Vuotaa öljyä..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Rover v8, 29.11.2005.

  1. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Tehostajan säiliön korkki vuotaa öljyä.. Korkki on alumiinia ja säiliö peltiä. Korkki hikoilee kierteestä, kierre teippi auttaa, mutta kyllästyin siihen kun muutaman kerran tarkistaa pinnan niin taas teippi uusittava. Öljyn pinta maximin ja minimin välissä. Pumpun paineet ok.. Ja ohjaus ok. Huohotus reikä auki.. Oikea öljy myös. Korkissa vika. Kulunnut väljäksi..?

    Ja kysymys kuuluu, että kun alkuperäsen säiliön tilavuus on 1,4litraa niin voinko laittaa toisen merkkisen auton säiliön tilalle jonka tilavuus on esim: 0,8litraa. Onko tolla tilavuudella merkitystä? Enemmän öljyä, niin sillon periaateessa se vois olla vähä viileämpää "jäähtyy paremmin"?
     
  2. junnu78

    junnu78 1st gear

    jep

    koolla on väliä. jos vaihdat ni vaihda sit mielummin isompaan.
     
  3. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Mikä

    Mikä merkitys sillä koolla on? Luulis että ei tuommosessa tapauksessa ole suurta merkitystä. Osaako kukaan perustella?
    Moottori öljy tilavuudessahan sillä on merkitys. Mitä isompi tilavuus niin pitäs olla parempi.
     

Kerro tästä muillekin!