Vihreätä vittuilua?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jori85, 11.7.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Eilen on telkussa annettu ohjeita kuinka auto puhdistetaan lumesta oikein. Ei tosin liity mitenkään vihreisiin koska tosi vihreällä ei ole autoa.

  [​IMG]
   
  maverick999, Inlinee ja arskazone tykkäävät tästä.
 2. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  ja mieluummin olen näiden susien kanssa samassa korvessa kuin teidän piikkipuistoissanne häirikköjen seassa.ja suhteellisesti enemmän taitaa häirikköjä tulla just sieltä tänne junttilaan näyttämään miten paskat levitetään oman auton ulkopuolelle.
   
 3. max

  max Gearhead

  Sanos muuta.Susi on looginen ja suoraviivainen käytökseltään.Narkista ei voi sanoa samaa.
   
 4. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Kuvassahan se lukee, firmana nobina, kuskina ...na. Noita entisiä nobinan kuskeja meilläkin ollut, eivät oikein kaluston kuntoa kehuneet, kertoo jotain kai kun marokkolainenkaan ei enää nobinalle menisi ajamaan.

  Nuokin kait jossain päin pääkaupunkiseutua on, niin tavallisilta kuskeilta puuttuu se järjen hiven, näissäkin keleissä ajetaan talla pohjassa, vaikka nähdään että iso tulee vastaan ja odotetaan että se linja-auto/kuorma-auto ennemmin ajaa ojaan. Ite oon ihan kylmästi pysähtynyt, jos ei voi väistää, ajakoot päin. Siinäpä sitten poliisille selittävät.

  Ja renkaista, nykyisinhän talvisin pitää olla jo pintaakin per pyörä vähintään 4mm. Nuo kun ovat kaupunkibusseja, niissä on ne ns.kaupunkitalvipyörät, jos on. Ne on pidoltaan huonompia, mutta kestää kulutusta.
   
  Slant Sickness tykkää tästä.
 5. Osataan sitä Turussakin..

  [​IMG]
  klo 22:35: Tie on käymässä ahtaaksi Turun Hirvensalossa. Lukija kuvasi ojaan juuttuneen bussin ja kuorma-auton Kakskerrantiellä.
   
 6. Joo, noissa on samat renkaat kesät talvet. Talvella vaan katotaan, että riittävästi pintaa. Ennen se raja oli 3 mm. Kesällä riitti se 1,6 mm.
   
 7. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Kellä on, kellä ei. Meillä on ollut ihan talvipintoja alla, kun ollaan ajettu vähän huonompaakin kinttupolkua.
   
 8. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Just äsken ajelin takavetolava-autollani piäkaupunkiseudun ytimeen. Vähänhän tuo livetti liikkeelle lähtiessä, mut kun taktikoi sen kohdan kanssa, mihin pysähdyn, niin ei kuitenkaan jäänyt jauhamaan paikoilleen.

  Kotipihalla piti pitää perheen yhteinen puuhahetki, jotta yleensä pääsin matkaan.

  Bussit kulkevat varsin verkkaisella vauhdilla, eikä jakeluautoillakaan näytä kiirettä pitävän. Niillä on vissiin just niitä kaupunkitalvipyöriä alla.

  Parkkipaikkoja sen sijaan riittää. Fiksummat on jääneet ”etätöihinsä”.
   
 9. mcmies

  mcmies Gearhead

  Täältä pesee lisää vihreätä vittuilua:

  https://www.is.fi/autot/art-2000007736452.html

  Laittaisin tämän myös sellaiseen muotoon, että todennäköisyys käydä töissä on 0-kertainen, jos pysäköintimaksujen seurauksena työssäkäynti tehdään kannattamattomaksi.
   
  Inlinee ja Swinger tykkäävät tästä.
 10. Swinger

  Swinger Gearhead

  Hahah, tää lause on kyllä täyttä kultaa: Johtoajatuksena siis on, että autojen kalliimpi, hankalampi ja jopa kokonaan estetty pysäköinti edistäisi autoa ympäristöystävällisemmiksi laskettujen kulkumuotojen käyttöä suhteessa autoiluun.

  kyllähän se auton kokonaan estetty pysäköinti voisi hankaloittaa työpaikalle menoa. Täytyy kyllä ihmetellä että jos joku tehdas esim alkaisi jossain kieltämään pysäköinnin omilta työntekiöiltä
   
  talonmiehen vapaapäivä, mcmies ja Inlinee tykkäävät tästä.
 11. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Kaverin emännän työpaikalla just kiellettiin omien autojen pysäköinti työpaikalle. Sijaitsee Helsingissä. Eilen mm. pisti kuvaa kun ovenkahvoihin asti oli lunta, kun joutuu nyt etsimään kadunvarsiparkkia + maksamaan vielä siittä. Siellä vihriä unelma toimii jo.

  Toinen esimerkki vihriästä pöljyydestä löytyy meiän Lahesta. Juttelin paikallisen metsurin kanssa asiasta, kun täällä vähän jokainen puisto kuolee pystyyn ( kirjanpainajantoukka). Ainut ratkasu ois kaadattaa ne kokonaan että siittä päästään eroon, ja nyt jos ne kaadettais ennenku ne on totaalisesti lahonnu pystyyn, niistä sais vielä rahaaki kaupunki ( sekä tukkipuun että energiahakkeen muodossa risuista) mutta päättävillä tahoilla on kuulema sen verta vihriää porukkaa että EI, puihin ei kosketa koska ne on puita, kuulema ennemmin mädätetään silkka raha pystyyn.. Ja kukaan ei kyllä ilmaiseksi lähe niitä korjaamaan sitten lahonneina maahan katkenneina.. :(
  Kaupunki ei siis kaadata edes niitä mitkä on jo kirjanpainajan raiskaamia, vaan ootetaan että se myrskyssä kaatuu.

  On meinaan aika surullisen näköstä, ynnä kuulosta touhua.
   
  1purehell, esmi ja dart -66 tykkäävät tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Muutosvastarintaa, jätkät ei vaan tajua!
   
 13. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Hannu Kaasinen vois olla kevään kuntavaaleissa yks hyvä vaihtoehto Lahessa iskeä vihreää pöljyyttä vastaan.
   
  esmi, Challenger Rtee ja dart -66 tykkäävät tästä.
 14. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Jep. Tätä myös äänestän.
   
 15. johntravolta

  johntravolta 3rd gear

  Sinne vihreisiin olisi pitäny porukan liittyä jo 15 vuotta sitten ja syödä se homma sisältä päin järkeväksi.
   
 16. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Helsingissä on se hyvä puoli, että työpaikoissa on enemmän valinnan varaa.

  Jos vahingoittuneita puita on 10m³/ha tai enemmän, niin laki metsätuhojen torjumisesta velvoittaa korjaamaan puut pois. Jos nuo on jossain puistossa, niin en tiedä, päteekö laki siellä. Jos puuta riittää ja annetaan kirjanpainajien lisääntyä rauhassa, alkaa tuhot lisääntymään reippaasti ja leviämään muillekin alueille.
   
 17. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Sitäpä se metsurikin kiros kun annetaan vaan lisääntyä ja levitä rauhassa. Just kaadatan oman metsäpalani, kirjanpainajat on todennäkösesti meilläkin, 10 metriä rajasta on pystyynkuolleitten mäntyjen armada.
   
 18. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  "Dokumentin mukaan Traficom on valinnut käyttöönsä mainitut ruotsalais- ja norjalaistutkimuksen nimenomaan siksi, että niiden ”tulokset lienevät suhteellisen käyttökelpoisia Suomessa”.

  Jaa, tuli mieleen että nytkö ne esimerkit Ruotsista ja Norjasta kelpaa?
  Mm. Taksilain uudistuksessa meillä ei voinnut missään tapauksessa käydä niinkuin Norjassa ja Ruotsissa kävi ( ja muuten kävi just niin), eikä maahanmuutossakaan voi käydä niin kuin Ruotsissa käy parhaillaan ( ja käy täälläkin). Mutta nyt ne kelpaakin esimerkiksi? :rolleyes:
   
  1purehell, Volvo_5.7, Ford67 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Kaikki nuo yllämainitut ovat vaan kasvukipuja matkalla kohti vihreää unelmaa.
   
 20. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Johan se Irwinkin aikoinaan ennusti.....haistakaa paska koko valtiovalta ....kuunnelkaa !!!!
   
  dart -66 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!