volvo 850&v70

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja klasu, 28.12.2012.

 1. always bb

  always bb Gearhead

  Fiat on suht harvinainen 5 pyttysenä suomessa oli mareassa farkussa ja bravassa 3d. Oliko volvon sukua vai oma siitä ei ole itsellä tietoa
   
 2. valpas

  valpas Gearhead

  Ostin aamusella uudet O-renkaat lämppärin kennolle, oli mallikin mukana, ja sanoin, että pikkusen ovat suurentaneet kokoa, mutta en sen enempää, kun myyjä vakuutteli oikeiksi..... Sitten koitin niitä paikalleen hallilla, oli liian väljät putkelle. Piti nyt illalla käydä vaihtamassa. Siinä meni ajellessa tämä päivä..... Pitää käydä seuraavaks jossain O-rengas liikkeessä mallin kanssa hakemassa lisää.
  Se rintapellissä oleva muovinen putkihässäkkä on varaosaliikkeessä 70 euroa, ja marmoritiskillä 50 euroo! O-rengassarja siihen on marmoritiskillä 35 euroo. O-renkaita ei kannata alkaa vaihteleen, kun se muovi haurastuu ajan kanssa. Orkkis osan hinta pienensi mun tuntipalkkaani, kun tein sen letkuilla.......
  Kysäsin samalla jakohihna-, ja pumpunhihnasarjan hinnan. 203 euroa, ilman vesipumppua. Vesipumppu olikin sitten melkein 200! Tosin eivät tiedä kenen valmistama hihna...... Gatesin tekemää ei luonto anna enää laittaa......
  Eli kannattaa marmoritiskiltäkin, ainakin hinta kysyä.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 3. Rusty

  Rusty Gearhead

  Viikko sitten ostin V70:n ja liike vaihtoi siihen lämppärinkennon kun ei auto lämmennyt. Nyt alkuviikosta auto ilmoitti että jäähdytysnestettä on liian vähän. Katsoin että paisuntasäiliössä nestettä oli juuri alle minimin. Taitaa olla todennäköistä että järjestelmästä vaan poistui sinne joutunut ilma jolloin nesteen pinta hieman laski?
   
 4. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Tarkista varuilta ettei vuoda mistään
   
  jariha tykkää tästä.
 5. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Omaan mk1:seen vaihdoin joskus ton sisäkennon ja kun järjestelmästä tuli taas tiivis ja alkoi pitämään jonkinmoisia paineitakin, halkesi viikon sisään jäähdyttimen pääty.
   
 6. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Mä ostin ton 850 just leimattuna 250e sai väliaikais auton talveks

  Kuukautta aikasemmin möin tuon koneen sille edelliselle omistajalle
   
  Custom_Rod ja palontie tykkäävät tästä.
 7. jariha

  jariha Gearhead

  itte ostin volvolta tiivisteet(o-renkaat) lämppärinkennolle volvon liikkeestä (biliasta)kaksvuotta sitten ja oli sopivat, 15e maksovat... onhan ne kalliit mutta että toimivat kuitenkin vieläkin 80tkm myöhemmin? luin netistä ettei sopivaa löydy perusseteistä(o-renkas)o_O
   
 8. valpas

  valpas Gearhead

  Siks minäkin Volvolta ne ostin, mutta ensin tuli väärät.
   
 9. valpas

  valpas Gearhead

  Volvo ilmaa ittensä aika hitaasti.
  Mutta katso rintapelti, kaasupolkimen takaa, ja jalkatila, onko siellä pakkasnestettä. Jos on, niin onko aikaisempaa, vai nyt vuotanutta? (lattian superlooneista ei sitä pakkasnestettä saa kaikkea pois koskaan.....Ei lähde edes haihtumalla).
  Kennon vaihdossa vanhasta murtaa miltei aina sen rintapellissä olevan muoviputkipaketin, ellei sitä löysää (kaks torx-kantasta ruuvia konehuoneen puolella). Joutuu sen verran taivuttaan. Ellei ole nii fiksu, että irrottaa kennon ensin, ja varoo taivuttamasta putkia. Yleensä ensin irrottaa putket, ja vasta sitten sen kennon kiinnityksistään, jos ei tunne rakennetta tarkasti...... Silloin se muoviputki hässäkkä helposti murtuu.
   
 10. valpas

  valpas Gearhead

  Tuli käytyä taas Volvo ostoksilla. Nyt on kolme toimivaa samanvuotista V70:stä?
  Mistähän sais kolme taksikylttiä katolle?
  Vois yhden laittaa vaikka vuokra-autoksikin, Panteran kilpailijaksi, mutta pikkusen pienemmillä hinnoilla ;). Tosin ollaan eri paikkakunnilla, eli ei olla kilpailijoita.
  Tänne syrjäkylälle vois hinurinkin rakennella? Täällä en sitten enää kerkeekirjotteleen, ellen ota palkollista.....
  Pikkusen meni taas osa ohi otsikon....
   
  palontie ja Camino'79 tykkäävät tästä.
 11. palontie

  palontie Gearhead

  Kato että palkkaat kunnon liksalla ja unohdat nollatuntisoppari pelleilyt.
   
 12. deeäxä

  deeäxä Gearhead

  Palkollinen tänne kirjottelemaan! :D
   
 13. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  valpas tykkää tästä.
 14. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  On jännitystä ilmassa ku aamulla tarttaa Volvon käyntiin. A: lähteekö pensa pumppu päälle b: toimiiko startti. Nuo jos toimii ni pääsee jo lähtemään. Sit c: lähteekö puhallin päälle. Nyt irroitin hanskalootan ja heitin naapurin pellolle. Että olis helpompi ajossa vaihtaa puhaltimen moottori :D
   
 15. valpas

  valpas Gearhead

  Muokattu: 19.1.2019
 16. valpas

  valpas Gearhead

  Yrittäjän pitää saada kaikki itelle, ei siihen oo varaa ketään palkata töitä tekemään, sen verran on huono bisnes. Siis mulla. Jollain muulla voi olla toisin, tai sitten ei ite osaa tehdä?
   
 17. Rusty

  Rusty Gearhead

  Eipä ole enää nestettä hävinnyt. Mutta semmosen huomasin että auto ikään kuin nypyttää varsinkin pienillä kierroksilla.. :oops:
  Tuleeko muita syyllisiä mieleen kuin tulpat?
   
 18. palontie

  palontie Gearhead

  Oisko kellään myynnissä koirankuljetushäkkiä Volvoon?
   
 19. Rusty

  Rusty Gearhead

  Eikö Volvot enää olekaan muodissa täällä?
   
 20. palontie

  palontie Gearhead

  Forever Volvo[​IMG]
   
  deeäxä tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!