Vintage Motors / Timo Jämsen -asiakaskokemus

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Beavis-Billurson, 25.5.2019.

 1. Beavis-Billurson

  Beavis-Billurson 1st gear

  Tästä tulee reippaasti tekstiä, mutta kerron perinpohjin asiakaskokemukseni Vintage Motorsin Timo Jämsenin kanssa asioinnista. Nopealla googlettelulla kyseisestä puljusta ei paljoa arvosteluita löytynyt joten lienee paikallaan näpytellä jotain julkista. Painotan heti alkuun että en tunne entuudesta Jämseniä enkä muita Vintage Motorsin väkeä, eikä tämä ole minkäänlaista mainosjupinaa/perseennuolemista mihinkään suuntaan.

  Tammikuussa 2019 aloin laskea roposiani kasaan ja pohdin että olisi tilaisuus ostaa siisti harrasteauto. Aiemmat jenkkini ovat olleet pääasiassa 60-70 luvun isoja maantielaivoja, joten nyt oli aika katsoa jotain muuta. 30v ikäkriisiin sopisi muskeliauto, mutta kotisuomesta ei löytynyt isolohko-manuaali setillä mitään mielenkiintoista tai budjettiin sopivaa. Otin Facebookin kautta yhteyttä muutamaan autoja jenkeistä tuovaan yritykseen, joista asiallisen vastauksen perusteella aloin jupinoida Californiassa vaikuttavan Timo Jämsenin/Vintage Motorsin kanssa.

  Tähän väliin huomautan että luojan kiitos tällä foorumilla oli kerrottu julkisesti (ylläpidon peittelyistä huolimatta) Falcontin kusetustoiminnasta, en hukannut työllä ja ankaralla säästämisellä sivuun laitettuja eurojani siihen lafkaan. Kiitos teille jotka osasitte varoittaa. Falcontin Facebookissa tapahtuva jatkuva aktiivinen markkinointi ja negatiivisten kommenttien poistaminen saa voi saada tietämättömän asioimaan heidän kanssaan.

  Takaisin asiaan. Jämsenin kanssa asiointi on helppoa, asiallista ja nopeaa. Erityisesti näin vuorotyölaisenä minua helpotti kun yhteydenpito onnistui pääosin whatsapp/sähköpostiviestein. Myös whatsappin kautta maksuttomat puhelut oli fucking jees. Yhteydenpito on aktiivista ja hän tiedottaa asioiden etenemisestä ahkerasti.

  Autojen metsästyksessä päätin olla itse aktiivinen. Perinteisten Ebayn ja Graigslistin lisäksi tutkailin Hemmingsiä, Classiccarsia sekä laitoin ostoilmoituksia Facebookin harrastelijapalstoille. Jämsen toki etsii sinulle auton kuin auton, mutta nykyisen somen aikana oli kiehtovaa tsekkailla jenkkilän tarjontaa itse. Budjettini myös rajoitti, en voinut vain ostaa kalleinta ja parhainta.

  Jämsen kävi puolestani katsomassa useampaa autoa, jopa Kentuckyssä asti. Hän oli puhelinitse yhteydessä myyjiin ja hankki mahdollisimman kattavat pohjatiedot ennen autojen tsekkaamista. Autot nähdessään hän lähetti välittömästi paljon hyvälaatuista kuvaa ja videota sekä koruttoman arvion. Juurikin tuo Kentuckyn näyttelyautoksi myyjän kehuma pirssi osoittautui paikan päällä uskomattomaksi läjäksi. Ja myyjä paskahousuksi. Väistin siis paljon murheita kun ammattilainen syynäsi autot täydellisesti.

  Kevät eteni ja alkoi näyttää siltä että ei taida tälle kesälle löytyä ajopeliä. tällöin villi kortti ilmestyi Ebay huutokauppaan. 1970 Roadrunner Teksasissa. Pyysin Jämseniä hankkimaan lisätietoja myyjältä, jonka hän asiallisesti teki. Huutokauppa kuitenkin läheni loppuaan ja mietin mitä tehdä. Päätin tällä kertaa ottaa ison riskin, ja voitin huutokaupan. Hölmö liike minulta, mutta ajattelin että se on nyt tai sitten vasta ensi kesänä. Ja ensi kesänä vihreät ja vasemmisto kieltää autoilun joten nyt oli toimittava.
  Jämsen järjesti minulle kaikki käytännön asiat ja auton laivaan asti, perillä pitäisi olla heinäkuuhun mennessä.

  Tiedän, älyttömän viisas ratkaisu ostaa huutokaupasta kuvien ja myyntipuheiden perusteella. Varsinkin kun olen juoksuttanut Jämseniä tsekkaamaan useampia autoja ennen sitä.

  Kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen Vintage Motorsin Timo Jämsenin toimintaan. Toiminta on täsmällistä ja kulut maltillisia. Kun taas joskus rahaa kertyy ja seuraava lelu pitää hankkia, uskon kääntyväni hänen puoleen.

  Raportoin myöhemmin että millainen autonperkele sieltä kontista pullahtaa ulos. Tällä hetkellä katselen ruudulta kuinka rahtilaiva seilaa.  Kertokaa toki muutkin tähän asiakaskokemuksia Vintage Motorsista
   
  Norri, Camino'79, Pertti K ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. junkyard dog

  junkyard dog 3rd gear

  Hyvä kokemus myös osien myynti puolelta. Selvittävät tarvittaessa lisätietoa ja hinnat älyllisellä tasolla.
   
 3. Kylmit

  Kylmit 2nd gear

  Itse törmäsin alkutalvesta heidän FB-mainokseen, jossa oli kasa puskureita. Laitoin viestiä puskurista omaan Countryyn. Meni pari päivää, puskuri löytyi vieläpä kohtuuhintaan ja pari kuukautta myöhemmin puskuri oli Helsingissä. Erittäin hyvää palvelua. Seuraavakin toimeksianto lähti heille :)
   
 4. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Mulle tullut 3 autoa niiden hoitamana. Josta yhden kanssa oli tod.hosu ettei myyjä myy lokaalisti sitä, kun ostajia oli tarjolla useampikin. Hoitivat homman välittömästi ja tekivät pitkän päivän auton noudon kanssa trailerilla Nevadasta.
   
  Muokattu: 28.5.2019
 5. Beavis-Billurson

  Beavis-Billurson 1st gear

  Nyt on auto saapunut.
  Loppuun asti sain loistavaa palvelua Vintage Motorsilta!
  Kiitos vielä kerran!
   

Kerro tästä muillekin!