vuosi 2008

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 20.1.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Pientä tiedotettavaa:Jäsentiedotteet postitetaan heti kun saamme talli remontti homman lopullisen tilanteen selville.Jäsenmaksuja voi maksaa nettisivulla olevaan tilinumeroon sekä nettisivuilta näkee jäsenetu liikkeet.Kuopion Varaosakeskuksesta saa myös jenkki osat.Kuten olet huomannut,pidämme taas vapun päivänä näyttelyn vuorikadun parkkihallissa.Terv:puh.johtaja
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Tervehdys kaikille,pientä päivytystä talli remontti hommiin eli lattiat on suurimmalta osin taas valettu mutta parissa paikassa vielä valamista eli pientä varovaisuutta kun käyt tallilla.Kannatustolpat ovat sitten niin pitkään kuin talon peruskorjaus kestää eli pitkälle syksyyn.
   

Kerro tästä muillekin!