Volvo pv444

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja jusssi, 25.4.2006.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Olis tollanen -54 pv tiedossa, joka on entisöity, mutta ehkä pahimpana puutteena siinä on vääränlainen maski. Vinkkejä maskin löytämiseksi kaivataan ja jos jollain on moinen peli museokatsastettuna, ni kaikenlainen tieto autosta yleensä kinnostaa.
     
  2. perkele

    perkele Gearhead

  3. Ilari

    Ilari Gearhead

    Mulla saattais olla tuollainen maski kohta yli. Ajatuksena on, että teettäis niitä muutaman uustuotantona. Kiinnostaako ja mitä olisit valmis maksamaan maskista?
    Mulla on muuten kaksi noita 444 volvoa vm54 pihassa.
     
  4. jusssi

    jusssi Gearhead

    Kyllähän tuo grilli toki kiinnostaa, hinta...hmm...hyvästä hyvä hinta, mitä se lie onkaan :odroll: Onko kuvia noista autoista?
     
  5. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Eräällä tutulla on projektina pv 444. Auto ilmeisesti aika alkupään tuotantoa, sillä siinä on semmoset "vinkkarit" b-tolpassa vilkkuina ja kaksi osainen takalasi. Auto on ollut hänellä n.25v ja enemmän tai vähemmän projektina 15 vuotta. Enää vaatisi pintamaalin ja kasauksen.
    Joskus kuulin, että auto olisi ensimmäinen tällainen volvo, mikä suomeen on saatu, mutta varmuutta asiasta ei ole.
    Mutta onko noissa aina tommoset "vinkkarit" vai tekeekö se siitä jotenkin harvinaisemman?
     
  6. jusssi

    jusssi Gearhead

    Onpa vaikee löytää kuvaa netistä tuommosesta 54:sta...Onko noi takavalot ollu minä vuosina tuossa takalokarin päällä kyljessä?
     
  7. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Múlla on mielikuva, et ne on ollu vaan yhessä vuosmallissa :odroll:
     
  8. Ilari

    Ilari Gearhead

    ...

    Ne oli vuosimalleissa 54-55, mutta nämä vuosimallit kulkevat molemmat 54 nimellä jostain syystä..
     
  9. narskutti

    narskutti 1st gear

    Ruottissa olis tollanen kun www.pv-klubben.org, klubi mm. uusvalmistaa osia pv:seen ja duettiin. Niitten myyntipalstalla oli näköjään myynnissä maskeja noihin 444siin (kohta köp och sälj - kaross - ribbgrillar)
     
  10. narskutti

    narskutti 1st gear

    No eihän sitä nyt kaikkea kerralla voi muistaa. Elikkä jos noita kuvia haluaa vanhoista volvoista niin esim. ruotsalaisilta nettimyyntisivuilta löytyy ihan riittävästi kuvia ( www.blocket.se - www.allaannonser.se -jne.)

    Löytyis muuten varaosiks tommonen vuoden 1947 volvo 444A 6500kr, ihan suorannäköinen ja kaikki osatkin näyttäis olevan tallessa ja tollasestahan ei tarvi maksaa veroja (blocket).
     
  11. Ford32

    Ford32 1st gear

    Suomessa on varmuudella ainakin 4 kpl:tta Volvo 444A -47 mallisia ja vanhimman runkonumero taitaa olla 2000 ja vähän päälle seuraavan 6500
    ja vähän päälle näistä kummastakaan ei löydy tietoja Ruotsin PV kerholta mutta ainakin tuo nuorempi löytyy ruotsin rekisteristä ja taitaa olla vielä siellä minun nimellä kilvissä...!
    Vanhempi on ollut Suomessa yli 20 vuotta ja nuorempi tuli maahan 2003 näiden lisäksi tiedän kaksi muutakin yksilöä ! Mutta on huomioitava että yhtäkään näistä Suomessa olevista autoista ei ole valmistettu vuonna -47. Vaan muutamaa vuotta myöhemmin, tehtaan vaan piti saada myytyä tietty erä autoja etukäteen jotta valmistus saatiin aloitettua. Oman autoni mukana tulleista alkuperäisistä myynti kuiteista selviää että sekin auto on myyty -47 mutta on saatu toimitettua omistajalleen vasta -49 !
    Ruotsissa on myynnissä muutamia halpoja alkupään autoja, mutta niissä on kaikissa suunnilleen samat puutteet ja niitä osia kun ei taas saa mistään ostettua vaan pitäisi tehdä itse...!
    Minulta jää jonkin verran ylimääräisiä 50-luvun alun PV:n osia pisteosia sekä peltiosia (pakettiautollinen), kunhan saan oman projektin osat kartoitettua...!
     
  12. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Pv 444 josta mainitsin jo aiemmin on vuosimallia -47.
    Valmistenumero hieman yli 10000.
     
  13. Ford32

    Ford32 1st gear

    Esim. runkonumero 6500 on tehty vasta vuonna -49 joten tuo yli 10000 menee jo reilusti -50 luvun puolelle !
    Volvolta ei saa ihan tarkkaa tietoa mikä numero on milloinkin tehty, ainoa varma tieto on että vuosien -47 ja -51 välisenä aikan PV 444A malleja olisi tehty kaiken kaikkiaan n. 11000 kpl:tta. Virallisesti ne kaikki luetaan -47 mallisiksi ja niiden valmistenumero kylttiinkin on meistetty että vastaa vuoden -47 tuotannossa ollutta mallia, vaikka ei olekaan tehty vuonna -47 !
    Suurin syy näihin on varmaankin se että sotien vaikutuksesta Ruotsissakaan ei ollut riittävästi peltiä autojen valmistukseen ja jotta tuotanto saatiin käyntiin niin alkupään autojen pelti piti ostaa Italiasta, ilmeisesti tuo on se syy miksi niitä ei ole kovinkaan paljoa säilynyt...!
     
  14. Heko

    Heko 1st gear

    Hei. Minulla olisi kiinnostusta ostaa 444 mittaristo/koko kojetaulu, saa tarjota yv:llä tai profiilista löytyvään sähköpostiin. Ei tule museoautoon, eli jos se on ongelma niin ei kannata tarjota.

    Heko
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  16. swap

    swap 1st gear

    PV 444 TIETOA

    jukkasaint@suomi24.fi
    http://img165.imageshack.us/img165/613/ ... utokc6.jpg
    Volvo julkaisi joka vuosi kuvavihkosen ainakin 80-luvulla, jossa kuvat ja malliin liittyvät tekstit. Lopussa kaikista valm.määrät, konetyypit, ym teknistä tietoa. PV 444:sta tehtiin vuoteen 57 asti, jos muistan oikein. Vihkoset ovat hyvin muistissa isän ollessa silloin myyjänä, mistä niitä tuli kerättyä.
    Itselläni on alumiinimaski PV 444:n. Käytetty harva ritiläinen.
    Pv 544:stä löytyisi peltinen pienoismalli, ruskea n. 30 cm pitkä.
    P1800 pienoismalli kiinnostaisi, muovisia uudempia volvoja löytyy vaikka vaihdossa. no, tämä menee jo ohi aiheen...
    jukkasaint@suomi24.fi
    http://img165.imageshack.us/img165/613/ ... utokc6.jpg
     
  17. Heko

    Heko 1st gear

    Edelleen ostotarjous voimassa 444:n mittarille.
     
  18. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

  19. signet

    signet Gearhead

    Mulla olis satasella(romun hinnalla) romukuormasta pelastettu 444 raato.ei siinä paljoa kiinni ole mut ehkä jotain...ei raaskisi paalata kun on kohta 10v jemmailtu...
     
  20. Heko

    Heko 1st gear

    Mittari?
     

Kerro tästä muillekin!