Voyagerin mittariston nastojen tinaajaa Ouluseudulta/neuvoja kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Smirkelimies, 12.5.2016.

  1. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    Työkaverilla Voyager joka lähti eilen starttaamaan kun mojautti nyrkillä mittariston päälle (keskustelujen oppeja sovelsin, heh).

    Tietäiskö joku Ouluseudulta mittariston nastojen tinaajaa, tai koordinaatit miten tehdään itse (näkyykö ne kojelaudan alla vai pitääkö kojelautaa purkaa)

    Ei o oma auto mutta entisenä jenkkiautomiehenä haluan jelppiä työkaveria.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No ei ne ainakaan kojalaudan alta näy, kyllä se mittaristo pitää saada pöydälle....
     
  3. Smirkelimies

    Smirkelimies 3rd gear

    Kiitos tiedosta. Omistaja aikoi tiedustella jos siinä olisi amispojille ja -tytöille hyvä harjotuskohde
     
  4. autoilija

    autoilija Gearhead

    Ei tuo paha homma tehdä itse,ainoa tarvittava irroitus/purku/kasaus työkalu on ristipää ruuvimeisseli +tietenkin tinaa ja kolvi.Mittarin irroittamiseen ei mene montaa minuttia,vie sisälle ja purkaa piirilevyn irti ja juottaa siinä olevan liittimen nastat uudelleen,koko hommaan menee n.tunti.
    Tuosta näkee jotain miten tapahtuu,vaikka en kyllä ymmärrä miksi tuo purkaa kaikki irti tuosta piirilevystä...siitä ei tarvitse irroittaa mitään osaa irti,ei edes polttimoita tuon tinaushomman vuoksi...

    Ja vielä toinen
     
    Muokattu: 14.5.2016

Kerro tästä muillekin!