Voiko hajota näin äkkiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Samppi, 6.12.2017.

  1. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    kyllä sen huomas töitten määrässä kun nimenomaan alapallon vaihdot väheni, vai annettiinko samaan aikaan isommat toleranssit?
     
  2. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Välystesterissä ei näy kaikkea välyksiä. Joskus jää huomaamatta. Meillä töissä testeri. Mut parhaiten löytää ku eka testerillä.sit nostaa tuki varsista. Ja sen jälkeen vielä pohjasta ja vääntää kaiken näköisillä raudoilla. Vie vaan aikaa
     
    cdv70 tykkää tästä.
  3. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Yläpallo veteli viimeisiään aikoinaan -95 dodge ramissa, ihmettelin kun etupää valskaa jotenkin. Meni vasen ristikkokin uusiksi (nelikko). Edellisenä päivänä kävin katsastamassa eikä mitään huomannut, no näähän toki painaakin että tutkivat tietääkseni nyppimällä. Ihan ruostunut oli silmämääräisesti ja 5mm välystä että kyllä kai sen nyt ois huomannu.. :confused:

    Moogin yläpallo, se kummisuoja ei tahdo pysyä ja pomppaa pois, vesisuolapaska sisälle nii coktail onkin valmis ja ikä lyheni. 95 ramissa ne pallot on tappi ylöspäin vieläpä.
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mä kun ostin ton Chevyn, niin luulin et simpukka on paskana ja olin varautunu vaihtoon. Just katsastettu. Hommaa tutkiessa selvis, et pelkääjän puolen alapallo oli ruostunu mummonhampaaksi, kääntölaakerina toimi suojakumin jämät välissä. Ulomman vetonivelen runko esti onneks hyppäämästä sitä ulos ulosjoustossa. Nytkymällä kääntyminen ei onneks ollukaan simpukassa...
     
    Powerstroke tykkää tästä.
  5. KajS

    KajS Gearhead

    Mulla slanttivanissa kanssa Moogin palloniveliä ja vasen yläpallo on just tuollainen. Ei pysy housut jalassa niinku sedällä Instrun TV-mainoksessa :(:(.
     
  6. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Serkkupoika tuli muinoin katsastamasta 99 Saabia ja kotipihaan kurvatessa pyörä lintassa kun oli puolessa tunnissa tukivarsi ruostunut poikki.
     
  7. jpalvima

    jpalvima 3rd gear

    Konttorilla on kyllä pelit pallonivelen ravistelua varten mutta pitää niitäkin osata käyttää...61Tbirdissä oli taatusti välystä mutta en saanut selville onko ylä vai alapallo, kun ilman nostoja mikään ei indikoi ja nostettuna jousi ikäänkuin kiristää löysät pois. Löytyi vasta kun insinöörisetä ”kevensi” nokkaa tunkilla siten että pallon päällä oli hieman painoa.

    Kauhea klappi löytyi, ei ihme että haki urissa
     
    KajS tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!