Voyagerin resonointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jome, 13.6.2008.

  1. Jome

    Jome Gearhead

    Mistähän mahtaa peltinen resonointi johtua kun on vaihde päällä jarrua vasten? Pakoputkisto yms? Suht tuore tuttavuus toi voyager... Vaihde N tai P niin ei minkäänlaista ylimääräistä ääntä. Ei Fleetside tai Taurus tollai rämissy. Sisälle ei kuulu jos on ikkunat kiinni.
     
  2. virta

    virta Gearhead

    onko vetokoukku?jos huonosti asennettu vetokoukku,se resonoi voimakkaasti.

    koukun mukana pitäisi tulla pakoputkiston muutososat.
     
  3. Jome

    Jome Gearhead

    Ei oo vetokoukkua...Täytyy kattella ja tutkia.
     
  4. Antti P

    Antti P Gearhead

    Ne kannatin kumit kannattaa tarkistaa. Mulla pakoputki kolis grad voyagerissa aina pakilla, säädin putkistoo ja meinasin jo leikata taka pellistä palan kun aina siihen otti. Tuli onneks katsastus eteen ja katsuri huomas rikkinaisen taka kannatin kumin. Sen kun vaihto herkes putkisto kolisemasta.
     
  5. Jome

    Jome Gearhead

    No putkistohan se oli 8)
     

Kerro tästä muillekin!