Virtuaaliroddarit?

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Kalu, 20.11.2008.

 1. Kalu

  Kalu Gearhead

  Tulipa vaa tossa miälee että tämmöstä asiaa aattelin kysyä kun näistä virtuaaliroddareist on mainintaa joissakin juttujen yhteydessä ja olisin kiinnostunut aloittamaan kyseisen harrastuksen. Niin että oisko suomessa jotain Virtual Hot Rodders tai Virtual Kustoms KK tai vastaavia kerhoja, joihin vois liittyä? Mitenkäs tuo harrastus muuten että pitääkö sitäkin tehdä kaikki vapaa-ajat ja tuhlata kaikki rahat siihe? Juoda tynnyreittäin olutta ja polttaa kartongeittain tupakkaa? Mitenkäs teillä tuo harrastetila politiikka? Itse kun en omista tietokonetta (jota ilmeisesti tarvitaan), niin tarvitsisin jonkun kimppatallin tai vastaavan rakentelu tilan. Hyvistä rodi projekteista ja kustom aihioista ja niiden osistahan ilmeisesti ei tarvitse maksaa mitään, pyytää vaa myytävistä autoista kuvia? Ilmeisesti se on hyvä tapa, koska oikeatkin ostajat tekevät niin. Ja onko virtuaaliroddareilla joitakin omia tapahtumia tai cruisingeja joihin vois mennä sitte omalla virtuaalisesti rakennetulla rodilla tai kustomilla? Näihin pyytäsin ystävällisesti vastauksia, että pääsis rakentamaa oman kustomin tai rodin.
   
 2. janiluo

  janiluo Gearhead

  Voithan aina ruveta "tosiroddariksi".
  Entisöit tallilla yömyöhään jotain oldskuulrottarodia ja aina kun kerkiät tulet tänne OD:lle sitten kehumaan itseäsi ja mainostamaan kuinka myöhään on taas tallilla ropailtu. Voit sitten samalla haukkua muita virtuaaliroddareiksi jotka ei saa mitään aikaan kun täällä vain kirjoittelevat. Toimii aina yhtä hyvin ja mä ainakin kunnioitan ja kadehdin suuresti ja haaveilen josko minustakin olisi joskus semmoiseksi.
  :poff:
   
 3. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

  :D No kyllähän Kalun laitteita on pyöriny täällä Kajjaanissakin asti , Mut eikun eläkeläisroddariksi ja enemmän pyörimään virtuaalimaailmassa, ettei jäätiköt sula! :wink:
   
 4. AFTERBURNER

  AFTERBURNER 1st gear

  Haistan tässä hieman... Noh!

  Paavalin kärsimykset
  16 Toistan vielä: älkää pitäkö minua järjettömänä. Mutta vaikka olisinkin hullu, niin antakaa minun olla hullu, jotta minäkin voisin hiukan kerskailla
   
 5. janiluo

  janiluo Gearhead

  Huumorimielellä kuten Apehangerikin aikoinaan...
  Meinasin kirjoittaa tuon kommentin jo tuohon toiseen ketjuun mutta kun se ei ollut sulle henkilökohtaiseksi tarkoitettu vaikka saattaa siltä haistakin.
  Tarkoitus oli kärjistäen näyttää miten typerää tuo vastakkaisasettelu täällä on. Kukin tehköön mitä tykkää kunhan pitävät kätensä omalla puolellaan.
  :wink:
  - Jani -
   
 6. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  pitäiköhän mun hakeutua hoitoon vai heittää tietsikat pihalle :-?
   
 7. Karva

  Karva Gearhead

  Tämä aihe on läheinen ja arkaluonteinen, mutta kertokaas nyt viisaat miten se menee onko virallinen Virtuaali Roddari jos :

  A. Tekee päässään
  B. Tekee päissään

  Ruksita oikea vaihtoehto :eek:
   
 8. Ruutihattu

  Ruutihattu 3rd gear

  Aihe on ensinnäkin mun suosikki.

  Joskus pienenä oli legoja joista pystyi tehdä mitä huvittaa, isompana huomasin että voi tehdä kaiken myös todellisuudessa. Tuntuu usein aika etäiseltä nuo virtuaaliharrastajien jutut. Ehkä olen erilainen kun elän todellisuudessa? :argue: :poff:

  tuppu
   
 9. PauliP

  PauliP 1st gear

  Kyllä virtuaaliroddauksellekin on ihan edullinen vaihtoehto. Meidän tallilla eräs jo kohtalaisen arvostettu oikeiden customeiden/rodien "aloitteleva tekijä" visioi Chrysleriänsä työnantajan kopiokonetta hyväksikäyttäen. Ei muuta kuin mustavalkokuvia kopiomaan tarpeeksi iso kasa ja saksilla leikkelemään ja liimailemaan paloja omaa silmää miellyttävään asentoon. Tussilla on helppo mustavalkokuvaan täydentää loput.

  Mokoma vaan pilasi hyvän virtuaaliharrastuksen (tässä tapauksessa ehkä kopiokuvarodiharrastuksen) tekemällä autoja ihan oikeasta pellistä.
   
 10. Ola Pallonivel

  Ola Pallonivel 1st gear

  Ei kai sillä ole suurta väliä tekeekö suunnitelmat CAD-vehkeillä
  vai leikkaa-liimaa-piirrä-systeemillä. Kunhan suunnittelee ensin.

  "Vanhanliiton"-systeemillä voi tietenkin ottaa kaljakorin ja rälläkän,
  pari innokasta kaveria ja käyttää vaativiin kustomtöihin kokonaisen
  viikonlopun. "Hienoja" esimerkkejä näkee nimeltä mainitsemattoman
  hotrodgurun oikein alan lehdistön esittelemiä härveleitä...

  Ehkä olisi parempi roddata virtuaalisesti tarpeeksi kauan, saa ne
  visiot hautua ja muodostua selkeiksi ideoiksi? Hätäisesti kyhätty
  rottarodi on varmaan ihan hauska viikon tai kaksi, sitäkin voi sitten
  jatkojalostaa myöhemmin.

  Yritän vaan sanoa: suunnittele ensin, tiedät mihin pyrit.
  Tai jos et pyri mihinkään, ihan sama. Omaasi vaan tärvelet.
   
 11. Kalu

  Kalu Gearhead

  No hö! Tän suuntast kinasteluu vähä arvelinki täst syntyvän. Ootin et ees joku ois voinnu vastata toho jotai yhtä tyhmää ja humoristista...
   
 12. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Street&Racen Baaribiker-artikkeli on legenda! :D
   
 13. Ruutihattu

  Ruutihattu 3rd gear  höh

  siis cardcoreroddaritkin kyllä suunnittelee cadillä tai visioi omasta päästä, mutta ne jotka puhuu tekemättä käytännössä on niitä virtuaalisia roddareita.

  No ajanhukkaa koko sanailu, on vaan näköjään mullakin aikaa istua koneen ääressä tenava sylissä, eilen kuitenkin oli aika cardcore meininkiä A-fordin kanssa 8 tunnin putki rälläkän ja hitsin kanssa. Siitä syntyy jotain realityä.

  No elvytetään nyt vähän tätä viestiketjuakin:

  NUO VIRTUAALIRODDARIT ON IHAN TURHAA PORUKKAA..
  :poff:

  (Jos tuolla ei irtoa keskustelua niin millä sitten) :rotfl:
   
 14. Ola Pallonivel

  Ola Pallonivel 1st gear

  No ei ne kyl oo. Kato vaikka Rod&Custom-magazinen
  "Dream Car of the month" artikkelit. Aika hienoja visioita
  ja piirroksia.

  Lehtien lukeminenkin on muuten virtuaaliroddausta....
   
 15. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Mitä kaikkea sisältyy virtuaaliroddaus-käsitteeseen?
   
 16. janiluo

  janiluo Gearhead

  Tärkeämpiä kysymyksiä lienee:
  Kuka on virtuaaliroddari ja kenen mielestä?
  Mitäs jos nuo itseään kehuvat roddarit ovatkin oikeasti "tosiroddareiksi" naamioituneita "virtuaaliroddareita"?
  :odroll:
  hohhoijaa!
   
 17. Fastback

  Fastback Gearhead

  Mä olen vissiin virtuaali hotroddaaja. Mä en kyllä kehu rodejani tai ideoitani missään. Mutta mulla on toi rodikuume ollut päällä pitkään vaikka en kävelemiseen vielä tarvitse kävelykeppiä ja ikä ei ole sitä luokkaa että on toinen jalka haudassa. Joka viikko tulee coreldrawilla tai Excelillä (juu, sillä taulukkolaskennalla) muokattua sopivia Fordeja näyttämään enemmän oman maun mukaisilta. Vielä se oikea rodikin tehdään jahka näiltä muskeliautoilta ehtii.
   
 18. Otto

  Otto Gearhead

  Oliskohan toi sellanen hyvä määre sille kun pitää kritisoida toisten tekemisiä ilman että itte tekee mitään.
  Loppupeleissä tällä termillä taitaa varmaankin vain ampua itseään jalkaan, käteen ja päähän; ei se minunkaan projektit ole vielä ajokunnossa.

  En tiiä humoristisesta mutta kokeillaan silti:


  Arvoisa Herra Kalu,
  Järjestömme Klubben av Virtual Het Stake Byggare sekä Finskt Kustom Byggare KK kiittää hakemuksestanne.
  Seuraavassa käsittelemme hakemustanne kysymys-vastaus-perustelu -periaatteella. Jokaisesta kohdasta jaetaan maksimissaan kolme pistettä.

  Virtuaaliroddaus on harrastus johon tulee suhtautua äärimmäisellä vakavuudella. On erittäin tärkeätä että otat selvää kaikki netin mahdolliset foorumit, pelkkä Overdrive.fi ei riitä! Tässä esimerkkejä:
  -Streetrodderweb.com on keskustelupalsta jonne voit huudella maalipintojen virheistä, vääränlaisista moottorivalinnoista, ja vääränlaisista vanteista. Todellinen virtuaaliroddarihan tietää nämä hommat ja tekevät asian kaikille selväksi.
  -Ruffrodders.com on erittäin tyylitajuisten nuorten miesten kohtaamispaikka tarkasti perinteiseen tyyliin rakennetuille autoille.Siellä kirjoittavat englanniksi, mutta koska järjestömme haluaa auttaa sinua, kerromme vihjeen: Aina kun näet kuvan jossa on pääkalloja, hämähäkin seittiä, tahi telalla liekkimaalattu mattamusta leppäjeeppi, kirjoita perään tärkeitä englanninkielisiä sanoja ja -tämä on tärkeätä!- huomattava määrä huutomerkkejä. Kuta enemmän huutomerkkejä, sitä kovempi virtuaaliroddari olet. Jos et muista engl kielistä sanastoa, voit copy-pastettaa tästä:
  BADASS!!! RUDE!!! ROUGH!!! OLSKOOL!!!

  Joten kyllä, tähänkin harrastukseen saat käytettyä suuren määrän aikaa. Siksi virtuaaliroddareiden järjestöillä onkin yhteinen slogan;
  "Mahdollisimman paljon, mahdollisimman lyhyitä viestejä, mahdollisimman monelle foorumille, mahdollisimman vähän asiaa, mahdollisimman paljon huutomerkkejä, tekee mahdollisimman kovan virtuaaliroddarin."

  Teillä, herra Kalu, on vielä kovin vähän viestejä täällä Overdrivellä, joten tästä kohdasta ette saa pisteitä hakemukseenne.


  Oluen juonti on tärkeätä! Olutta tulee juoda aina kaikissa mahdollisissa väleissä, ja sen juomisesta tulee tehdä numero. Jos et pidä oluesta, pyydä kavereilta tyhjiä tölkkejä, ja kaada niihin sisälle Mehukatti-mehua. Mieluiten omena sellaista, koska sen väri on lähimpänä olutta. Huomioi tapahtumissa, että juotuasi kannullisen Mehukattia pitää muistaa alkaa örveltää ja näyttää persettä.
  Kun vierailet jonkun roddarin tallilla, niin muista ottaa mainitunlainen tölkki Mehukattia Koff tölkissä mukaan. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa tölkin Cokista ja leikata (lainaa työkalut kavereilta) Koff tölkistä päädyt pois ja teipata sen sitten siihen Cokis tölkkiin kiinni.

  Tupakointi on tärkeätä! Telkkarin Reality-sarjoissa olet saattanut nähdä jonkun tupakoivan luomisen tuskissaan, joten tämä on tärkeää myös sinun toteuttaa. Kaikki mitä reality-sarjoissa tapahtuu on totta.
  Mikäli tupakki ei maistu, osta sitä silti ja pidä suussa. Näyttää äärimmäisen coolilta, erityisesti vesisateessa.

  Järjestömme tarkkailijat ovat nähneet teidät, herra Kalu, tapahtumissa olut-tölkin kanssa, joten saatte tästä hakemukseenne yhden pisteen.
  Olette kuitenkin unohtanut sikailla ja näyttää persettä, joten joudumme valitettavasti ottamaan tuon pisteen pois.

  Tietokone on tärkeä osa virtuaaliroddausta, ilman sitä virtuaaliroddari ei ole mitään! Eli jos meinaat hankkia jotain hyviä osia projektiin, niin unohda se. Siis sekä osien hankkiminen että projekti. Vain tietokone nettiyhteydellä merkitsee jotain!
  Huomioi, että tallia et tarvitse, vaan tätä vaativaa roddailun muotoa voit harrastaa olohuoneen nurkassa, ainoana työkaluna siis tietokone.

  Kuten viestissänne kerrotte, herra Kalu, ette omista tietokonetta, joten emme voi antaa hakemukseenne yhtään pistettä tästä kohdasta.


  Tässä kohdassa olette, herra Kalu, olette ymmärtäneet asian ytimen! Onnittelut hakemuksenne ensimmäisestä pisteestä!
  Unohditte kuitenkin että 70-80 vuotiaan kohteen täytyy olettaa olevan uudenveroinen, joten joudumme valitettavasti ottamaan teiltä tuon pisteen pois.


  Esmes stadin cruising kannattaa käydä tarkastamassa kerran kolmessa vuodessa. Muista yllä opetettu; Kaljoittelu, örvellys ja maali-pintojen kritisointi. Tämä viimeinen on tärkeää, virtuaali-roddarihan tekee kaiken paremmin kuin muut. Muista myös kertoa kovaan ääneen kaikille mitä erilaisia rodeja olet parhaillaan rakentamassa; Kirjahyllyssä oleva '31 Fordin takavalohan tarkoittaa että sulla on kyseisenlainen auto. Talo-yhtiön pyöräkellariin unohtunut '28 Cadillacin jarrupoljin tarkoittaa että sulla on kyseinen Cadillac tallisssa odottamassa. Muista myös kovaan ääneen kritisoida muiden vannevalintoja.

  Järjestömme on kuullut että te, herra Kalu, olette käyttäneet huomattavan määrän aikaa etäällä internetistä. Tarkkailijamme kertoivat myös, että olette myös jättänyt jonkun tapahtuman tai cruisailun jossain joskus väliin, käyttäen saman ajan rakentaaksenne 30- ja 50-lukuiset Fordit valmiiksi asti. Tämä ei ole suotavaa, koska laitteet ovat nähtävillä muuallakin kuin omassa päässänne.
  Tästä annamme teille kymmenen miinus-pistettä.


  Saldo;
  saitte -10 pistettä 15 mahdollisesta, näin ollen hakemuksenne on
  HYLÄTTY.

  Terveisin Hermann Anti-Påsebyxa
  Headmaster of Virtual-Råddare Klubben
   
 19. Ola Pallonivel

  Ola Pallonivel 1st gear

  Katsoin oikein vanhanaikaisesta sanakirjasta:
  VIRTUAL: 1 tosiasaillinen,varsinainen (the virtual ruler of the country); he is the virtual manager of the business, käytännössä hän johtaa liikettä.
  2 (fys) virtuaalinen, oletettu; (tekn) tehollinen (current, voltage); näennäis-
  (cathode); virtual storage(ATK) näennäismuisti, VIRTUALLY: (adv) tosiasiassa,
  itse asiassa, käytännössä, käytännöllisesti katsoen.

  Viruaaliroddarit on siis varsinaisia roddareita :D

  Ja jokainen voi itsensä laittaa just sellaiseen lokeroon kun huvittaa.
  Jos nyt sitten huvittaa olla jossain lokerossa identiteettinsä tueksi.
   
 20. Myllys

  Myllys 1st gear

  Sivusta seuranneena olen huomannut myös hymiöiden tärkeyden! Niitähän tulee käyttää, mitä typerämpiä sen parempia. Siis ihan oikeiden tekstiviestiteinien tapaan...
   

Kerro tästä muillekin!