Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 2. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Tottakai on, onhan se antifan ja blm väkivalta kanssa sitä parempaa väkivaltaa joka saa ihan ohisalon, andersonin ja marinin tuen täältä Suomestakin
   
 3. Ford67

  Ford67 1st gear

  Kyllä siinä päällisin tunnepuolta on susien suojelijoilla. Varsinkin niillä kaupunkivihreillä, joita asia ei käytännön tasolla koske mitenkään. Kärsijöillä sitten muutakin tappiota kuin paha mieli. Täällä Pohjois-Pohjanmaalla parin kunnan alueella kymmenkunta koiraa meni hetkessä metsästyskauden alussa, kirjaimellisesti suden suuhun. Enemmänkin olisi mennyt jos normaalisti olisi koiralla metsästystä jatkettu, se halvaantui monessa paikkaa loppuvuodeksi.

  Kaikille paikallisille on selvää, että tämä ko lauma on erikoistunut koirien pyytämiseen, ja susia on muutenkin moninkertaisesti enemmän kuin vihreät(mitäpä ne muuta olisi?) huuhaa laskelmat antaa ymmärtää. Ja rajan takaa tulee koko ajan lisää. Joku kermaperse idealisti päättää sitten satojen kilometrien päässä suurinpiirtein "ei niitä siellä ole niin paljon, näette harhoja, ja kuvittelette vahingot!" Neukkumeininkiä.

  En ole susien vihaaja todellakaan, elinvoimainen kanta pitää säilyttää. Mutta tämä täysin järjetön vääntö kannanrajoituksessa saa varmasti monet paikalliset niitä vihaamaan enemmän kuin mitä looginen ja faktoihin perustuva harvennus saisi aikaan. Kuten hirvillä.

  Tässä vielä pähkinän kuoressa tuosta IS-jutusta lainattuna absurdi tilanne lupien kannalta, joka on byrokratiahelvettiä parhaimmillaan:

  "Piiroisen mukaan riistakeskuksen poikkeusluvilla ei tee mitään, jos kaadoissa ei olla nopeita. Lupa on voimassa 21 vuorokautta, ja hallinto-oikeuden välipäätös keskeyttämisestä käytännössä estää metsästyksen. Lopullista päätöstä taas saa odottaa useita kuukausia.

  – Valittajat käyttävät hallinnollista porsaanreikää ilkeästi hyväkseen.

  Moni pitää myöskin Luonnonvarakeskuksen arvioita susipopulaatioista liian pieninä. Piiroisen mukaan Tohmajärvellä arvio näyttää viittä sutta, kun oikea luku on noin 15.

  Tapiolan alueyhdistyksillä on oikeus valittaa poikkeusluvista. Piiroisen mukaan allekirjoittajat asuvat kuitenkin muualla kuin Pohjois-Karjalassa. Tätä pidetään epäreiluna, koska valittajat eivät joudu itse kärsimään susista."
   
 4. max

  max Gearhead

  Mutta eikös Susi kuulu Suomen luontoon,ja metsästyskoira ei?
  Luonto kaiketi itsestään poistaa sieltä kaiken sinne kuulumattoman häiriötekijän.
  Tässä tapauksessa susi hoitaa homman.
   
  kerkko tykkää tästä.
 5. Vassarijengi se jaksaa aina yllättää. Nyt Uuden Suomen blogisti Sini Lappalainen kertoo salatun totuuden:

  "Maidon performatiivinen juominen on yksi valkoisen ylivallan ja natsien käyttämä koodi."

  Siis mitä v**tua...
   
  Ford67, Joe Hunt, Zejk1 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. tapsah

  tapsah 2nd gear

  ^o-ou, pitää lopettaa kolan juominen...
   
  kerkko ja Inlinee tykkäävät tästä.
 7. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Noita Sini Lappalaisen juttuja kannattaa ottaa yhtä tosissaan kuin sen uunipankolla makoilijan, kumpikin aika huuhaa sakkia.
   
  Ford67 ja Joe Hunt tykkäävät tästä.
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Kenes ylivaltaa mustaryssä drinkkien juominen baarissa sitten korostaa?
   
 9. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Sellainenkin drinksu taisi olla kuin valkovenäläinen.
   
 10. tapsah

  tapsah 2nd gear

  mun lempipaukku on ilmanen viina toisena tulee valkovenäläinen, kai sekin jotain kertoo jollekin harhaiselle...
   
  Inlinee tykkää tästä.
 11. Ford67

  Ford67 1st gear

  Ei niitä metsästyskoiria luonnossa säilytetä, tuodaan metsäreissun jälkeen yleensä kotia:D. Tosin pihapiiristäkin häirikkösudet ovat oppineet koirat ja muut kotieläimet hakemaan, mutta sehän on vaan maalaisten ongelma. Muuttaisivat ryökäleet kaupunkiin ja jättäisivät sudet rauhaan:confused:.

  Joo, vitsit sikseen, huomasit kyllä itsekin etten ollut kaikkia susia lahtaamassakaan sukupuuttoon. Mutta jos jokainen susiyksilö on arvokas säilyttää seurauksista huolimatta, niin todetaan vaan olevamme eri mieltä ja mennään eteenpäin seuraavaan aiheeseen.
   
  Väpsy tykkää tästä.
 12. janiluo

  janiluo Gearhead

   
 13. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Jopa vihdoinkin löytyi Suomeen uutinen, joka päihitti Koronan, Trumpin ja Marinin hallituksen.

  Breaking News!!! Helsingissä sataa lunta!!

  Ei maalainen vittuile, mutta vähän ihmettelee ;)
   
  Inlinee tykkää tästä.
 14. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Se on vaan näköharha kangastus, ilmastohörhöthän sano jo viime vai edellisenä talvena et ilmostomuutos toi lumettomat talvet etelä Suomeen.
   
 15. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Ei vaan tämä on ilmastomuutoksen aiheuttama ääri ilmiö ja tarvitaan lisää verotusta, erityisesti yksityisautoilijoille.. hehe.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 16. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Johtuen talvien esiintymisfrekvenssistä, joka ei täällä rantaviivalla ole edes 1/vuosi, auraus ja lumenkuljetus vähän ontuu. Huoltoyhtiöissäkin ehtii palvelusväki vaihtua vuosia kestäneen mustan maan kauden aikana eikä ehkä muisteta, miten niitä lumia luodaan ja minne liika laitetaan.

  On se jonkin asteinen ongelma tänään. Varmaan tulee muutaman kymmenen autonruttua myös. Ainakin aamulla liikenteessä oli sen verran kiireisen näköistä porukkaa, että ainekset pahimpaan on asetettu.
   
 17. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Juuri tätä mä oikeastaan tarkoitin sillä tunneperäisyydellä. Kuten jo sanoin, niin kysymys on vaikea, mutta en myöskään oikein ymmärrä sitä että kun se koira ehdoin tahdoin laitetaan sinne metsään, niin sitten ei olla oikein valmiita hyväksymään sen valinnan seurauksia.

  Jos sudet olisivat keksineet kiväärin, niin se susiporukka varmaan ampuisi häiriökäyttäytyvät ihmiset ilman mitään tunnontuskia. Häirikköihmisen tunnistaa siitä, että se ei pysy omalla elinpiirillään vaan tunkee sinne susien pihoihin ja vaarantaa lapsiperheen arjen.
   
  Slant Sickness, max ja kerkko tykkäävät tästä.
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Niin eli kärjistäen häirikköihmisen tuntee siitä että se puuttuu semmosten kuntien asioihin sieltä pk-seudulta käsin mikä ei kuulu mitenkään niille.
   
  Grumpy old man tykkää tästä.
 19. max

  max Gearhead

  Meillä on tallikoirana"Cane Corso" merkkinen koira joka hankittiin pihapiiriin pitämään epäsosiaalinen aines loitolla.
  On hoitanut tehtävänsä.

  60kg silkkaa lihasta ja nopeutta nuoressa uroksessa.Koiraroduista sieltä äärilaidalta.
  Saa olla vapaana ja pitää silmällä reviiriä,myös sillä seurauksella että tekee tuntien karkureissuja varsinkin öiseen aikaan.
  Täällä on paljon kauriita ja vois näin olettaa että myös susia.
  Jos jäis kotiin tulematta,ja löytyis vaan panta ja pätkä häntää,niin minähän siitä olisin vastuussa,ei susi.
  Ymmärrän että susi puolustaa reviiriään aivan kuten em.koira omaansa.Onko näin?
   
  Seevu tykkää tästä.
 20. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Niin eli kärjistäen häirikköihmisen tuntee siitä, että se puuttuu semmosten kuntien asioihin sieltä perämetsän seudulta käsin, mikä ei kuulu mitenkään niille.
   
  Car nut, max ja Seevu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!