Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Itse olen törmännyt työkuvioissa kahteen mustaan murjaaniin. Toisen töistä ei tule hevonvittuakaan vaikka käy juurtajaksain antamassa ohjeet....ja toinen on niin patalaiska ettei siihen pysty kukaan....toisaalta se voi olla parempikin ettei tee mitään niin ei tule suttakaan
   
 2. pantera

  pantera Gearhead

  Joo, assalla kävi yks musta iss'n duunari putsailemassa paikkoja, tyyppi makoili penkeillä ja räpläs puhelintaan... aika nopeesti se sai lähdöt
  Toinen esimerkki on taas lauma mustia junasiivoojia jotka painaa urakalla päämärkänä, roskasäkkiä lentää junan ovesta ja laulu kuuluu, kohteliaitakin ovat , iloisesti tervehtivät .
   
 3. pantera

  pantera Gearhead

  Että varmaan huhtasaaren trump-tero-kiima ei vaikuta myöskään persujen kannatukseen
   
  Turnn tykkää tästä.
 4. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Sama. Jo ihan periaatteesta ajan autoihin niitä viimeisiä kilometreja. Nyt on kierroksessa ylivoimaisesti uusin auto ikinä, 120tkm ajettu 13-vuotias halpiskottero. Ostin hetken mielijohteesta kun talouden ysäriromut vaatisi hiukan ruoste-/putkistohommaa ja kaikki käyttiksiin käytetty energia on pois harrasteautojen, veneiden ja vanhan talon kaipaamasta huolenpidosta. Tallikin pitäisi siivota kun sinne ilmestyy nykyään neljä kertaa vuodessa autolastillinen mihinkään kuulumatonta tavaraa ja hukassa olevaa kamaa pitää etsiä jo sillä periaatteella, että käytetty viimeksi silloin ja silloin, voisi siis löytyä noilta paikkeilta noin puolen metrin syvyydestä...
   
 5. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Kiima sokaisee niinkuin sanotaan. Halla-aholtakin paljon kyseltiin mielipidettä USA:n kongressin valtauksesta. Aivan kuin sen persut olisivat tehneet.
   
  arskazone tykkää tästä.
 6. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Ensikokemus vissiin ratkaisee? Kun tulin piäkaupunkiin ns lopullisesti 1980, niin oli samantein ruvettava katselemaan jotakin työn tapaista leivän hankinnan takia. Asunnostakin piti maksaa. Meni vallan kolme päivää (korvauksia tuli 3:lta päivältä työn etsinnän kanssa, itse menin firmasta firmaan ja kysyin hommia) kun jo olin sijoittanut itseni kaupalliseen yritykseen materiaalinhallinan puolelle (Stockan varastomies, kattilat sun muut kodin tarpeet). Kollegoina oli yksi viittä vaille eläkeläinen, kortistosta töihin pakotettu alkoholisti, narkkari, joka varasti kaiken, minkä sai talosta kuljetettua ja VIETNAMILAINEN. Niitähän oli tullut 70-luvulla isompi erä, vietnamilaisia siis. Tämä nuori aasialaispoika painoi hommia vaikka kahden edestä. Ja target oli, että kun on hynät kasassa, niin hän ostaa auton.

  Oon mä noiden tulleiden kanssa tullut toimeen sen jälkeenkin. Ottanut töihinkin, jos vaan osaavat sen verran kieltä, ettei tulkkaamiseen kulu turhaa aikaa.
   
 7. pantera

  pantera Gearhead

  No , niitten lausuntojen perusteella mitä mestari on antanut on luonnollista että kysellään

  [​IMG]
   
 8. Zejk1

  Zejk1 2nd gear


  Kyllä. Aasian suunnalta tulleet ovatkin ahkerampia , sen itsekkin huomannut. Niistä ei voi moitetta antaa. Kai se mustallapekalla on jo geeneissä että istutaan vaan savannilla ja odotetaan että joku lappaa puuroa suuhun.
   
  arskazone tykkää tästä.
 9. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Ensimmäisistä Ouluun tulleista venepakolaisista on mieleen jäänyt sellainen anekdootti, että Oulun kaupunki perusti projektityöryhmän auttamaan muukalaisia työllistymisessä (siihen aikaan ei puhuttu mistään kotoutumisesta). Työryhmä jouduttiin lopettamaan muutaman viikon kuluttua kun Oulussa ei ollut enää yhtään työtöntä vietnamilaista.

  Katukuvasta on jäänyt mieleen mm. vietnamilaisten perustama pesula. Vähän myöhemmin ne keksivät, että eihän näillä lumiukoilla ole täällä edes vuokramattofirmoja, niin perustivat sitten sellaisenkin siihen kylkeen. Kaljapaarin ikkunasta katseltiin kun ne arviolta 145-senttiset kääpiöt viiletti matto kainalossa pyykkisäkkiä raahaten kuin pyörremyrskyt. Ei oltu sellaista työntekoa nähty vielä ikinä.
   
 10. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Epäilen että tämä puolitoista vuotta vanha twiitti ei liity kongressin valtaukseen vaan politiikkaan mitä Trump on uskaltanut harjoittaa esim. kiinalle kampoihin laittaminen, tuonntitullit yms. Se mitä trumpetti lähiaikoina on touhuillut saattaa mestarilla olla eri mielipide.
   
  arskazone, Poni -69, Inlinee ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Halla-Ahohan on julkilausunut että jakaa monet poliittiset päätökset Trumpin kanssa, juuri nuita yllämainittuja, mutta ei itse henkilöön halua ottaa kantaa. Ja totesi, mikä pitää täysin paikkansa, että Trumpin aikana on julkisesti keskitytty lähinnä henkilöön ( Trump) eikä niinkään hänen harjoittamaan politiikkaan.

  Joka pitää täysin paikkansa. Ja politiikan saralla on oikeasti ollut ihailtavaa nähdä että joku pitää oman kansansa puolia.
   
 12. pantera

  pantera Gearhead

  Epäillä voi mitä tahansa, vaikka sitä että vaalit on rigged ja chavez on peukaloinu äänestysmasiinoita. Kiistatonta on tossa se, että Jussi fanittaa Trumppia.. ja jos siltä kysyy nyt että onko mieli muuttunu on kysymys erittäinkin validi. Huhtis, tuo perussuomalaisajatusten Kokemäenjoki , edelleen fanittaa trumppia.
   
  Muokattu: 9.1.2021
  Rebel_1996 tykkää tästä.
 13. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Sanoi myös eilen tai toissapäivänä olevansa erittäin pettynyt siihen, miten Trump on toiminut nyt vaalien ratkettua.
   
  Swinger, Inlinee ja arskazone tykkäävät tästä.
 14. Ehkä niitä fanituskysymyksiä voisi tehdä laajemminkin..

  [​IMG]
   
  FuryIII '71, Swinger, chevytb02 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. pantera

  pantera Gearhead

  Ja hyvin piti, koronaan kuoli trumpin vahtivuorolla yli 300000 amerikkalaista. Mitähän ne olis mieltä tosta puolen pitämisestä.
   
 16. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Itsellä tosiaan hieman eri lähetymiskulma. Poliittista kantaa ei ole, mutta haluttaisi nähdä kaikki ne ihmeet, joita Messias, Silmälasiteline, Soturiprinsessa Brysselistä ja kaikki muutkin satuolennot ovat oppositiossa luvanneet. Kaikki sateentekijät ansaitsevat ainakin yhden mahdollisuuden, kuten myös Timo, Donnie ja Boris ovat saaneet.
   
  Swinger tykkää tästä.
 17. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Tuohan on vielä paljon vähemmän kuin pienimmillä natsien internointileireillä. Sauli Niinistön vahti vuorolla kuolleita kannattaa verrata tammisaaren vankileiriin jos koronakin pitää tällä lailla politisoida.
   
  north ja Inlinee tykkäävät tästä.
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Se on ihan turha ees alkaa vääntään, jos joku on päättäny vihata jotakuta mustavalkosin lasein, sehän vihaa.

  Onneks meil on viis h***aa johossa, varsinainen nyrkki.
   
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 20. pantera

  pantera Gearhead

  Jos nyt kuitenkin verrattas asiaa kehittyneisiin teollisuusmaihin jotka ei oo populismin mädättämiä, vaikka naapuriin Kanadaan.
  Ja se Trumpin Kiinan vastustaminen tuontitulleilla on menny yhtä hyvin.Tuonti Kiinasta on kasvanut ja vienti sinne on pienentynyt.
   

Kerro tästä muillekin!