Volvon perse huutaa kylmänä!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja vesku383, 18.12.2009.

 1. kjelja

  kjelja 1st gear

  joo itel ollu kans pari volgaa, 240 r-sportti olikohan 244 joku turbo ja -73 145. pariin otteeseen tutustunu samaan "vikaan" vaikka ei mtn vikaa ole missään... ainakaan silmämääräisesti havaittavissa. mtn veto juttuja ei ole hajonnu noista autoista, toisista kylläkin mitkä on ollu volvon perällä... (ralliautoissa eli omavika :D ) ruiskin crceetä joka paikkaan minkä pystyin ja vähän enemmänkin ja kas ääni hiljeni ja loppujen lopuksi loppu. eli tukee kannatin laakeria voimakkaasti.
   
 2. v 100

  v 100 1st gear

  No kyllähän se Vulvan perse siitä hiljenee kunhan tulee nyt
  Geelytkin mukaan!! :)
   
 3. bolinder

  bolinder 3rd gear

  eihän noissa yleensä civiili käytössä hajoaa ku pikku rattaat ja ne samat 30ja 31 pitää tässä mainita että yhen huutavan diiseli perä mulla ollu ja nytt jotain oisko 30es taka potku alla ja ei o mitään vähän ajettua yksilöitä ollu kysessä .
  parhaiten tunnistaa toi 1031 ku se on tavalaan isompi se kuori siinä jöötissä on valettu semmonen kumpu että lautapyörä mahtuu olee
   

Kerro tästä muillekin!