Voyagerista taas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Jome, 21.6.2009.

  1. Jome

    Jome Gearhead

    Kaasupolkimen viereen kusee vettä jostain. Siis pelkkää vettä. Koneessa kaikki nesteet tallella, eli ilmeisesti ei oo lämppärinkenno vaan ilmastointiin liittyvää. Joku letku tms. vissiin tukossa. Mistä päin kannattaa vikaa lähtee hakeen. Ahdasta on joka paikassa. Uus lämppärinkenno on tossa hyllyssä valmiina niin vaihdan sen kuitenkin samalla.
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Moottorin ja ohjaamoon väliin tunget kädet ja rutistelet sitä kumitötteröä.Se on ilmastoinnin kondenssivesien poistoputki ja tukkeutuu lehdistä yms. roskasta.Paremminkin se on apukuskin puolella,autosta vähän riippuu onko sitä helppo nähdä,voi olla ahtaassakin kolossa.

    Älä ala mitään isompia purkamisia/remontteja ne on turhia :soosoo: :soosoo:
     
  3. Jome

    Jome Gearhead

    Niinpä niin, eipä tossa onneks tarvii mitään isompaa edes purkaa, että kennon saa vaihdettua. Nyt on ainakin tilaa ja näkee paremmin. Tarttee huomenna tutkia tarkemmin. Kiitoksia, epäilykseni viasta osui oikeaan.
     

Kerro tästä muillekin!