Wagoneeriin moottori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja cuda69, 9.1.2018.

  1. hantta

    hantta Double Gearhead

    Siis vastaus alkuperäiseen ongelmaan, jos sinulla on gm diesel ja dana jakolaatikko, ja haluat automaatin, pitää hommata th 400 danaan sopivalla ulostuloakselilla, viisaammat kertovat, onko tämä sama ulostuloakseli, kuin np: hen sopiva, niitä kun markkinoilla on.
     
  2. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Juuri näin :) Menee pää sekasin aina ku joutuu sevyistä kirjottaan :)
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja Chevy on käyttänyt -70 luvulla myös 4x4 th 350 automaattia, silloin jakolaatikko np 203, eli sellaisenkin voi jostain löytää.
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Mutta jos tosiaan oletetaan, ettet halua manuaalia, on vielä yksi vaihtoehto, th 700, löytyy ehkä paremminkin nelivetoversiota, kuin th 400 ;)
     
    12345678910 tykkää tästä.
  6. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jos se TH-400 on alkupään AMC-jaolla olevaa ja Dana 20 on automaattiin takoitettu, niin joo, muuten ei ole helppoa. Ne teki alkupään automaatit Dana 20:sen kanssa, koska B&W ei saanu Q-T-jakista aikaiseksi tarpeeksi nopealla aikataululla. Suomessa oon nähnyt yhden ko kombon,,, Superharvinainen...
     
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    AMC:n kuoret sopii vain alkupään malleissa D20:een ja Q-T:hen, pääakselin spooreja on muistaakseni 10, voin tarkistaa, löytyy yksi irrallaan oleva AMC TH-400, helppo laskea...
     
  9. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jep, koska ne ei oo AMC:n kuorilla...
     
  10. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jep, kymmenen niitä on!
     
  11. hantta

    hantta Double Gearhead

    Laitoin kerran cj:hin manuaalin tilalle th 400: sen, ja ongelmaksi oli tulla laatikon pituusero, siirsin konetta eteempäin, samoin maskia, syyläriä, ja silti takakardaanista tuli aika lyhyt, samoin piti etukartsua pidentää, eli ei ihan parkkipaikkaremppa. Nyt kyseissä tapauksessa taitaisi olla viisainta pysyä alkuperäisessä manuaalissa adapterin kanssa ;)
     
  12. cuda69

    cuda69 Gearhead

    pitää ainakin kokeilla tuo Th400 siihen laittaa,jos ei onnistu ni sitten laippa 6.2 ja manuaalin väliin
     
    hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!