Vintage motorcycle advertisements

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja BRAKE DRUM, 5.9.2020.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 3. hzemax

  hzemax Gearhead

  Mikäs inkkari se tuo on?
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Tehtaan toiminnan loppumisen jälkeen merkin oikeudet vaelsivat yhtiöön, joka myi kai monen moista ajopeliä Indian merkkien väliin Royal Enfield mukaan lukien. ”Joku britti”.
   
 5. Liittyiskö johonkin tämmöiseen:

  Associated Motor Cycles (1960-1963)
  In 1960, the Indian name was bought by AMC of the UK. Royal Enfield being their competition, they abruptly stopped all Enfield-based Indian models except the 700 cc Chief. In 1962 AMC, facing financial issue, withdrew from all marketing of the Indian Brand name, as the company choose to focus exclusively on their Norton and Matchless Brands.
   
 6. jamba

  jamba Gearhead

  oiko clymerin velocet koneinen viissatku?
   
 7. jamba

  jamba Gearhead

 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Vintage mopedi ad

  [​IMG]
   
  kerkko tykkää tästä.
 9. tapsah

  tapsah 2nd gear

  60-luvulla kun oli näitä tulilahden mopomiehiä ym. oli tällänen mainos että moralla murhat mukavasti, mopolla karkuun kätevästi..
   
 10. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Yamaha Vmax 1200 TV Commercial Mid 80s

   
 11. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

Kerro tästä muillekin!