voimansiirrosta mekkalaa, mutta mistä!!??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja buick1955, 30.5.2012.

  1. buick1955

    buick1955 Gearhead

    Eli 4l80 manuaalikoneistolla(uusi, ajettu 2000km), kardaani ja ristikot uudet. perä 9" racing lukko.
    Ongelma ilmenee, kun ajelee reilua satasta ja höllää pikkuisen kaasua. Ei moottorijarruun asti. Alkaa kuulua äänekästä rohinaa ja tärinää tulee mukaan myös. Ei ilmene vedätettäessä eikä moottorijarrussa. Alkaa olemaan ideat vähissä. Lukko ja tasaupyorästö laitettu. Välitys vaihdettu talvella ja oli ok.
     
  2. Juicee

    Juicee 1st gear

    Kenelläkään ideoita?
    Mulla täsmälleen sama vika caminossa, tosin pelkästään välitys uusi. Teki kyllä vanhallakin samaa. Tärisee ja nimenomaan rohisee kun satasessa ajaa ns. pintakaasulla. Eli ei moottorijarrua eikä vetoa päällä.
     
  3. peltsi

    peltsi Gearhead

    Täällä samanlainen potilas. Sain rohinaa huomattavasti pienennettyä kardaanikulman säädöllä mutta pikkasen vieläkin rohistaa pintakaasulla ajettaessa. Seuraavaks katson vetareiden suoruuden ja renkaiden tasapainotuksen.
     

Kerro tästä muillekin!