1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Voiko hajota näin äkkiä?

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Samppi, 6.12.2017.

 1. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  kyllä sen huomas töitten määrässä kun nimenomaan alapallon vaihdot väheni, vai annettiinko samaan aikaan isommat toleranssit?
   
 2. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Välystesterissä ei näy kaikkea välyksiä. Joskus jää huomaamatta. Meillä töissä testeri. Mut parhaiten löytää ku eka testerillä.sit nostaa tuki varsista. Ja sen jälkeen vielä pohjasta ja vääntää kaiken näköisillä raudoilla. Vie vaan aikaa
   
  cdv70 tykkää tästä.
 3. Cumminski

  Cumminski 2nd gear

  Yläpallo veteli viimeisiään aikoinaan -95 dodge ramissa, ihmettelin kun etupää valskaa jotenkin. Meni vasen ristikkokin uusiksi (nelikko). Edellisenä päivänä kävin katsastamassa eikä mitään huomannut, no näähän toki painaakin että tutkivat tietääkseni nyppimällä. Ihan ruostunut oli silmämääräisesti ja 5mm välystä että kyllä kai sen nyt ois huomannu.. :confused:

  Moogin yläpallo, se kummisuoja ei tahdo pysyä ja pomppaa pois, vesisuolapaska sisälle nii coktail onkin valmis ja ikä lyheni. 95 ramissa ne pallot on tappi ylöspäin vieläpä.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Mä kun ostin ton Chevyn, niin luulin et simpukka on paskana ja olin varautunu vaihtoon. Just katsastettu. Hommaa tutkiessa selvis, et pelkääjän puolen alapallo oli ruostunu mummonhampaaksi, kääntölaakerina toimi suojakumin jämät välissä. Ulomman vetonivelen runko esti onneks hyppäämästä sitä ulos ulosjoustossa. Nytkymällä kääntyminen ei onneks ollukaan simpukassa...
   
  Powerstroke tykkää tästä.
 5. KajS

  KajS Gearhead

  Mulla slanttivanissa kanssa Moogin palloniveliä ja vasen yläpallo on just tuollainen. Ei pysy housut jalassa niinku sedällä Instrun TV-mainoksessa :(:(.
   
 6. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Serkkupoika tuli muinoin katsastamasta 99 Saabia ja kotipihaan kurvatessa pyörä lintassa kun oli puolessa tunnissa tukivarsi ruostunut poikki.
   
 7. jpalvima

  jpalvima 2nd gear

  Konttorilla on kyllä pelit pallonivelen ravistelua varten mutta pitää niitäkin osata käyttää...61Tbirdissä oli taatusti välystä mutta en saanut selville onko ylä vai alapallo, kun ilman nostoja mikään ei indikoi ja nostettuna jousi ikäänkuin kiristää löysät pois. Löytyi vasta kun insinöörisetä ”kevensi” nokkaa tunkilla siten että pallon päällä oli hieman painoa.

  Kauhea klappi löytyi, ei ihme että haki urissa
   
  KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!