Wanha rompetori, mikä on uusi deadline?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja BRAKE DRUM, 6.1.2017.

  1. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Alustavasti piti loppua keväällä -16, sitten vuodenvaihteessa ja nyt ???
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jospas se nyt vaan otettas käyttöön...
     
    xarper, murikka_ ja sdfsd tykkäävät tästä.
  3. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Mihinkä sitä kiire valmiissa maailmassa. Luulis toki kustantajankin puolelta olevan pientä painetta tuon vanhan sulkemiselle jota kuitenkin pienillä jipoilla pystyy täysin aktiivisesti vieläkin tarvittaessa käyttämään.
     
  4. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Toi uus markethan on.....:wc:
     
    xarper ja sdfsd tykkäävät tästä.
  5. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Lievästi ilmastuna joo. Siihenkin tottuu, niinkuin kaikkeen, mutta hyvästä kaukana.
     
  6. signet

    signet Gearhead

    vanhassa vara parempi...
     
  7. signet

    signet Gearhead

    Ei oo tottunut.Ei ole montaa kertaa tullut katottua koko ajassa, vanha myyntipalsta tuli tsekattua päivittäin. Pari kertaa olen yrittäyt ilmottaa...
     
    xarper, murikka_, jariha ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Just näin. Kyllä toi uus jää tyystin kattomatta. Joku tietty voi tykätä, minä en.
     
    xarper, sdfsd ja arskazone tykkäävät tästä.
  9. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei tuu munkaan katottua
     
  10. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Tainnu alkaa luuta lakaista tuota vanhaa/hyvää.Kaikki tonne uuteen/paskaan....prrkkll!
    AZ
     
  11. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Poistettiin sellaisia aiheita, joihin ei oltu kirjoitettu 2016/2017 jälkeen yhtään kommenttia tai joissa ei ollut mitään elämää jäljellä.

    Ihan ao. ilmoittajien toiveesta ettei turhaan enää ihmiset soittele pari vuotta sitten myydyistä tavaroista.
     
  12. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kehittäisitte tuota uutta edes vähän järkevämmäksi..

    sitä jää käyttämättä ja näkemättä kaikki kun ei vaan jaksa käyttää noin surkeesti toimivaa systeemiä. se ei vaan toimi eikä kukaan kehitä sitä yhtään eteenpäin. katsokaa vähän mallia vanhasta ..se oli ihan hyvin toimiva rakenne ja alusta.
     
    arskazone tykkää tästä.
  13. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Olis sinne varmaa uusia tullut,jollei olis ollut suljettu.Mites olis rehti kysely käyttäjille:
    Vanha vai uus(V8 market) ?

    ps.Lakastaanko tuota V8 markettia? Millä aika periodilla? Oisko sinne sula
    mahdottomuus saada edes tieto millon ilmo laitettu?

    AZ
     
    xarper tykkää tästä.
  14. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Meillä täällä foorumin moderaattorien puolella ei ole työkaluja tuon erillisen palstan lakaisuun, mutta toivetta tästä on välitetty eteenpäin samoin kuin ilmoituspäivämäärän saamisesta jo listaukseen :)
     
  15. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Miksei voi vanhaa avata vaikka testiksi? Siitä sen näkee, kumpaan käyttäjät menee...
     
    signet, xarper, arskazone ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kai sitten tyhjenee muitakin keskustelualueita joihin ei ole yli vuoteen kellään ollut asiaa.. mm. ainakin 3 "kerho" sivustoa ollut täysin toimettomana.. ei sellasia kai tarvi säilyttää?
     
    xarper ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  17. xarper

    xarper Gearhead

    Jep sen palstan vois aukoo uusiks taas, ei tuolla paskamarketissa kukaan käy...
     
    signet ja jariha tykkäävät tästä.
  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tämä on jännä ilmiö. Meikäläinen oli tästä sivustosta vastuussa 2001-2015 ja tuolta ajalta muistan sen, että ylivoimaisesti eniten kritiikkiä ja valituksia tuli juuri tuosta Rompetori-osiosta.

    Se oli kuulemma huono, epäkäytännöllinen ja myynti-ilmoitukset vaikeasti selattavissa saati löydettävissä ja suurimmassa osassa kehitysehdotuksia vaadittiin Rompetori-foorumiosiota suljettavaksi ja siirrettäväksi omaksi ilmoituspohjaiseksi osiokseen pois keskustelupalstan seasta. Ja tätä palautetta tuli todella runsaasti ja säännöllisesti.

    Nykyisen kustantajan tartuttua toimeen teettettiin iso kysely kävijöille, johon tuli muistaakseni toista tuhatta vastausta. Siellä sama palaute toistui ja lopputuloksena oli sitten tuo uuden isännän mukaan nimetty V8-market, joka taas poiki vastaavanlaisen palautevyöryn kuin Rompetori aiemmin.

    Tuo V8-Market kyllä kaipaisi jatkokehitystä, mutta periaatteessa ei välttämättä kuin tiettyjä temppuja käytettävyyden ja luettavuuden puolella, jotta se ajaisi saman asian kuin aiempi Rompetori. Tuollaisenaan se ei vielä ole paras mahdollinen ratkaisu.

    Mutta jotenkin ehkä tässä on taustalla ei niinkään se ilmoitusten löytäminen vaan se, että myytävän tavaran ja kaluston etsiminen on se juttu miksi vanha Rompetori tuntuu paremmalta kuin uusi V8-Market. Sehän oli hyvin haasteellista löytää juuri jotain tiettyä tavaraa sieltä, kun hakutoiminto ei siihen purrut ja toisaalta ilmoitukset oli aina kronologisessa järjestyksessä uppailuineen. Mutta sen sijaan selailemnalla ilmoituksia saattoi helposti löytää sellaista ostettavaa, mitä ei edes tiennyt tarvisevansa :D
     
    0132 tykkää tästä.
  19. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Tämmösen uudistuksen jos saisitte tohon uuteen edes:

    Ilmoituksen laatijalle ei tule nykyään mitään viestiä jos joku vastaa ko. ilmoitukseen, tai ainakaan mä en ole sellaista toimintoa löytänyt...

    Jos joku täällä laittaa sulle yyveen tai lainaa sun viestiä, sen näet tuolta kiinteältä yläriviltä.

    Myynti/osto-ilmoitukseen vastaus ei näy missään...
     
    jariha, Heikki, xarper ja 1 muu tykkäävät tästä.
  20. MudMax

    MudMax Gearhead

    Mie en ymmärrä miten joku voi kehua tuota vanhaa rompetoria, sehän oli täysin susi: Oli kuin keskustelupalstalta jotain etsisi ja ahkerimpien vastoin sääntöjä/hyvää tapaa uppailevien ylimielisten kusipäämulkkujen:poff: tai puuttellisten tietojen takia kysymystulvan aiheuttaneet ilmoitukset näkyivät ensimmäisinä. Jopa kuvatkin piti liittää ulkopuoliselta sivustolta:odeek: ja esim. Moparia etsiskellessä seassa oli letukkaa ja voortia niin paljon jotta silmiä kirveli.:lol:

    Olisi joutanut sulkea melkein heti uuden avaamisen jälkeen, eipä ole tullut montaa kertaa edes vilkaistuakaan uuden marketin avaamisen jälkeen.

    Uusi toimii hakusanoilla loistavasti, mahdollinen kuva tuotteesta näkyy jo hakutuloksissa, ja kun viitsii vaihtaa osoiteriville hieman vakiota suuremmat lukemat (esim. näytä 200 ilmoitusta kerralla), niin näkee ilmoituksiakin yhdellä vilkaisulla riittävästi.

    Toki hakusanoissakin on eroja, esim. Challengeriin osia etsiessä hakusanalla chal ei tuloksiin tule muuta rojua, mutta taas Chargeriin hakusanalla char hakemalla tulee sekaan muutamia jotain poorchargereita tms. letukkaan tai voortiin. Mutta tämä paljon pienempi haitta kuin liian monimutkaisten hakujen takia löytymättä jäänyt ilmoitus ja tässä tietysti auttaa paljon se, että täällä ei ole mitään samannimisiä kelkan telamattoja tai rallirenkaita myynnissäkään. Ja oikein yleisellä hakusanalla (esim. 350) voi sitten käyttää alaosastoja rajaamaan hakua.

    Uudessa pahin puute on, että ei voi selata yhtäaikaa samalla hakusanalla kaikkia ilmoitustyyppejä, vaan joutuu vaihtamaan erikseen jopa 4 kertaa eri osastolle.
     
    Muokattu: 10.10.2018
    Kalu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!