viimeisin ostosi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja jaketin, 1.10.2008.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Old toy swapista tarttui mukaan 32 roadster ja 34 coupe, 1:18. 1:43 traktori, 1:64:t 59- cadillac, 65 galaxie, 2 kpl 68 roadrunneria ja 1 kpl 68 gtx :D
     
  2. Remu63

    Remu63 1st gear

    Eilisestä Old Toy Swapista hyvät löydöt :D
    Dinkyn Riviera & Lincoln sekä Lone Starin -60 Camino
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Corgin Rover 2000 kirpputorilta, maalia ei ole pinnassa yhtään ja takalasi on hajalla, muuten aika hyvä. Hintaa kaksi kruunua joten kunto ei juurikaan haittaa.
     
  4. Medium Gorilla

    Medium Gorilla Gearhead

    Tuossahan on Trans-O-Lite takalasissa, sellainen kanttinen "irtopala"? Jonkin sortin valokuitu joka menee etuvaloille, taskulampulla takalasiin osoittamalla saa ajovalot 8)
     
  5. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    harvinaisen suttunen kuva Morrisen sivulla Diplomatista -64-68 kun taas Modeltoys -69-77 Admiral ja Kapitän suuremmat ja selvenmät. mulle tuli saksan maalta tuo Diplomaatti 17€
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!