volvo moottori kuplaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja cubic_inch, 4.9.2006.

  1. cubic_inch

    cubic_inch 1st gear

    eli mistä saa noit adapterit et täälkainen rojekti onnistuis?
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

    kannataa kysellä joltain jokkisfoorumilta....
     
  3. flatonia flattop

    flatonia flattop 3rd gear

    Eipä kyllä taida tuohon kokoonpanoon löytyä pahemmin valmiita adaptereita. Epäilisin ettei ole se ensimmäinen vaihtoehto koneeksi jokkiskuplissaakaan...

    Mutta miksi juuri volvon kone :eek: Vai onko sen kuplan tarkoituskin keulia :rotfl:
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Ei tuo nyt niin tavaton idea ole. 80-luvulla oli Wheelsissä juttua VW-Variantista (se 411? takamoottori farmari), jossa oli Volvon B20. Hyvin sinne mahtui, eikä siitä varsinkaan niin takapainoinen tullut. Luotettavuutta ja mukavaa käyttövääntöä kyllä saavutetaan mukavasti. Tsemppiä! 8)
     
  5. Chevy K10 72

    Chevy K10 72 1st gear

    Kaverilla on jäärata fiiatissa kuplanlaatikko ja piristetty volvonkone, oli kohtuu toimiva paketti. Parivuotta sitten tehtiin laatikkoremonttia mutta en enää tarkkaan muista miten kone ja laatikko oli liitetty yhteen, oli joku vanha jokkis auto ja muutokset oli tehty melko hätäisesti, mm. koneen ja laatikon välissä oli jokaisen pinnapultin kohdalla n. 3-4 prikkaa jolla kone saatiin kohdalleen... oli kyllä hurja vehje ajettavaksi, vaikka ite en kerenny käymään kokeilemassa niin oli meno melko hurjan näköistä... ny on kone hajallaan, tosin auton omistajalla on tallissa ylimääräinen volvon turbokone hmmm.... :-?
     
  6. ervan

    ervan 1st gear

  7. chevelle 75

    chevelle 75 1st gear

    Jep jep... Kaverilla on kuplassa volvon 2,3 turbo kone. :eek:
    Ainakin se keulii kivasti... :D

    Tietääkseni veisteli ihan ite siihen sovite levyn.
    Ja tämä ei ole katsastettu vaan huvi käyttöön... :D
     

Kerro tästä muillekin!