VM Motor Sport Show 9-11.11.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja debner, 9.11.2012.

  1. debner

    debner Gearhead

    Kerho-osastolla päivystäessä ehti vähän kierrellä ja kuvatakin:
    http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/VM+Mot ... Show+2012/

    Monta messua yhtä aikaa ja väkeä selvästi enemmän muilla osastoilla kuin autoja katselemassa... tosin on siellä esilläkin lampaita ja laamoja enemmän kuin vaikkapa jenkkejä...
     
  2. ata

    ata Gearhead

    Hyviä kuvia. Ihmetyttää kyllä tuo Motorsport shown ymppääminen "vihreän viikonlopun" oheistapahtumaksi, jossa kaikki markkinointi lehdissä on ollut vain niiden muiden osien markkinointia (motorsport-osiota ei ole joko mainittu ollenkaan tai sitten se on näkynyt vain tyhjänä alueena) tai josssain sivulauseessa tiedotteissa. Taitaa kyllä jäädä näyttely käymättä itseltäni ainakin kun nuo muut samaan aikaan olevat aiheet eivät kauheasti kiinnosta ja tuo motorsport shown alue lienee aika pieni (vain n. neljäsosa päähallista eli n. 1/8 koko Messukeskuksesta eli vain n. neljäsosan kokoinen korkeintaan verrattuna muihin tuolla järjestettyihin autonäyttelyihin.
     
  3. Larry

    Larry Double Gearhead

  4. homer

    homer Double Gearhead

    John K Westman ajeli ainakin asfaltti- ja jäärataa. Eikähän tuo Triumphi rata-auto lie ole ollut. Muinoin Vauhdin Maailmat tarkkaan lukeneena muistelen että ko. mies on kilpaillut aika monenkirjavalla kalustolla.

    Vähän oli mielessä mennä tuonne huomenna mutta jos se on noin pieni näyttely niin taidan jättää väliin.
     
  5. ata

    ata Gearhead

    Ainakin tämän kartan mukaan on pieni (neljännes hallista, muut neljännekset päähallissa ovat metsämessut, maatalousmessut ja kädentaitomessut. Pienemmästä hallista puolet myös tuota maatalousmessuja ja toinen puoli jotain tupperwaremessuja ja yläkerrassa lemmikkimessut. Aika erikoiseen seuraan "vihreänä viikonloppuna" on moottoriurheilu joutunut...
    http://web.finnexpo.fi/Sites1/MotorSpor ... artta.aspx
     
  6. rb

    rb Double Gearhead

    Tosiaan ihan valtaisesti tota motorsporttia ei ole mainostettu, kun TV mainoksessakin motorsportin osuus näkyy vain lopputekstin alaotsikkona.

    Mutta eihän se siitä näyttelystä sinällään huonompaa tee ja positiivisesti ajateltuna moni sellainen ihminen saattaa tuolla tutustua kilpureihin, joka ei kenties pelkkään autonäyttelyyn lähtisi ja kipinän saatuaan se on sitten menoa..

    Ja muutenkin kun tuolla on vähän kaikkea niin mamma on helpompi puhua ympäri, että lähdetäämpä käymään näyttelyssä. Sitten jos joku osasto ei kiinnosta niin senhän voi jättää väliin ja käydä sillä aikaa vaikka nauttimassa virvokkeita.......
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Kaikkinensa hyvin vaisu oli koko Motosport Show, Kalustoa oli vähän ja kävijöit oli vähän. Tuintuu, että suurin osa Messukeskusessa viikonloppuna käyneistä viihtyi noilla muilla Messuilla, mutta motosportti ei kiinnostanut. No kiinnostavimmat ja nopeimmat vehkeethän tuolta puuttuivat kokonaan.
     
  8. Make2

    Make2 3rd gear

    Tuo valkea 1-ryhmän Dolomite on täksi kesäksi valmistunut ratakilpuri ja aikaisempaa kisahistoriaa sillä ei ole vaan se tehtiin siviliautosta.
     
  9. debner

    debner Gearhead

    Tässä sen infolappu:
    http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/VM+Mot ... G_7484.JPG

    http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/VM+Mot ... G_7451.JPG

    http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/VM+Mot ... G_7476.JPG

    Messuilla suurin massa oli muilla osastoilla, mutta positiivisena puolena oli se että autopuolella kierteli väkeä jotka eivät yleensä sellaisissa käy, jotkut saattavat tulla toistekin. Jotkut myös saivat vähän lisäinfoa jos oli tiedot jääneet ohueksi muiden harrastusten vuoksi.
     
  10. Larry

    Larry Double Gearhead

    Tästä keltaisesta Triumphista ei tainnut olla lisää tietoa?
     
  11. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Miekii kävin
    [​IMG]
    <3
    [​IMG]
    <3
    [​IMG]
     
  12. debner

    debner Gearhead

    Sillä on kisahistoriaa myös levittämättömänä ja se tullaan saattamaan muodoiltaan samaan asuun kuin viereinen valkoinen.
     

Kerro tästä muillekin!