Voyager vesipumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja piiparinen, 8.2.2012.

  1. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Mistä muualta vesipumppu voyageriin kuin Chrysler tiskiltä?

    Vuosimalli 2001,pannu 3,3 v6,malli grans voyager lx jossa erillinen takatilan lämmitin.

    Pumppuun tulee alavesiletku josta puolet metalli putkea n.45mm painettuna pumpun lähtöön o-renkaan avulla suoraan syyläristä.

    Pumpun kyljessä tehdastulppaus pikkuletkulle n. 20-25mm.

    Rockauto myy vain pumppuun tulevaa em. putkea nimellä inlet hose.

    Ei ole ebayssä eikä löydy haulla.¨

    Hihna pyörä on normaali moniuramalli.
     
  2. virta

    virta Gearhead

    onko tuo vielä vanhempi GS kori? Jos on niin motonetin vesipumppu sopii no.30-9634,maksaa n. 40e ja on vanhempaan malliin mutta sopii hyvin pienestä ulkonäköerosta huolimatta.
     
  3. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Auto on on uudempi malli,ja tuo motonetin pumppu ei ole sinnepäinkään..Ei tuossa vanhassa persumallin pumpussa ole mitään lähtöje letkuille / putkille.
     
  4. GMies

    GMies Gearhead

    Outo juttu?
    Näitä koneita, code R, on ns. pilvin pimein, että on myös pumppuja, on Rockautossa ja eBayssa. Sinun autoosi on ilmeisesti viritelty aivan jokin muu, kuin siihen kuuluva pumppu. Myös 3.8L moottorissa on sama pumppu.
     
  5. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

Kerro tästä muillekin!