Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  ai sitä parempaa väkivaltaa
   
 2. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Noo, siellähän on HSL pääpiruna tätä pääkaupunkiseudun ruuhkamaksua hoitamassa, että kyllä mä uskon, että ne kerää niistä rahoista ihan oikeudenmukaisesti suuren siivun (itselleen) :rolleyes:
   
 3. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Kunnathan ei haluaisi maksaa hsl:n jatkuvasti nousevia kustannuksia, tämähän olisi yksi keino laskea kuntien osuuksia. Sen takia varmasti helsinki ja espoo ovat ruuhkamaksujen kannalla.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 5. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

 6. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Eli ajoneuvovero ~1500€ + Vanhasen tiemaksut ~1500€ + polttoaine. :D Halpaa on.
   
 7. B68

  B68 1st gear

  Hieno taktiikka noilla vihreillä. Ensin sanotaan että maksut tulee 2000-3000€. Sitten kun pannaan maksuun 1500€ niin kansalaiset maksaa onnessaan ilman protestia.
  Sama tuo bensanhinta kysely. "Paljonko pitäisi maksaa että vaikuttaisi ajoon?" Vastaus 2euroo.
  No kiitos, korotamme siis veroa 20centtiä. Ja vielä jäi varaa.
  Tyhmä kansa saa mitä tilaa.
   
  -chgr ja Inlinee tykkäävät tästä.
 8. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Jotenkin tuntuu että on ihan oikea taktiikka ajaa koko maa alas. Teollisuus alas, tieliikenne alas. Politiikot alkaa olla maailmasta täysin irrallaan, eivät oikein ymmärrä että jos sitä rahaa ei oikein mistään tule, sitä ei voi jakaa.
  Ympäristöön ja saasteisiin on helppo vedota, mutta se teollisuus joka euroopasta katoaa, menee maihin, joissa on oikeasti ympäristöongelmia. Jotenkin sitä ei osata hahmottaa, ajatellaan vaan että nyt ME ei saastuteta, vaikka saman tuotteen valmistaminen saastuttaisi moninkertaisesti.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 9. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  No niinhän se on menny maailman sivu, poissa silmistä, poissa mielestä.

  Sitten voiaan olla polleena ko Suomi on maailman vähiten saastuttava maa, jossa ei o yhtään teollisuutta. Noh, voiaan me vielä myyä pohjavedet ja metsät ni saahaa se viiminen lämmin kusi housuihin mikä hetken lämmittää kunnes jäähdyttyään haisee vaan pahalle.
   
 10. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mul on muuten hyvä idea. Luodaan asukastiheysvero. Siis kaikkien muitten himmelien päälle. Käytetään Helsinkiä verrokkina =1, ja mitä heikompi väestöntiheys on, niin joutuvat aina maksamaan enenevissä määrin asukastiheysveroa koska palvelujen tuottaminen on kalliimpaa harvemmalle väelle, ja tää saadaan myytyä kansalle vihreä kalpa eellä, kun mitä heikompi väestöntiheys = vähemmän palveluita paikallisesti, töihin ei pääse spandexina, niin oletusarvoisesti myös saastutat enemmän.

  Jos joku kansanedustaja lukee tätä, saa ottaa vapaasti käyttöön, tilittäkää mulle vaan provikat vuotuisesta verokertymästä.
   
 11. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Sitten se hitonmoinen työttömien, syrjääntyneiden ja päihdeongelmaisten joukko, joka tippuu tyystin oravanpyörästä ja jota pallotellaan aina sen hetkisen hallituksen murheeksi ja jolle luvataan kovasti seuraavalla vaalikaudella avokätisesti töitä ja pelastusta. :(
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Noo, näillä mennään. Ehkäpä meillä on 2023 hiilineutrali ja sukupuolineutraali ja veronmaksajaneutraali yhteiskunta.
   
 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 14. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Ja lobbareina varmasti öljy yhtiöt Vanhasen seurannalle. Jos nyt vaikkapa 95E maksaa 1,4e/ltr. siitä veroa on n. 76% eli bensa litra ilman veroa 33,6 senttiä.
  No kauppiaat heittää reilua kauppaa. Pannaanpa bensan hinta alas kun vero poistuu. Reilu peli 70 senttia / litra. Halpaa, vai onko? paljonkos öljyfirmat kasvattikaan katetta....

  Kannattaa lobata seurantaa ja km pohjaista veroa, vai mitä?
   
 15. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

 16. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Niin mihin niitä veronmaksajia tarvitaan ? ei mihinkään me voidaan elää velkarahalla kun tässä ketjussa luki aikaisemmin ettei valtionvelkaa tarvi maksaa koskaan takaisin eli suosittelen lopettamaan työnteon ja nostamaan rahaa kelasta siellä on taikaseinä josta tulee velkarahaa jota ei tarvi maksaa koskaan takaisin.
   
  -chgr ja Inlinee tykkäävät tästä.
 17. Poni -69

  Poni -69 2nd gear

  Sieltä Kelan taikaseinästä vaan kantasuomalainen saa vähemmän ku kunniakansalainen eli elintasopakolainen/siirtolainen
  Vittu tää maa ois pienen sisällissodan tarpeessa! Tämän maan historian tiiän ja itsenäisyyden puolesta taistelleita kunnioitan yli kaiken mutta nykymeno kaipais, ikävä kyllä, vallankumousta.
   
  Muokattu: 19.10.2020 klo 21:50
  -chgr tykkää tästä.
 18. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Ei muutaku plankkii naamaan ja kela-gold tilaukseen..:eek:
   
  Inlinee tykkää tästä.
 19. teddy99

  teddy99 Gearhead

  " Hei. Kiitos palautteesta. KELA pyrkii parantamaan asiakaspalvelua ja tavoitteemme on saada pankkiautomaattiasennukset tehdyksi kaikkien KELA:n konttoreiden yhteyteen tämän vuoden loppuun mennessä. Tietyt henkilöryhmät, jotka maassamme oleskelvat, ovat oikeutettuja KELA Gold pankkikorttiin, jolla voi kätevästi ostella vaikkapa uusia puhelimia, merkkivaatteita ja syödä kaupungin parhaissa ravintoloissa. Valitettavasti KELA Gold palvelua ei ole saatavilla Suomalaisille veronmaksajille. Kela Gold kortilla turvapaikanhakija voi ostaa myös lomamatkoja kotimaahansa, jossa voi oleskella sen aikaa kun turvapaikkakäsittelypäätös on annettu myönteisenä. Tätä järjestelmää on kehitetty jo pari vuotta ja sillä vähennetään maahanmuuttajien kokemaa syrjintää ja ennenkaikkea tämä on tärkeä osa kotoutumisohjelmaa. Olemme markkinoineet tätä palvelua ympäri Afrikkaa ja Lähi-Itää ja saamamme palaute on ollut pelkästään positiivista. Markkinoinnin onnistumisesta kertoo se, että, olemme saaneet paljon uusia asiakkaita, jotka kaikki ovat ollet hyvin tyytyväisiä saamaansa KELA Gold pankkikorttiin. Toivomme saavamme runsaasti lisää uusia asiakkaita lähivuosina. Lisätietoja KELA Gold pankkikortista saat KELA:n nettisivulta: https://www.kela.fi/-/prepaid-kortit-korvaavat-maksuosoitukset
  Terveisin:
  KELA"

  Koska tälläkin foorumilla on joitain hieman hitaalla käyviä kirjoittajia, niin kerrottakoon, että ylläoleva on huumoria. Surullista kyllä, tuo KELA:n antama pankkikortti on totta ja kuten myös tuo linkki todella on KELA:n omalta nettisivulta...
   
  Inlinee tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!