Vm 99 chevy express 1500

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja meirok, 11.11.2015.

 1. meirok

  meirok 2nd gear

  mikähän mättää...ei saa päästöjä aisoihin eli ei katsastettua....katin vaihdoin ja entinen oli palanut aivan tyhjäksi..vikakoodi sanoo että sytytys pätkii??? mitenkään sitä ei kuule tai huomannut ennen (rikkinäisellä katilla) mutta nyt tyhjäkäynti huono..tulpat vir.jak .kansi ja pyörijä uudet??????? ajossa ok ei nyi tai pätki ja kone siis vortec 4.3 bensa
   
 2. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Omassa -92 Chevyssä oli lähes samaa ongelmaa,vaihdoin uuden katin kun päästöarvot aivan päin p...ttä,tutkailimme kaverin kanssa arvoja lapusta ja kaveri soitti meitä viisaammalle tutulleen(entinen autonasentaja) ja heti arvot kerrottuaan oli tuomio...lambda-anturi viallinen.
  Tilasin uuden...pieni pötkylä ja pari piuhaa (n.100 e) mutta kun sen vaihdoin ja menin pajalle mittaukseen,asentaja sanoi,että päästöt on melkein paremmat kuin uudessa vastaavassa.
  Toivotaan,et tuo olis syynä,on helppo vaihtaa eikä nyt kauhean kalliskaan.
  Paljon on matkaa mittarissa,omassa 330000 km. :D :D
   

Kerro tästä muillekin!