Vilkut kadoksissa Mersu 200 -79

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Antti P, 10.1.2007.

  1. Antti P

    Antti P Gearhead

    Onko kellään tietoa mistä vilkut löytyis? Sulake ehjä. Ei edes hätävilkku pelaa? Jos vinkkiä/linkkiä niin olisin kiitollinen. Pitäis aamulla pennut taas hoitoon/kouluun kuskata ja ikävä ilman vikkkuja.. :(
     
  2. rockamobile

    rockamobile 1st gear

    ainaki -82 123 240ssä vilkkurele löytyy keskikonsolista... :eek:
     
  3. ponu50

    ponu50 1st gear


    Muistaakseni ainakin 123 korisissa hätävilkkukatkaisija saattoi jäädä
    ikäänkuin" puoleenväliin" jolloin sekä hätä että norm.vilkut ei toiminu.
    Eli pienellä hätäv.katkaisijan naksuttelulla saattaapi toimia.
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    Auto ollut mulla vasta vähän aikaa ja nyt hokasin että siinä kaksi katkaisijaa joissa hätävilkun kuva. Sain sen toisen irti ja ei tullut siihen edes johtoja.. :eek: Ja toista rämpyttelein aikani, ei syttynyt. Purin keskikonsolin alaosan ja rele löytyi. Siinä vika. Helpotti kummasti kun ties mistä päin etsiä.
     

Kerro tästä muillekin!