VUOSIKOKOUS Teivon Swapissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 1.3.2006.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    25.3 yläkatsomossa (kahvilasta lasiovet ylös) klo. 12.00. Esillä perinteiset puisevat jutut eli katsaus menneeseen vuoteen sekä kuluvaan, valitaan myös ryhmänjohtaja eli siis pj ja muut hallituksen jäsenet sekä puidaan muut sääntömääräiset asiat sekä asiattomat. Jos jollain on jokin asia mielessä jonka haluaa tuoda esille kokouksessa niin ilmoittakaa hyvissä ajoin jollekin hallituksen jäsenelle että osaamme varautua. Kiitos. Kahvia ja pullaa tarjolla osallistujille. Muistathan myös että swappiin pääset ilmaiseksi sisään voimassa olevalla jäsenkortilla.

    Vexi
     
  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Vuosikokkous

    Aina se vaan osuu samaan aikaan joka vuosi, joten en osallistu. Pukkaa työkeikkaa Saksan suuntaan just sinä viikonloppuna joka vuosi.
     
  3. boomboom

    boomboom Gearhead

    Niin ja kuten kaikki maksaneet varmaankin ovat huomanneet, ei tämän vuoden jäsenkortin tarroja ole postiluukusta tipahtanut, näin ollen riittääkin kun on jäsenkortti ja nimi löytyy listalta maksettujen kohdalta niin pääsee portista ilmaiseksi sisään. Tarratkin toivottavasti vielä jossain vaiheessa löytävät tiensä jakeluun.

    Vexi
     
  4. lake ender

    lake ender Gearhead

    Täytynee ilmestyä paikalle ihmettelemään. Joskos aamun tonkis romuja ja puolenpäivän aikaan tulis juomaan sumpit.
     
  5. boomboom

    boomboom Gearhead

    Kiitos kaikille osallistuneille, paikalla taisi ollakin ennätysmäärä osallistujia, pullakahvit varmaan vetosi väkeen. Ja kun paikalle tulee niin nakki iskee heti, heh heh, vitsi vitsi. Kuitenkin, uudelleen valituksi tulleiden varsinaisten hallituksen jäsenien lisäksi saatiin uutta nuorta verta kehiin kun varajäseniksi valittiin Janne Leppälä ja Jussi Rautoja. Molemmat ovat kovasti tervetulleita joukkioomme.

    t Vexi
     
  6. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kiitos kiitos. Ikävä kyllä jouduin livistämään paikalta äkkiä. Jatkossa varmaan niitä nakkeja piisaa...toivottavasti nyt ei ihan hirveitä määriä kuitenkaan. Pitäs toi rodikin saada ajokuntoseksi....
     
  7. nash

    nash 3rd gear

    koskas noita kokouksia pidetään? jos vaikka ehtis seuraavaan
     
  8. boomboom

    boomboom Gearhead

    Sääntömääräinen vuosikokous on pidetty perinteisesti keväällä Teivon swapissa siinä helmi-maaliskuussa. Muita kokouksia ei olekaan järjestetty.

    Vexi
     

Kerro tästä muillekin!