Vitour Galaxy R1 kokemuksia?

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja El C, 5.6.2017.

 1. El C

  El C 2nd gear

  Niin, että onko kokemuksia näistä?
  Näyttävät melko hyviltä eikä hintakaan hirvitä.
   
 2. Joe Hunt

  Joe Hunt Gearhead

  Mulla käyttiksessä menossa toista kesää. Hiljaiset ja suuntavakaat kiekot on olleet;ainakin pappamallin Lincolnissa! Painojakaan ei aluvanteeseen mennyt paljoa.
   
 3. El C

  El C 2nd gear

  Ok, siis 1 puoltoääni tähän mennessä.
   
 4. Jape105

  Jape105 3rd gear

  On hyvät ja hiljaset renkaat.
   
 5. El C

  El C 2nd gear

  2 - 0, hyvältä näyttää...

  Koot vaan ei näytä osuvan ihan kohdalleen, voi pahus.
   
 6. VintageSpeed

  VintageSpeed 3rd gear

  Mä ostin just Nankang Toursportit Imperialiin kun Vitourilta ei löytyny enää 235/75/15 kokoa. Nää on olleet myös ihan hyvät. Paljon paremmat kuin alla olleet Cooper Lifelinerit.
   
 7. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Renkaat OK. Ainoastaan tuo valkosivu tai ennemminkin valkoinen viiru oli liian kapea minun automobiiliin. Nyt odotellaan Kontiorenkaiden valmistumista ja ajellaan Vituour rinkuloilla siihen saakka...
   
 8. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Vaikuttaisi ihan ok kumeilta, tosin noista on kokemusta vasta n. 150 kilsan verran eikä vertailukohtaa kun en ko autolla ole ajanut muilla renkailla... Ei mennyt mullakaan montaa kymmentä grammaa painoa per pyörä, eli kai ne suht tasalaatuiset on.
   
 9. El C

  El C 2nd gear

  Myyt sitten varmaankin mielelläs noi, kun aika koittaa?
  Mitä kokoa?
   
 10. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Juu. 205/70-15. 2 kpl.
   
 11. El C

  El C 2nd gear

  Nääh, väärä koko...
   
 12. vani91

  vani91 3rd gear

 13. Vakosivu muuttuu ruskeaksi noin vuoden aikana muuten OK rengas
   
  twincam6 tykkää tästä.
 14. El C

  El C 2nd gear

  Toihan tarkoittaa sitä, että valkosivu on maalaamalla tehty. Voi piru. Mutta toisaalta, kai toi hintakin siihen viittaa.
   
 15. Morbidelli

  Morbidelli 2nd gear

  Valkosivu kyllä valkaistuu sopivalla tökötillä ja sen rinkulan voi maalata uudelleen valkoisella Rubbercompilla, ni on taas vähän aikaa siisti.
   
 16. Olaviman

  Olaviman 1st gear

  Nankangeissa ainakin valkosivu on ihan oikeaa kumia, eikä maalattu. Itse taistelin vuoden verran ruskistuvien valkosivujen kanssa, ne sai hinkata patapadalla parin viikon välein valkoisiksi. Kuvittelin, että mustasta kumimassasta puskee jotain rasvoja valkoisen kerroksen läpi, mutta nyt kun käytin vanteet hiekkapuhallettavana ja maalattavana, on valkoinenkin pysynyt valkoisena jo huhtikuusta lähtien.
   
 17. TepaR

  TepaR 3rd gear

  '62 Caddy tarttis uudet tossut alle.
  Mites Vitourit, Nankangit tai Maxxisit on toimineet kesän riennoissa?
  Miljönäärivalkosivut ja kapearaitaiset American Classicit on nyt mulle liian kalliita...
   
 18. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Nyt ehkä n. 1000 kilsaa ajettu Vitoureilla, ei suuremmin valittamista, vaikuttaa ihan ok renkailta. Tosin sanottakoon että ääritilannekäytöksestä ei ole kokemuksia, ei ole tullut hankkiuduttua tilanteisiin missä vaaditaan nopeita väistöjä tai äkkijarrutuksia... Valkosivuista vastaavat kokemukset kun muillakin, en ole vielä sellaista tököttiä keksinyt millä lähtee täysin puhtaaksi. Valkosivun materiaali on ilmeisesti sellaista että lika imeytyy... Ja vanteetkin on pulverimaalattu, eli ei ole ruostevesi joka ruskistaa.
   
 19. janio89

  janio89 3rd gear

  Mulla Nankangin renkaat alla, enkä niissä oo huomannu mitää ruskistumista. Perustummumista jarru ja tiepölystä tottakai, mut vähän sipasee rätillä ja brake cleanerilla niin taas menee hyvän aikaa...
   
 20. Vezques

  Vezques 2nd gear

  Pari tonnii on pyörinyt Nankangin 225/75/15 -49 Fleetlinen alla ja ei moitittavaa. Raita vain liian kapee oman silmään, mutta riittävä lompakolle.
   

Kerro tästä muillekin!