virinokka 302 efiin

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ganada, 26.12.2006.

 1. ganada

  ganada 3rd gear

  mistä ja minkälainen virinokka kannattaa laittaa 302 efi koneeseen (-86 vani). tarkoitus olisi tehdä semmoinen mieto viritys.
   
 2. Bätmobiili

  Bätmobiili 1st gear

  http://www.fordfuelinjection.com/

  Toi kertonee perusteita? Itsellä on kanssa samanlainen kone mennyt 50-luvun autoon, mutta ei käy vielä. Omani on vielä vakio kun meinasin ensin kokeilla sitä ihan tommosena. Tietokone kait vähän rajoittaa tota virittely. Tai jos meinaa virittää niin kannattaa ilmeisesti siirtyä läppärill ohjelmoitavaan megaruuttaa jo ihan sen edullisuuden takia. Tälleen meinasin itse tehdä jahka tulee virittämisen aika :odroll:
   
 3. Hectori

  Hectori 1st gear

  onko toi 8-piste ruutta? oletan niin. mieto esimerkiksi ford racingin tai edelbrockin nokka, ja pitäis karttojenkin pysyä vielä paikoillaan. nokan valmistaja ei hirveän olennainen asia kumminkaan ole. mieto nokka.

  .050 nostolla jotain 220 luokkaa kun on, niin varmaan kohtuu passeli. jyrkemmille nokille melkein sitten ohjelmoitavaa ruuttaa, en tiedä kuinka pitkälle kartat riittää vakio boksilla.
   
 4. Bätmobiili

  Bätmobiili 1st gear

  Ju miedon nokan pitäis vielä mennä ton sivustonkin mukaan. Mulla on ainakin 8-piste ruisku tai siis sitä EFI Fordilla tarkoittaa. Omat virittelyt on vielä jäänyt siihen että 9" perään on tullut lukko ja 4.56:1 välitys :odroll: No onneksi AOD:n ylivaihde tiputtaa sen 3.04:1:ksi. Sen enempää painava auto rättirenkailla ei taida tarvitakkaan kun tulee jo nyt pito ongelmia luulen minä...
   

Kerro tästä muillekin!