Vortec 4.3

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JukVal, 20.7.2021.

 1. JukVal

  JukVal 1st gear

  Hei
  Käykö 4.3 Vortec 6.2 GMC Dieselin kykinkoppaan kiinnitykseltään ?
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Käy, jos tarkoitat käykö 4300 Vortec 6.2 dieselin tilalle saman laatikon kanssa, esim th700r4.
  Jos kyse automaattilaatikosta joutunet vaihtamaan myös turbiinin, dieselissä on matalampi stall speed.
   
 3. JukVal

  JukVal 1st gear

  Rakennan Baylineriä mihin oli vaihdettu 5,7 bensakoneen tilalle 6,2 diesel " taloudellisuutta " ajatellen mutta paino lisääntynyt vaihdoksen myötä. Ajatus että jos 4,3 efi vortec kävisi suoraan vetolaitteen kaaveliin niin ei tarvitsisi rakentaa sitä päätä uusiksi.
   
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Vortec 4300 = 4.3 on vain uudempi versio V6 4.3 koneesta, joka taas on 5.7 SBC pikkulohko, josta katkaistu 2 sylinteriä pois, joten ihan sama kaaveli siellä on...
   
 5. hantta

  hantta Gearhead

  Tarvit myös kutosen vauhtipyörän.
   
 6. hantta

  hantta Gearhead

  Ja tassut on hiukan eri paikassa, muuten pitäisi mennä heittämällä.
   
 7. JukVal

  JukVal 1st gear

  Olis tarkoitus ostaa auto mistä saa koneen ja virtavehkeet siirrettyä
   
 8. hantta

  hantta Gearhead

  Autosta ei periaatteessa käy imusarja, jakaja, pakosarjat, vetolevy, pitää olla loiskelevy, veneen mittatikku öljyimua varten, suojattu startti, rosteri vesiproput, termari, eli periaatteessa kaikki sähkövermeet veneen koneesta.
   
 9. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 10. hantta

  hantta Gearhead

  Kun kyseessä on Bayliner, on konehuoneessa joskus ollut melkovarmasti OMC, ehkä Mercruiser, mutta itse lähtisin siitä, että hommaa täydellisen, mutta räjähtäneen vastaavan merkkisen koneen, keväällä niitä jäätyneitä aina kummasti löytyy, kun on itse tehty syyshuolto, ottaa siitä kaikki tilpehöörit siihen Astron koneeseen, kuten öljypohja loiskelevyineen, laturi, startti,vesipumnppu imusarja, vauhtipyörä ja sähkö, ohjaustehostajan pumppu, nokka+ jakopää, jakaja jne, eli vain vesiprikat pitää ostaa.
   
 11. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Onko noissa juuri muuta eroa onko se Volvo, OMC, Mercruiser tms. kun korkeintaa koneen väri...romut käynee kaikista siihen Astron koneeseen ?
   
 12. hantta

  hantta Gearhead

  Kyllä kaikista noista sopii roippeet Astron koneeseen, mutta jos sinulla on Volvo, et tee mitään OMC: n roipeleilla, ja taas päinvastoin, eli tarvis tietää, mikä vetolaite veneessäsi on, muuten menee arvailuksi.
   

Kerro tästä muillekin!