Volga

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja olympia60, 29.5.2004.

  1. olympia60

    olympia60 1st gear

    Olis tarjolla 60-luvun alun Volga. Kiinnostas paljonkin mutta pitäskö tollane sitten "entisöidä" vai rakentaa jonkinlainen customhäkkyrä, jotenkin nuo Volgan muodot ois omiaan customointiin.
    Auto on osiltaan täydellinen ja tekniikasta en muuta tiedä kuin että kone pyörii.
    Mitä tekisitte???
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Täytyy myöntää että Volga on aika tyylikäs peli. Itte varmaan entisöisin (jos ei peukalo olis näin keskellä kämmentä) vaikkapa 60-luvun taksiksi.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    ei hullumpi idea?
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Oli joskus ... eikä toista tule, ellei jostain satu jäämään ???

    Ovat sellaista patarautaa jotta niitä voi leipoa surutta, nykyisin eu-virosta pitäs löytää suht, edullisesti ...

    koetetteiin joskus muokata ja ruvettiin choppaan ja tekeen kaksioviseksi ja vielä oli tarkotus saattaa Ht-malliseksi, no siinä katossa tai taka tolpissa oli ainakin 1-2 cm tinaa, isomaa - isot toleranssiat, muuten ne on aika yksi yhteen kori muodoiltaan kopiota 40 luvun jenkeistä, paitti jotta ovat apurungoilla varustettuja, eivät rungollisia, se rajottaa leipomista ...

    Noita volgia on saanu kotomaassaan jos jomnkin sortin versioina, niitä on 4x4, avo, lava, limo jne vähän joka lähtöön ja mitä ihmeellisemmillä koneilla, sinne on tungettu mm, aivan jumalatonta ryssän kuormuri dieseliä, oli joku siperia versio, joten vaihtoehdoista tai koneen vaihto lupa-politiikasta ei pitäs olla kiinni ...

    Jos sen tekis oikein tarvittis se alusta teurastaa liki kokonaan, on tuota peltiä siihen malliin jotta paino putoo puoliin jos tekee sen lattian uusiksi ja sovittaa vaikka capricen alustalle, miten se viime vuonna näyttelyssä ollu oli tehty ???

    :-o :-o :-o
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    JOS tuo pirssi tulee hommattua niin taidan kuitenkin kääntyä tuolle ei niin mobilistiselle linjalle. :grin:
     
  6. olympia60

    olympia60 1st gear

    Nii tuo oli siis mun tekstiä.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

  8. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    Volgaahan tehtiin jopa V8:lla...
     
  9. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  10. No käsityötä se Volga ainakin vaatii. Aikalaiset runoilivat: " Ota velka. Osta Volga. Volga loppuu mutta velka ei!" :rotfl:

    Ja se "Volga" oli alias BMV 750, johon oli soviteltu GAZ 21:sen pintapeltejä :soosoo:
     
  11. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Mulla on kans tiedossa yks pinkki :eek: farmarivolga. Seisoo erään autiotalon navetan takana. Täydellinen peli. kaikki lasitavara ehjää ja muutenkin päällisin puolin ja sisustaltaan ihan ehjän näköinen laitos. Onko tällaista mitään hyötyä alkaa kuljettelemaan kotikonnuille. Onko kenties harvinainen kun on farmari? Antakaapa vinkkejä. 8)
     
  12. Eikös ne vetäneet ruskean volga 21 farkun pinkiksi jossain Kaurismäen elokuvassa?
     
  13. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Tuskin se kuitenkaan sama auto on :D . Näytti nimittäin seisoneen samoilla sijoillaan jo varmaan parikymmentä vuotta? Sisustakin oli muistaakseni jotain pinkin ja vaalean nahkan/kankaan yhdistelmää?
     
  14. No se oli jossain Pellonpään tähdittämässä Kaurismäki-tuotoksessa 80-luvun alkupuolella. Oliskos Arvottomat? Siinä roadmovien juoneen kuului
    ruskealla volga-farkulla päristelevän päähenkilön temppu maalauttaa volga muistaakseni pinkiksi harhauttaakseen takaa-ajajat? Siin tämä nyt ei ole 100% varmaa, vaan muistikuvaa.. Joka muistaa / tietää paremmin voisi korjata, jos olen väärässä..

    Eli kyllä se ajallisesti sopisi yhteen..
     

  15. Jaa googletin vähän.. Kyllä se on Arvottomat ja vuosi 1982
    http://www.sci.fi/~solaris/kauris/loc_arvottom.html

    Volgan väri vaan ei muistu mieleen.. Minusta se maalattiin elokuvassa pinkiksi?

    Jaa ja itseäni korjaten , samaa Volgaa käytettiin 1994 "Pidä huivistasi kiinni Tatjanassa" maalattuna mustaksi, joten eri auto se on..

    http://www.sci.fi/~solaris/kauris/pidahui.html
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Venäjän puolella tekevät volgasta customeja pikkulohkolla ja muilla hiluilla, jossain näin kuvan, oli nätti.
     
  17. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Minusta se väri näytti alkuperäiseltä. Onkohan moista värivaihtoehtoa edes saanut tehtaalta? Katto oli muistaakseni vielä valkoinen. Voi kyllä olla että muisti tekee tepposet kun pari vuotta sitten näin kyseisen menopelin.
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. Mr.Hellion

    Mr.Hellion Gearhead

  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Volga, se pinkkinen farmari

    Tervehdys farmari Volgasta tietävä ! Se on malli M-22 ja kerhossa on muutama kaveri joka olisi halukas hankkiman/pelastaman sen. Kerro missäpäin auto on ja jonkilaiset yhteistiedot, kiitos Suomen Volga kerho: info@volgaclubfinland.com
     

Kerro tästä muillekin!