Virkavalta romuttaa Stockholm Open -katuauton Ruotsissa!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja oolanti, 8.11.2016.

  1. oolanti

    oolanti Gearhead

  2. 383

    383 Gearhead

  3. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Mitä muuta voi odottaa ruotsin poliisilta. Tälläiset rikolliset saadaan kyllä kiikkiin, mutta Palmen murhaajaa ei sitten millään. Myöskään lähiöiden sotatilalle nämä pellet ei tee mitään. Taitaa ruotsin poliisissa olla jo liikaa suomalaisverta. Niin kotimaisen oloista.
     
  4. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Jaaha ruotsi alkaa taantumaan suomen tasolle liikennerikkomusten kohtuuttomissa rangaistuksissa, oon pitäny sitä sivistysvaltiona suomeen verrattuna näissä asioissa mutta huonoon suuntaan ollaan näköjään menossa.

    Ymmärrettävää sinänsä että poliisi yrittää saada touhun loppumaan, kun siitä on tullut vähän liian julkista viime vuosina. Tuskin se loppuu mutta painuu takaisin hieman enemmän maan alle ja parempi niin.
     
  5. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Mitä Ruåttista on kuulunut, niin nuo "lentävät katsastukset" ovat taas lähteneet käsistä. Pakoputket, vilkut, lamput ja antennin jalat ym ym ovat olleet syitä katsastettujen autojen kilpien poistoon. (samaa katsastusoikeutta poliiseille on hommattu tännekin)

    On varmaankin jonkinmoinen ryhtiliike käsketty ottamaan Ruåttin maalla...
     
  6. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Ilmeisesti tarpeeksi kauan on virkavaltaa halvennettu maailmanlaajuisesti erinäköisten videoitten muodossa ja nyt hommalle on sitten tullut stoppi. Saa nähdä takavarikoivatko jatkossakin kaikki autot vai mihinkä suuntaan homma nyt menee tästä eteenpäin.

    Toivottavasti on edes sen verran älliä päässä että huutokauppaavat kyseisen auton ja ottavat rahat valtion kassaan. tiedä vaikka sais vielä myydä uudestaankin saman biilin jos päätyy takaisin piireihin.
     
  7. Gerball

    Gerball Gearhead

    Älkääs ny ruottin poliisia mollatko.
    Siinä tyylinäytettä lainvartijalta:
     
    oolanti ja caprice305 tykkäävät tästä.
  8. oolanti

    oolanti Gearhead

    ^Voi olla, että on katu-uskottavuus pikkuisen hakusessa tämän jälkeen :D
     

Kerro tästä muillekin!