Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Meinaatko et Suomi vs. USA kuolleisuusluvut, kummatkaam on kiinni johtajista? On tää 5 ämmän sekoiluki täyttä paskaa. Mä väitän et kuolleisuuslukujen erot selittyy väestöllä. Kulttuurilla ( suomalaiset viihtyy luonnostaan omissa oloissa enemmän), ylipainolla, kansantaudeilla, väestöntiheydellä, terveydenhuollon tasolla ja kapasiteetilla yms.
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 2. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Canukeilla on sentään monipuoluejärjestelmä käytössä. Mun mielestä tää jenkkien kakspuolue järjestelmä ajaa tällaiseen polarisaatioon ja sitä populismia on yhtä paljon konservatiiveilla kuin demokraateilla. Trumpin maailmanpolitiikka ei edes kunnolla päässyt alkuun kun se jo loppui. Siinä mielessä virkistävää nähdä "yrittäjä" joka yrittää muutosta aikaan. Siinä tämä huolestuttava trendi näkyy vaikka yrittää, niin kiina vie ja muut vikisee. Ihmiset kautta maailman on onnellisia kunhan kiinasta saa tavaraa puoli ilmaiseksi. Hinta se on silläkin mikä tullaan vielä näkemään. Jotenkin käsittämätöntä että maailman postiliitto pitää yllä tällaista järjeslmää vieläkin missä vastaanottajamaan logistiikkapalvelut toimittaa kiinalaisten toimitukset ilmaiseksi. Sopimikset on tehty vuonna "kivi ja keppi" kirjepostille ja sama sopimus on voimassa edelleen.
   
  Swinger ja Inlinee tykkäävät tästä.
 3. north

  north Gearhead

  Swinger tykkää tästä.
 4. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Kuinka hienosti ihminen osaakaan kumota oman lauseensa pelkän kappaleen vaihdon jälkeen. Haluaisitko kertoa meille lisää naisvihastasi ja suhteestasi nyrkkiisi?
   
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mitäs vihaa huovissa on? Souetaan ja huovataan koko ajan, ollaa olevinaa johtajia ja päättäjiä mut vastuunkannon hetkellä sormi osottaa muualle ja " ei me vaan ne muut".

  Arvasin et joku tarttuu tuohon, jäynä se on pieniki jäynä.
   
 6. Swinger

  Swinger Gearhead

  Kaikkihan me melkein tiedetään ettei mitään isoja muutoksia koskaan tule tapahtumaan vaikka perussuomalaiset pääsisivätkin pääministeri puolueeksi. Siitä pitävät huolta muut puolueet kyllä vastustamalla kaikkea.

  noh, sitten voidan sen seuraavan hallituksen aikana jeesutella ettette saaneet mitään aikaiseksi ja näinhän se on aina mennyt.

  toivoisin että jotain järkeä saataisiin tähän ilmanmuutos skeidaan ja maahanmuutto asioihin.

  Mielestäni Trump kyllä sai paljon hyvää aikaiseksi ensimäisillä vuosillaan, kuten kotimaan talouden aika vahvaan nousuun. On tullut käytyä jenkeissä nyt 13v putkeen reilun kk reissuja ympäriinsä ja kyllä viimmeisen kahden vuoden aikana vahva talous näkyi siellä now hiring kylttejä oli joka firman kupeessa. Harmittavaa oli että sillä Trumpilla ei ollut kaikki päässä kohdillaan ainakaan näin loppua kohden.

  No onneksi siitä on osalle meistä suomalaisiakin hyötyä kun saadaan Halla-ahoa dissata kun se on kertonut tykkäävänsä Trumpista.

  Halla-aho on kyllä kommentoinut Trumppi asiaa ihan asiallisesti kuten jo joku yllä asiasta mainitsi.
   
 7. pantera

  pantera Gearhead

  Yhdysvaltain talous kasvoi 10 vuotta putkeen josta 7 ensimmäistä osui Obamalle eli T pääsi liikkuvaan junaan, pitäen sen liikkeellä velkarahalla ja veronalennuksilla
   
 8. Swinger

  Swinger Gearhead

  Onko yhdysvallat milloin viimmeksi pysynyt liikkeellä omalla rahalla? Onkohan juna pysynyt liikkeessä vähän pidempään jo velkarahalla?
   
 9. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Tämän kaltainen poliitikkojen puheissa aina oksettaa eniten. Otetaan maailman markkinatilanteiden nousutkin oman hyvyyden piikkiin vaikka itse tietävät mikä on asian laita. Parhaiten jäänyt pääministeri Sipilän omakehut mieleen virne suupielessä.
   
 10. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Ei käy kyll jenkkejä kateeksi ovat 83935 dollarii velkaa nuppia kohti, me ollaan vaan 22619 euroa nuppia kohti

  https://www.usdebtclock.org/
   
 11. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Jenkit on eniten velkaa kiinalle. Näin karrikoiden, vituttaahan se jos hanurissa on liikettä eikä sitä pyytämällä saa poistettua.
   
 12. teddy99

  teddy99 Gearhead

  USA:n valtionvelka on kasvanut viimeiset 15 vuotta noin 1000 miljardia $ joka vuosi. + 2020 velka kasvoi "pikkuisen" enemmän, eli 4000 miljardia $. Kun en ole ekonomi, niin en keksi, mihin / miten onnistutaan polttamaan normaalioloissakin lisävelkarahaa 1000 000 000 000 $ joka ikinen vuosi ?
   
  Muokattu: 9.1.2021
 13. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Ei ole mitään sellaista kuin "ehdoton pääministeripuolue". Hommahan menee niin, että vaalien suurin puolue yrittää ensin muodostaa hallituksen ja jos ei se siinä kohtuullisessa ajassa onnistu, niin sitten on toiseksi suurimman puolueen vuoro yrittää.

  Aina persujen hajoamisesta asti kaikki puoluejohtajat ovat kilvan vakuutelleet, että kiusaaja-Jussia ei pyydetä mukaan mihinkään. Mikäli persut olisivat olleet vaalien suurin puolue, niin hallituksen muodostaminen olisi saattanut epäonnistua. On ihan fifty-sixty olisivatko Kepu ja Kokoomus suostuneet Persujen kanssa hallitukseen. Se olisi riittänyt (108-92).

  Kannattaa huomata sekin, että liittoutumalla keskenään Persut, Kepu ja Kokoomus olisivat em. suhteen mukaisesti voineet estää Rinnettä muodostamasta enemmistöhallitusta kieltäytymällä yksinkertaisesti hallitusyhteistyöstä.

  Vaan ei. Sipilä virnuili jo vaali-iltana siihen malliin, että oli selvästi tajunnut pääsevänsä ainoana valitsemaan kaikissa tapauksissa pelipaikkansa. Lähtemällä mukaan hallitukseen saivat vielä Kokoomuksenkin oppositioon vaikka Petteri oli ääni täristen koittanut ukista Jussille ja vakuutellut, että ihan varmana ei kyllä Persujen kanssa lähdetä millekään, on ne niin kamalan kaukana Kokoomuksen arvopohjasta. Hiukan kyllä hymyilyttää, että pikkupimut pääsivät lopussa lirauttamaan Petteriä joukolla linssiin.

  Seuraavat eduskuntavaalit tulevat olemaan mielenkiintoisimmat vuosikymmeniin, sillä mikäli persut ovat suurin puolue, niin on todella mielenkiintoista nähdä saavatko hallituksen muodostettua vai pyyhkiikö muiden puolueiden ryhmäpäätös vaalituloksella persettä.
   
  Muokattu: 9.1.2021
  fsvaasam tykkää tästä.
 14. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  suomen posti se vasta järkevää onkin ja vähäpäästöistä.etenkin etelä suomen postin jako,kun kantasuomalisia ei saa jakohommiin niin haetaan TAKSILLA niitä tänne tulleita lukutaidottomia jakotöihin,hävittävät ,katkovat avaimia koko ajan josta seuraa lukkojen sarjoituksia ym kivaa,sitten ns työpäivän jälkeen viedään taksilla ´takaisin.kyllä on vihreetä ja valtiolta edistyksellistä.
   
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 16. Ihan noin se tainnut mennä? Vaali-iltana Sipilä ilmoitti, että keskusta menee oppositioon. Lopulta muu puoluejohto oli eri mieltä ja Sipilä joutui vastentahtoisesti hallitusneuvotteluihin. Siitä esim. tässä:

  Analyysi: Juha Sipilä näyttää toimivan hallitusneuvotteluissa vakaumuksensa vastaisesti – miksi hän silti johtaa keskustan neuvottelijoita?

  Tuo keskustan hallituksen lähtö jakoi puoluetta. Tuntuu, että heidän puolue-elitti halusi pitää kiinni vallasta, mutta kenttä olisi halunnut oppositioon. Nyt, kun kepu on aisankannattajana vihervasemmistohallituksesa, niin se vituttaa kepun äänestäjiä ja se näkyy myös gallupeissa.

  Se kysymys hallitukseen lähtemisestä ja hallituksesta lähtemisestä jakaa yhä puolueen rivejä. Se näkyy esim. Suomenmaan eilisessä jutussa:

  Vene vuotaa, mutta välttääkö keskusta kuntavaalikarikon? – Ex-puoluesihteerit pitävät ehdokasasettelua ratkaisevana

  Tuo keskustan aisankannatus tulee näkymään heidän kuntavaalituloksessa. Ja kuka ne äänet tulee viemään. Osa pettyneistä kepun äänestäjistä jäänee äänestämättä ja loput äänestää persuja.
   
 17. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Minusta se meni juuri noin: Sipilä oli selvästi laskenut läpi avoinna olevat hallitusvaihtoehdot ja kommentoi laskennan edetessä virnuillen, että katsellaan tässä nyt muutamia päiviä miten tämä tästä etenee. Ei oikein jäänyt vaikutelmaa, että olisi ollut leuka rinnassa menossa oppositioon.
   
 18. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Susikysymys on vaikea, sillä argumentit ovat pitkälti tunneperusteisia. Kissanhännäveto kannan suuruudesta on vähän huvittavaa kun susikanta saattaa poikaskaudella jopa tuplaantua ja kuolleisuus on vastaavasti korkea ihan ilman kannansäätelyäkin. Harvennusluvat ovat tiukassa kun Perniössä menivät joitakin vuosia sitten ampumaan kannansäätelyharvennuksessa ihmisistä erillään pysytelleen lauman alfanaaraan sillä seurauksella, että hajonnut lauma alkoi sitten kierrellä ihmisasutuksia helpon aterian toivossa. Saatanan tunarit!
   
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Isäni lapsuuden maisemissa Somerolla oli naapurustossa ainakin yksi mies joka oli läpäissyt opiskelun Tammisaaren yliopistossa.
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  Ilmeisesti vasemmistolainen ihmiskauppa on hyväksyttävämpää.
   

Kerro tästä muillekin!