Volvo 244, ideoita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Capri26i, 1.10.2003.

  1. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Tuli ostettua tommonen 244 vokke, 2.3 vinokoneella, ja sedan-mallinen tietysti. Se pitäs nyt maalata, ja jotain ulkoisia muutoksiakin tietty vois tehdä, tosin auto on käyttö/talviauto, joten isompia muutoksia ei aleta nyt tekemään. Kuvia auton tänhetkisestä tilasta http://koti.mbnet.fi/capri/volvo.htm

    ite olen suunnitellu tuon keltaisen tyyppistä väriä ja jotain ruutulippukuviota kattoon, ja jotain nättejä vanteita ja mahdollisesti amiskalvoja takalaseihin. Mutta ideoita saa heittää, ja jos joku hallitsee kuvamanipulaatiota, niin sekin on tervetullutta, mutta kuten sanottu, mitään isoja muutoksia ei nyt ole mahdollista tehdä.
     
  2. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Mä voin vääntää manipulaatiota ku jaksan. Ja miten nii tietysti sedan, farmithan ne autojen aateleita on (nii kaua ku mullakin sellane on) :lol:
     
  3. Pecan

    Pecan Gearhead

    No miten ois siisti orggistyyli? Erottuu sekin edukseen massasta, nämä kun ovat tuossa iässä monesti jo melko väsähtäneen näköisiä. Amiskalvot ei minusta sovi nelioviseen mitenkään. Mitäs sitä hyvää autoa muuttelemaan?
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mä tekisin semmosta pientä "tuninkia", eli joku hyvä väri, matalaks ja jotkut melko yksinkertasen malliset vanteet joissa on paljon "huulta". Vois tulla ihan tyylikäs käyttis...
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    volvo tonttiin, primerit pintaan ja punaset peltivanteet :wink:
     
  6. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Alkuperäinen on kaunista.
     
  7. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    AVOAVOAVO!!!!!
    Värkättiin kavereitten kanssa viimekesänä samanlaisesta volvosta avo versio mm mattamusta pinta ja kaikkee lintahtavaa..ihan ylivoimanen gruising peli..huomio taattu ja jos talvi ajoa harrastat niin vanhasta hankkijan pressusta tulee kätevästi rättikatto :smile:
    Niin ja koneesta vielä sen verta jonka oot varmaan tiennykki että siitä saa kohtuu helpolla ja halvalla reilusti polleja irti :wink:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    choppaa laita turbo ja päällystä leopardikarvalla
     
  9. lesabre

    lesabre 1st gear

    Garret kiinni, auto kirkkaan keltaiseksi ja huolella entisöidyksi.Entisöinnissä oltakoon tarkkoja,mutta vanteet voi paremman ajettavuuden nimissä vaihtaa uusiksi,tyylikkäiksi aluiksi(tai heitä siihen 240:sen orkkis aluvanteet?).

    Lopputulos olisi kaunis historiallinen kokonaisuus,joka kävisi perusperheautosta(sitähän 244 edustaa puhtaimmillaan!) ja lähestulkoon urheiluautosta.
     
  10. Roadrunner

    Roadrunner 1st gear

    Laita 426HEMI blowerilla :lol:
     
  11. Holley

    Holley Gearhead

    Näin kerran täysin alkuperäisen näköisen, aavistuksen väsähtäneen vaaleansinisen '82:n, jossa oli 17" sikaohutpuolaiset vanteet ja 215/40 -renkaat. Se näytti tosi oudolta.
    Takasivulasien ja takalasin tummentaminen pelkästään katkaisee tylysti linjat 4-ovisessa. Siksi en ole vastaavaa toimenpidettä kalvoilla tehnyt Chevy II:nikaan, vaan odotan joulua 2050, jolloin on varaa ostaa ihan oikeasti tummat lasit joka kulmaan.
     
  12. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Jees, T5:n ahdin olisikin jo odottamassa, mutta tuskin sitä laitetaan, kun tässä on hyväkuntoinen Marteliuksen XXL peltisarja ja Simonsin putkisto, ja erittäin hyväkuntonen alakerta, tehdään kannelle vain vähän taikoja ja tuplakaasarit kylkeen ja joku kiva nokka, ja se on siinä.

    Väriä ollaan pohdiskeltu, ja keltainen siitä tulee, sävy sotketaan sitten kun aletaan maalaamaan, varmaan hiukan valkoista sotketaan sellaiseen tosikirkkaan keltaiseen, ettei ihan hypi silmille.
    Hyväkuntoiset orkkis-peltivanteet mulla onkin jo, käytän varmaan puhalluksessa ja vedetään joku kiva väri niihin, ja madallussarjakin tuossa jo oli, paitsi edessä ei tällä hetkellä ole, kun tolpista joissa madallusjouset oli, happani jousilautaset pois, väliaikaisratkaisuna lyötiin nuo tolpat toisesta volvosta kiinni.

    Eli volvo on tiputettu kenttään, orgis peltivanteet alla, kiva keltainen väri.. vähän himottaisi se ruutulippukuvio vetää katolle, mutta saas ny nähä.. maskikin tuosta puuttuu, tarvinnee hommata oikein orkkis-maski siihen. Eiköhän se siinä alkais oleen.
     
  13. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    Ämyrit katolle, muffinsit kojetaulun päälle, ja habahabazutzut soimaan. Harvinaisen kurkoo!!! :smile:

    Ei vaiskaan, nätti volvohan tuo. Elä pahasti säre, ei noita enää liikaa oo.
     
  14. 660

    660 1st gear

    tohon sopis valot peittävä putkimaski...
     
  15. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Jos et aivan välttämättä niitä kalvoja sinne halua niin jätä ne pois.Peltivanteet voisi laittaa ja niistähän saisi aika härskit kun niitä hiukan levittäisi..
     
  16. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    en viitsi talvivanteita alkaa nysväämään, ne on orkkis-vanteilla ja hyvät kumit päällä, katsotaan sitten kesällä mitä tehdään. eiku prkl, kesähän menee harmaissa.. SAATANA.. no sitte seuraavana kesänä kuitenkin :smile:

    mutta nyt ajetaan tää talvi ja ens kevät, ja kesällä capria sen minkä keritään ennen harmaisiin lähtöä.. kotkan rannikkotykistö kutsuu 12.7.04.
     
  17. xtremer

    xtremer 1st gear

    aamukasa =)

    mutta mulla olisi tohon korimallin (-85)volvoon pisteosia jonkun verran !!

    Kun äijä poisti autonsa kilvistä.
    Minä rupesin rakentaa siitä pelto/jäärata pirssiä, kaikki mitä ei tarvita peltoautossa on myytävänä ja halvalla.........
     
  18. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    oisko sulla tohon mun mallii sopivaa maskia? siis noilla kapeammilla neliölampuilla olevaan..
     
  19. xtremer

    xtremer 1st gear

    Jaa kun en tiedä onko se kapeampi vai leveämpi neliövalo, mutta maski on irrallaan ja se on vuoden -85 244 volvosta.
    saat sen vaikka 10 eurolla ??
     
  20. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    Nou hätä, maski löyty jo, kiitos kuitenkin tarjouksesta.
     

Kerro tästä muillekin!