Vuotaa jarrunestettä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Nappula, 8.8.2005.

  1. Nappula

    Nappula Gearhead

    Elikäs vuotaa jarrunestettä siitä jarrutehostin pöntön ja sen jarrupääsylinterin liitoksesta. Pitääkö tuonne pääsylinteriin vaihtaa uudet tiivistekumit vai miten ton voi korjata?
     
  2. ford59

    ford59 1st gear

    Pääsylinteri remonttiin.
     
  3. Nappula

    Nappula Gearhead

    Onko netissä tai jossain muualla mielellään suomenkielisiä ohjeita jossa neuvotaan kuinka jarruputkia vaihdetaan eli neuvot miten putkien päihin tehdään ne levitykset ym ja millaisia liittimiä pitää käyttää missäkin kohden ja muita niksejä joilla voi itse uusia vaikka koko jarrujärjestelmän
     
  4. Erppa

    Erppa Gearhead

    Noita jarruputken teko työkaluja taitaa saada melkein kaikista halppis paikoista.Esim. itelle on joskus tullut hommattua biltemasta sellanen ja se on tähän mennessä ajanut asiansa,eikä kertaakaan ole jääny putket vuotamaan. Sarjassa on muutama työkalu millä saa erilaisia putkenpäitä puristettua.

    Eli kun alotat purkamaan putkia irti niin katot vaan millanen pää siinä putkessa on , että voit tehdä samanmoisen ja junttureita saa yksitellen vaikka varaosa liikkeistä , kun otat vanhan malliksi mukaan.(juntturi on se millä putki kiristetään esim. pääsylkkään)

    Ja tästähän voi taas nimimerkittömät ym. viisastelijat jatkaa mitä jäi puuttumaan :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!