Voihan surku!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja GT429, 17.1.2007.

  1. GT429

    GT429 3rd gear

  2. jylhä

    jylhä 1st gear

    kaunista ajan tuomaa patinaa, very nice!
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead


    juu, on noita itketty... antaisin monille autoillle hyvän kodin :odroll:
     
  4. Pontiac 82

    Pontiac 82 1st gear


    noita ei ole ainakaan hinnalla pilattu :rotfl: voisin miekin muutaman tuli linnun ottaa pihalle :p
     
  5. Pontiac 82

    Pontiac 82 1st gear

    onks tää vähän niinkuin jenkkien metsä löydöt vai mikä ton sivun idea on vai onko noi kaikki myytävänä kun ei oikein toi englanti taitu multa hyvä kun suomea osaan :lol:
     
  6. Pepew

    Pepew 1st gear

    "Rotting American Muscle" olipas hmm...metkaa tekstiä.

    Tonne kun pääsis hieromaan pappastien/perikuntien kanssa kauppoja :D
     
  7. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tulisi kaikesta päätellen kallis hukkareissu :(
     
  8. GT429

    GT429 3rd gear

    Ilta meni pilalle kun autoja kattelin/kauhistelin...
     
  9. Pepew

    Pepew 1st gear

    Miksi tulis hukkareissu? Kallista tulee aina.
     
  10. Piru

    Piru 1st gear

    Monessahan noissa tais olla että omistaja ei myy,aikoo laittaa joskus itse kuntoon tai sitten muuten vain tunnearvoa...kuten se yks shelby mustang joka seisoi akseleita myöten mudassa muistona pojasta joka kuoli vietnamissa...
    siis tämä tapaus:
    [​IMG]
    koko juttu: http://www.carsinbarns.com/Blue%20Ovals ... /pg30.html
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Villi veikkaus että jokaikinen paikallinenkin harrastaja on 200 mailin säteellä käynyt tivaamassa turhaan kunkin raadon kohtaloa paksu tukku dollareita hyppysissä :)
     
  12. zet28

    zet28 Gearhead

    Joo,ei voi kun ihmetellä noita ihmisiä kun pitää haalia noita ja sit jättää ne maatumaan ja ilmoittaa vaan et ei oo myynnissä.Jos aika ei riitä entisöimään niitä niin minkä ihmeen takia ei voi luopua ja antaa jonkun pelastaa ne lopulliselta tuholta.Voi vain kuvitella paljon dollareita häviää joka vuosi,kun noi vehkeet makaa mullassa ja arvo tippuu.En vaan ymmärrä tollasta :x Vihaks pistää kattoo tollasia kuvia :mad:
     
  13. TanksAreFull

    TanksAreFull 1st gear

  14. MercComet

    MercComet Gearhead

    Näistä on ollut puhetta aikaisemmissa topiceissa ja itse surkuttelen kanssa kuvia kattellessa. 1.gen jo peruscamarokin olis talliin just sopiva... :(

    Tietty vois kauhistella myös, mitä jenkkejä Suomessa tallissa makaa projekteina, ehjinä tai pikkuvikaisena. Vilkuilkaa omiin tai tuttuihin talleihin... ja privat-talleihin!
    Tulee heti mieleen itselläkin useampia liikenteessä näkymättömiä ja eipä ole nyk.omistajilla mitään vakaita aikomuksia/mahdollisuuksia palautella liikenteeseen (esim. avo challengeria, mm. hopeoitua early "näyttely" mustangia, yms. puhumattakaan joukoittain normi 50-70-l avoista, HT:tä, 4d:stä yms.).
    No nämä eivät sentään mätäne ja jäävät vaikka jälkipolville ihmeteltäviksi...
     
  15. Pontiac 82

    Pontiac 82 1st gear

    juuh ei voi ymmärtää tota :mad: :mad:
     
  16. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Katsokaas myös www.classiccarsrotting.com siellä kaikki on myytävänä ja on pelkästään vanhaa kalustoa ja paaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon!!!!
     
  17. Karva

    Karva Gearhead

    No sitten koeta saada kätöset joskus rasvaan, ilman ja ihan oikeasti tietokoneitta, suomi on täynnä autoja jotka jää mettään tai keskeneräiseksi, ei ole varmaan ainut mielipide, mutta takuulla oikea, turha on itkeä ameriikan autojen kohtaloa, ei ne autot mihinkään lopu, harrastajat loppuu aiemmin, koettakaa nyt edes saada täällä koto nurkilla aikaan, kolmas asia joka pikkaasen ärsyttää on näillä foorumeilla tämä tyhjän päiväinen potaska.

    Suomessa on kalustoa ja lisää on tulossa, onko kukaan edes koettanut ostaa kotomaan tuotetta, eipäs tietenkään, nehän on liian kalliita huonokuntoisiin arzonan aavikolla 40 vuatta maanneisiin verrattuna, eikö se nyt jo uppoa, kuljetus rannikolle jenkkien sisällä ei ole ilmaista, sieltä tänne kotomaan satamaan ei sekään, ja sieltä rannalta on vielä pitkä taival koto talliin, naapurista tai muutaman sadan kilomeetterin pääst saattaas löytyä moinen kotomaan tuote, tosin kaksinkertaisella hinnalla, mutta silti kun katsoo koko kuvaa ....

    Mutta saahan sitä pojat ja tytöt haaveilla ....
     
  18. zet28

    zet28 Gearhead

    No tohon Karvan kirjotukseen täytyy vastata et ei oo kovin montaa -67-73 Camaroo tullu vastaan missään,mikä olis jonkun puun alla tai jonkun takapihalla,mut jos tiedät tommosia jossain lojuvan niin kiitollisuudella otetaan vastaan informaatiota
     
  19. Lassard

    Lassard Gearhead

    En ala tässä riitaa haastamaan, mutta Kouvolassa melko julkisella paikalla on jo vuosikaudet lojunut -74-77 Firebird, alunperin 455:lla konepellin scoopinreiästä päätellen(viksummat osaa tarkentaa?), ja sen vieressä rullaavana -70 ei fastback-Mustang. Niiden kaverina oli aiemmin -70 Coronet 2 D Ht, joka on jonnekin jo hävinnyt. Karvakin tietänee nämä vehkeet?
     
  20. Piru

    Piru 1st gear

    :poff: mitäs meriittejä sulla on tämän asian suhteen?samanlai notkut täällä netissä kun muutkin.Täysin samaa mieltä että mätänee tuota kalustoa suomessakin,14 km päässä mun vanha 60luvun chevy tallin takana jo 4-5 vuotta kolaroituna,pressu katolla ja maa pohjalla,omistaja ei myy kun aikoo kunnostaa joskus sen itse ja kunnostuksen saakin tässävaiheessa luultavasti aloittaa alustasta,keulan sijaan.

    Ps.eikös tämä camaro ole jo halpa? http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=85336
     

Kerro tästä muillekin!