Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. Poni -69

  Poni -69 2nd gear

  Siinä kaikki mitä aattelen näistä tän nykyajan ”syöpäläisistä siirtolaisista” tässä maassa. Oman maan kansalaiset ensin.
   
  Muokattu: 19.10.2020
  -chgr tykkää tästä.
 2. -chgr

  -chgr 2nd gear

  Nyt ei enää pokka pitäny. Mut ihan oikeessa olet siitä että mikään muu ei enää auta kuin sisällissota. Oon samaa sanonu jo parivuotta..
   
  Turbiini ja Poni -69 tykkäävät tästä.
 3. pantera

  pantera Gearhead

  jaha , torssoset on kömpiny esiin.:rolleyes:
  Nyt varovasti ettei käy kuin misikaanissa
   
 4. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Ja niitä pyörii kampissa enemmän kuin vuosiin. Aikaisemmin oli romanikerjäläisiä ihan huomattavasti, nyt ne on lähes kadonneet ja tilalle tullu suomalaiset syrjäytyneet. Tavallaan käy sääliksi ja tavallaan tuntuu hullulta, että meillä on se hyvinvointiyhteiskunta, jonka omat jäsenet tippuu kelkasta. Varsinkin, jos näitä ihmisiä oikeasti autettaisiin, se tulisi pitkällä tähtäimellä halvemmaksi, kuin puida ongelmia myöhemmin raastuvassa.
   
  1purehell tykkää tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Artikkelista: "Yksittäistä syytä sulkemiselle on vaikea antaa, Paloneva kertoo nyt HS:lle."
  No minä kerron ravintoloitsija Palonevalle syyn heikkoon ravintolan suosioon: Tuollainen rehu on aivan paskaa, joten ei ihme ettei ole asiakkaita. Eipä ole tarpeeksi vihreitä ihmisiä, vaikka Kallion kaupunginosassa on tuo paikka. Ai niin... Eihän vihreät koskaan edes tee itse niinkuin opettavat. Tuskin nekään rehua syö, pihvit maistuu niillekin. Muiden kyllä pitää ympäristön vuoksi siirtyä rehuravintoon.

  Toisaalta tämän artikkelin otsikosta saa käsityksen, että vihreä liike on hyvinkin voimissaan Helsingissä. https://www.is.fi/hs-helsinki/art-2000006675528.html
  Otsikossa lukee: "Kahden asuintalon kellariin rakennetaan kaikessa hiljaisuudessa panimoa Helsingissä – Hylätyssä autotallissa aiotaan tuottaa 100 000 litraa olutta vuodessa"
  Tuo hylätty autotalli on osoitteessa Mannerheimintie 53-55. Onko vihreän liikkeen propaganda purrut niin hyvin Tsadin asukkaisiin, että melkein kaikki ovat hävittäneet autot ja nyt liikutaan vaan polkupyörillä ja ratikalla? Autotalleille ei ole enää mitään tarvetta ja ne on sitten hylätty? Vaikkei tuon autotallin sijaintikaan kovin metsän keskellä ole... Muutos on ollut nopea, kun ainakin vielä vuosi sitten Tsadin Cruisingissa oli vaikea löytää edes kadunvarsiparkkipaikkaa...
   
  Muokattu: 20.10.2020
  Inlinee tykkää tästä.
 7. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Ei tarvi Afrikan pojat KELA -cardia. Sen kun vaan tilaa Suomesta valuuttaa, niin 600 KE kilahtaa tilille. Darwin Awardin arvoinen suoritus tämäkin.

  https://yle.fi/uutiset/3-11603220
   
  1purehell ja Inlinee tykkäävät tästä.
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Väärinhän se on antaa hölmöjen pitää rahansa.
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Pari vihervasemmistolaista vauhkoa lehmää haluaisi julistaa Suomeen ilmastohätätilan. No, eipä siinä mitään. Toinen näyttää toimivan Suomen pääministerinä ja toinen sisäministerinä. Tosin he tekivät ehdotuksiaan vain puolueittensa puheenjohtajina, ei Suomen tasavallan ministereinä.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006676136.html
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Toi paniikin lietsominen on vasemmiston ikiaikainen tapa tehdä pelolla politiikkaa. 40 vuotta sitten maailmanloppu ja lopullinen tuomio olivat jo ovella jos Eurooppaan tuodaan amerikkalaisia risteilyohjuksia. Eputkin värkkäs siitä oikein laulun

   
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  :wc::wc::wc::wc::wc::wc::wc::wc::wc::wc::wc:
   
 12. Nyt pelastettiin yksi paperitehdas..:cool:
   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Miten se on, että jos lehmittelee, vihervassarilesbottelee tai kommarihuorittelee, niin antaako se viestille jotenkin lisäarvoa? Samaisessa ketjussa on taidettu kantaa huolta nykynuorten käyttäytymisestä. Kyllä sille tosiaan täytyis tehdä jotain.
   
  Dataviilaaja, Harri S, pantera ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. Mutta jos ei pidä meteliä ja vittuile oikeasti niin silmille ne kommunistit ja karvakädet hyppii. Täälläkin oli karvakäsiä, mutta saivat muutaman kerran oikein kunnolla isän kädestä ja katosi hang a round -äijät muihin kaupunkeihin.

  Niin ja ei oo kyllä kommunisteja tai viherhöpöjä näkynyt. Niillä ei ole alvi numeroa, kun niiden mielestä täytyy olla solidaarinen ja suvaitsevainen ja alvinumeron omaavat on riistäjiä, kapitalistejä, natseja tai muita rikollisia. Ei hirveän vahvasti elä täällä viher ym. sössöt, mutta onneksi näin.

  Tautejahan nuo kaikki on, ja niihin kun ei ole lääkettä, mutta vanha IKL perusteinen ajattelutapa auttaa hoitamaan asiat kuntoon tavalla tai toisella.

  Aulis

  Onneksi kohta nähdään netistä kaikkien tulot (4.11.). Toivottavasti nähdään myös näiden vihervassarikommarienkin tulot. Nehän ei tarvi rahaa mihinkään kun niillä ei ole autoa, juoksevaa vettä tai muita ylellisyyshyödykkeitä tai muutenkaan eivät käytä rahaa siirtomaatuotteisiin. Niin ja toki nähdään kaikkien tulot jotka teeskentelee köyhää mutta todellisuudessa ovat ylempää keskiluokkaa tai muuta "piiloporvari" sakkia.
   
 15. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Ilmastohätätila maassa, jossa pystyy normioloissa hengittää pääkaupungissa ilmaa, ilman että tukehtuu savusumuun. Suurimmassa osasta järvissä ja lammissa pystyy uimaan ja niiden vettäkin jopa juomaan. Ja ollaan julistamassa ilmastohätätilaa?

  Muuten, tuon elokapinasakin jäljiltä oli alue kuin vappuna, roskasivat ihan sikana eikä hirveesti välittäneet luonnosta, eivätkä siivonneet jälkiään. Olisikohan syytä ollut aloittaa ekana omasta päästä ne ilmasto ja luontotoimet?
   
  Inlinee tykkää tästä.
 16. Grumpy old man

  Grumpy old man 2nd gear

  Ei, ensin pitää sotkea toisten metsämaat jokamiehenoikeuden turvin, ja kun se on tehty, huudetaan naama punaisena ettei maanomistaja saa hakata omia puita metsästään.
   
  Stang_81 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 17. 1purehell

  1purehell Gearhead

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1199461

  Kyllä meillä Suomessa rahaa on. :D
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Ei sillä mitään lisäarvoa saa. Korkeintaan huomioarvoa. Termiä kommarihuora en muista koskaan käyttäneeni joten siltä osin katson syytöksenne aiheettomiksi. Puuttumisenne epäasialliseen argumentointiin ja unohtamalla itse asia on vain eräänlainen silmänkääntötemppu. Kritisoimieni poliittisten puolueiden ja ääriliikkeiden ajamat asiat ja toimintatavat ovat usein varsin kyseenalaisia. Painotan vielä ennen kuin alkaa ihokkaiden ja pelihousujen repiminen että tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni. Sillä ei ole välttämättä mitään tekemistä absoluuttisen totuuden kanssa. Lupaan myös tässä julkisesti että siinä vaiheessa kun Kemi ja Keminmaa julistavat yksipuolisesti alueelleen ilmastohätätilan ja ryhtyvät hanhiruokailualueiksi otan useita konjakkiryyppyjä Teidän ilmastotekojenne kunniaksi. Siis mikäli en ole sitä ennen vielä nauranut itseäni hengiltä.

  Poliittisesti korrektin ja mielipahaa aiheuttamattoman termin kehittely tietyille ihmisryhmille on työn alla.
   
 19. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Kemiä ja Keminmaata eivät moiset höpötykset koske, koska tämä on itsenäinen Kuningaskunta johtajanaan Paavo Väyrynen.
   
 20. Grumpy old man

  Grumpy old man 2nd gear

Kerro tästä muillekin!