Wagoneerin rengaskoko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Pietu, 23.5.2003.

  1. Pietu

    Pietu Gearhead

    Eikös wagoneeri pitäs saada katsastettua vielä 33/12,5-15 renkailla? Mitä dokumenttia tarvitsee katsastus sedälle näyttää, että saa todistettua asian? Kuinka leveän vanteen tuommonen rengas vaatii?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Pietu 2003-05-23 14:31 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Pietu 2003-05-23 14:32 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Wagoneerista on muistaakseni joku 'Chief' malli tai vastaava olemassa, joka on tullut tehtaalta isommilla renkailla... Joku enemmän tietävä voinee valaista tarkemmin.

    Dokumentiksi riittänee jokin dokumentti, mikä todistaa, että tehtaalta on tullut ko. renkaalla autoja ulos.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Terve
    Kannattaa käydä katsastuskonttorilla ensin neuvottelemassa. Itse sain keskusteltua, että ainakin 32" renkaan saa laittaa. Rengas on millin suurempi kuin tyyppikatsastusrenkaan suurin toleranssi + sallittu ylitys. 33" voi olla vähän hankalaa. Chiefissä on ilmeisesti ollut semmoinen 30,5" rengas, vähän pienempi kuin nykyinen 31".
    Onhan noita katsastettu vaikka minkälaisilla renkailla, riippuu kai konttorista. Erikoislupia ei taida nykyisin enää oikein saada.
     

Kerro tästä muillekin!