Vintage Car Crashes

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fastback, 30.4.2013.

  1. Fastback

    Fastback Gearhead

  2. harri60

    harri60 Gearhead

    Huh huh. Noi palamiset autoon on karmeita. Kannattaa vöitä käytellä.
     
  3. lojo80

    lojo80 Gearhead

    jokseenkin tuntuu uskomattomalta että..muutaaman voltin kerien mennyt auto ja kuski putoaa kyydistä ni..Kuski Kävelee paikalta pois..
     
  4. Kruiseri

    Kruiseri 3rd gear

    Tää ei oo ihan noin vanha mutta menee jo vintagesta, video nürburgringiltä 70-luvulta kun tavikset kirjaimellisesti pyörii radalla. Ja nekin pääsääntöisesti kävelee pois vaikka tippuu vauhdissa kyydistä!

    http://www.youtube.com/watch?v=0xwc54G2Ur8
     
  5. ata

    ata Gearhead

    http://www.youtube.com/watch?v=nNwIZWZPsUQ
    Sama paikka, 42 vuotta myöhemmin. Sen verran on noi autot näköjään kehittyneet alustojen ja jarrujen osalta, ettei ne enää tuossa lähde pyörimään ympäri tai kaadu kumoon, vaikka vauhtia on varmaan enemmänkin...
    Tosin täytyy todeta, että tuo kohta tuolla radalla tulee todella hämäävästi eteen (jos sitä ei ole esim. pelannut jollain videopelillä etukäteen runsaasti).

    Mutta kestävää tekoa on ollut ihmiset aiemmin, kun nykyään pitää olla sata turvatyynyä pitkin autoa... (no on ne vyöt ja tyynyt monia kyllä pelastaneetkin, mutta ihan varmasti myös vakaammat alustat ja tehokkaammat jarrut.
     

Kerro tästä muillekin!