Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Eksoottinen hyvinkin. Latasi muinoin vierasta naista turpaan laivalla ja media kirjoitteli kuinka latinoveri kiehahti.

  Vaan kun "keskiverto Erkki" tekee saman mulkun tempun puhutaan moukasta, väkivaltaisesta juntista.
   
  Desoto57, Jamppa, dart -66 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 2. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  taitaa olla pidempiä kehityskulkuja nämä. Kun ei ole mitään vastavoimaa "mariineille" ja verotaakka on ihan ylivoimanen (kuten UPMmän pesonenkin sano) niin ei hirveesti ole mitään tulevaisuuden odotuksiakaan että mikään muuttus parempaan tolla saralla. Tää hallitus saattoi olla se viiminen juttu mikä katkas kamelin selän.

  Suomessa on tainnu yleisestiottaen olla maailman surkeimpia pääoman tuottoasteita jo pitkään.
   
 3. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  millasia kriisejä sinä olet nähnyt?

  Nuoremmilla jos on oikeen huonoon aikaan syntynyt on sellanenkin kokemus että maa on ollut taantumassa yli puolet heidän koko elinajastaan. Koko 2000- luvun loppu nokia ja metsäteollisuusromahduksineen ja 2010- luvun miinuskasvu-nolla kasvu on mun mielestäni ollu aika paha kriisi, nyt tän 10-15 vuoden paikallaanpolkemisen päälle vielä joku kulkutauti ja uus kriisi...

  Mikäköhän ikäpolvi maksaa nää nykyset velat ja mikäköhän ikäpolvi maksaa eläkemaksuja ihan epäreiluilla ehdoilla verrattuna vanhempiin sukupolviin (saamatta todennäköisesti koskaan mitään sieltä)?

  En yhtään ihmettele että syntyvyys laskee. ei ole mitään järkeä tehä lapsia maahan missä suunta on vain alaspäin ollut jo pitkään, eikä mitään takeita mistään.
   
  Muokattu: 17.9.2020 klo 06:43
 4. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  joku välillä 1980-2005 varmaan on tän maan huippukohtia äkkiä arvioiden, 2000- luvun alusta saakka ainakin kaikki on menny huonommaksi. Sillon oli vielä hyvinvointivaltio nousuhumala päällä, nyt on krapula...mitä yritetään epätoivosesti hoitaa samoilla lääkkeillä millä nousuhumalaankin päästiin. Ei siittä ainakaan olo taida parantua.

  naisten äänestys nyt ei oikeen vertaannu tähän nykyiseen vaahtoomiseen. Äänioikeudessa haettiin sitä että valtio kohtelisi tasa-arvoisesti miehiä ja naisia tolta osin. Nythän haetaan erityiskohtelua (=tasa-arvoistamista) eikä tasa-arvoista kohtelua.
   
  Muokattu: 17.9.2020 klo 06:54
 5. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  no jaa, minun mielestä seksuaalivähemmistöille voi antaa samat oikeudet kuin muillekkin. Ei oo multa pois jos he haluavat naimisiin.

  Muita vihreiden vouhotuksia oli vaikka freonien kielto tai lyijy polttoaineessa. Pitkässä juoksussa ihan hyviä toimenpiteitä. Varmaan tuntunut radikaaleilta ideoilta aikanaan.

  Ehkä ihmiset purkaa pahaa oloaan noihin vihreisiin kun muutakaan syntipukkia ei keksitä. Nythän se yks ex-persu on hölmöillyt niin voitasko nyt laittaa kaikki persujen syyksi?
   
 6. atobee

  atobee Gearhead

  Ei naimisiin menemistä ole kielletty.

  Oliko Vihreitä vielä keksitty kun freoni ja lyijy kiellettiin?

  Vihreiden "saavutuksena" on ydinvoiman kieltäminen jolloin energiantarve paikattiiin fossiilisilla polttoaineilla.

  Toki kaikki voidaan laittaa persujen syyksi.
   
 7. mcmies

  mcmies Gearhead

  Oli. Lyijyn käyttö polttoaineissa kiellettiin Suomessa 1994, jolloin virheillä oli jo 10 kansanedustajaa. Freoneja yms. yhdisteitä säännellään yllättäen Pyrsselistä, asetus on vuodelta 2009. Toimenpiteitä on toki tehty ennen tätäkin.

  Mitenkään siis virheitä puolustelematta. Freonien ja lyijyn kiellot olisivat tulleet virheistä riippumatta.
   
 8. atobee

  atobee Gearhead

  Eikös nuo rajoitukset alunperin tulleet jenkeistä, turha suomalaisia vihreitä asiasta syyttää. :D
   
 9. impala67

  impala67 Gearhead

  ankealta näyttää keski-ikäisen eläketeoria. Siksi "teoria"- emme tule moisia kohta enää näkemäänkään. näillä lainoilla Tellimaksut menee hukkaan -tai siis nykyisten eläkeläisten ja tuettujen suihin maksamamme verot ja eläkemaksut.

  Erikoista, että vaikka on vasemmistolaisin hallitus suomessa sitten varmaan 80luvun-alun; eivät nekään uskaltaneet veroprosentin nostolla lainatarvetta kuitata. Senhän olisi voinut perustella ideologialla. Ei siis sillä, että sitä olisin kaivannut... ja kokoomuslaiset ääliöthän viimeksi bensanhintaa tätä ennen nosteli. Suo siellä vetelä täällä. Kaikki poliitikot odottaa vaan seuraavaa lounasta ja ministerikyytiä.

  Ja loppukommentti suomen lyijyttömiin pensoihin että kyllähän se nyt koettiin jo 60luvun lopussa hyödylliseksi jumalaisessa usassa, niin että sen pakolliseksi määräsivät -72, katitkin tuli jo -75. olihan se oikeasti hyvä juttu tännekin, edes 20vuotta myöhässä.
  Ajan joka päivä koska siksi tietysti käydään töissä että voidaan ajaa; eli mun puolestani polttoainenveron korotus on hyväksyttävämpää kuin muut kyttäystavat ja ruuhkamaksut; polttoaineen hinta on sama kaikille. Sehän on tasavero. Ihan jees, voitais siihen siirtyä kokonaan niinkuin virossa. Tämä progressiivinen rankaisu on aivan syvältä, ei kannattaisi tehdä paljoa töitä.
   
 10. Rebel_1996

  Rebel_1996 1st gear

  Mutta vasta sitten, kun nämä puhuvat päät ovat saaneet jotain aikaiseksi. Nythän heitä voi syyttää vasta aikeista, ei teoista.
   
 11. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  vasta 2017 lähtien sallittu

  No ei ainakaan suomessa.
   
 12. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Uteliaisuudesta, vai onko tarkoitus vihjata ettei pitäisi kritisoida, ellei ole itse kokenut pahempaa kurjuutta (kuten PPRQuda taisi myös vihjata)? Tuollainen teksti, mitä kirjoittelin, ei normaalisti kuulu tapoihini, mutta omia havaintoja saa esittää. Lähes omasta ikäluokasta kuitenkin on kyse. Faktoja voi toki korjata oikeiksi tarpeen mukaan. Nyt on ainakin höyryt päästetty pihalle vähäksi aikaa enkä halua enempää sohia muurahaispesää. =D
   
 13. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Toki näin mutta kirurgiset sukupuolen vaihdokset saisivat ihan omilla rahoillaan maksaa eikä maksattaa yhteiskunnalla.
   
 14. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Toi on ihan totta. Näissäkin asioissa on se kolikon toinen puoli. JOS sillä kirurgisella toimenpiteellä saadaan ko. yksilöstä yhteiskuntakelpoinen niin silloinhan se kannattaa. Mitenkään yleistämättä niin noillahan on aika isoja ongelmia mielenterveyden kanssa. Mikälie identiteettikriisi tai muu trauma.
   
 15. 1purehell

  1purehell Gearhead

  https://www.is.fi/autot/art-2000006638751.html

  Kyllä ei kohta V8:sit höpise...
   
 16. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Tuo on kyllä älytöntä. Ensin vedetään ihan överit raja-arvot päästöleikkauksille ja sitten todetaan, ettei sinne päästä kuin ampumalla itseään jalkaan. Pirkanmaa tavoittelee vielä muuta maata reippaasti suurempia tieliikennepäästöjen leikkauksia. Eli -80% verrattuna vuoteen 2007. :confused:
   
 17. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Jaa puhuitkin seksuaalivähemmistöistä, siinä kohtaa kyllä ja ei. Esim. Adoptio oikeutta ei tulis seksuaalivähemmistöillä olla, siinä menee lapsen etu edelle. Kirkkohäiden pitäminen on uskonnollinen juttu ja siten ihan eri asia mitä joku äänioikeus.
   
 18. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  siitä ihmisestä sais yhteiskuntakelposen jollei loputtomiin tuotaisi rahaa kotiin kunhan vaan valittaa masennuksesta ja kieltäytyy kaikesta vedoten siihen. Ikävän kuulosta mutta näin se menee, väliaikasesta mielenterveysongelmasta tulee pysyvä kun huomaa että näinhän ei tarvii enää koskaan herätä aamulla töihin...
   
 19. mcmies

  mcmies Gearhead

  Ainakin lyijybensan vaikutuksia tutkittiin paljon Amerikassa ja siellä taidettiin se ensimmäisenä kieltääkin. Ei siinä asiassa sinällään mitään kovin pahaa ole, lyijy on ihan aikuisten oikeasti myrkyllistä.

  Vaan ei tässäkään asiassa vihreitä mihkään tarvittu, hoituu ihan ilman vihreitä okulaareja. Tarkemmin kun miettii, on itse asiassa vaikea keksiä, mihin vihreitä ylipäätään tarvitaan.
   
  Grumpy old man tykkää tästä.
 20. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Vihreät on Ruotsissa ja Saksassa tippuneet marginaaliin. Ehkä joskus Suomessakin silmät aukenee.
   

Kerro tästä muillekin!