Wanhat Masiinat (Nurmijärvi)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Zege, 6.8.2009.

  1. Zege

    Zege 3rd gear

    4.8. eli tiistaina oli jonkinlainen Nurmijärven Wanhat Masiinat ry'n organisoima ajoneuvojen ulkoiluttamisilta. Ajoneuvot kokoontuivat Myllykukkoon ja hieman vaihtelevia reittejä ajelivat sieltä Klaukkalaan.

    Tällä kertaa paikallislehti mainitsi asiasta ennen tapahtumaa, eikä kuten yleensä jälkeenpäin, joten pitihän sitä lähteä moista ihmettelemään.

    nelisenkymmentä kuvaa tapahtumasta löytyy alla olevasta osoitteesta

    http://www.zegetion.com/gallery/9169473_FgUA8

    Ihan kaikilla kuvien ajoneuvoilla ei välttämättä ollut mitään tekemistä itse tapahtuman kanssa, mutta ku ne ny siin sit kuitennii oli :oops:
     
  2. Zege

    Zege 3rd gear

    jos joku nyt sattui yrittämään aamulla/aamupäivällä vilkaista noita kuvia, niin ei tainnut onnistua. Serverillä jossa nuo kuvat on oli joku viikottainen huolto, joka ei sitten mennytkään ihan putkeen... nyt sivut sentää aukeaa vaikka ei vielä ihan iskussa näyttäneetkään olevan...
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  4. 1320

    1320 Gearhead

    Lainaan vanhaa ketjua, viimetorstaina tuli käytyä ihmettelemässä kalustoa. Letka lähti ilmeisesti Klaukkalan jäähallilta, mut itse tuli ajeltua katselemaan vaan päätepisteelle eli Nurmijärven kirkonkylään. Hyvin oli autoja liikkeellä, ja hieno nähdä myös sellaista kalustoa, mitä muuten ei ole tullut vastaan...

    Tuolla on jokunen kuva happeningeista...
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Wanhat+Masiinat,+Nurmijärvi+2.8.2018/
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

  6. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen Wanhat Masiinat kokoontui Klaukkalassa joten Juhannuksen kunniaksi täytyi lähteä pyörähtämään. Kalustoa ei mitenkään kovin paljoa ollut, mutta varmaan ajankohta vaikutti asiaan, eikä toisaalta tarkkaa tapahtumapaikkaakaan sanottu missään, mutta onneksi itse löydettiin oikea paikka eli Klaukkalan tori sen jälkeen kun oltiin käyty parilla tyhjällä parkkiksella ekana. :odwink:

    Tuolla on jokatapauksessa muutama kuva paikanpäältä. Kaluston laatu oli kyllä kohdallaan.
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2019/Wanhat+Masiinat,+Klaukkala+20.6.2019/
    [​IMG]
     
    mikaa7146, miguelo ja esmi tykkäävät tästä.
  7. 1320

    1320 Gearhead

  8. 1320

    1320 Gearhead

  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kesän aikana on tarkoitus järjestää torstai tapaamiset seuraavan ohjelman mukaan:

    Kokoontuminen kello 18 ellei toisin mainita.

    3.6. Myllykukko

    17.6. Klaukkala, keskusta

    1.7. Rajamäki, Rajakaari

    15.7. Myllykukko

    17.7. Museoajo, lähtö Monikko, Klaukkala kello 9.

    29.7. Klaukkala, keskusta

    5.8. Nurmijärviajo, lähtö Klaukkalan jäähalli kello 18.

    12.8. Rajamäki, Rajakaari

    26.8. Myllykukko

    Tulevan syksyn ohjelmaa suunnitellaan loppukesästä koronatilanteen mukaan.

    https://www.wanhatmasiinat.fi/3
     
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen ajettiin Nurmijärviajo Klaukkalan Jäähallin parkkikselta. Ajolenkki oli ilmeisesti noin 60 kilsaa ja kierteli siinä lähiseudun hienoja maalaismaisemia. Päätepisteenä oli Myllykukko Nurmijärvellä. Kalustoa oli liikkeellä runsaasti, ja paljon hienoja autoja mitä en muista koskaan nähneeni. Harmi vaan, että itse en kerennyt lähtöpaikalle kun vasta vähän ennen letkan lähtöä, joten en ehtinyt paljoa kierrellä. Päätepisteeltä taas moni lähti ymmärrettävästi aika nopeasti kotiin. Siitä huolimatta hienoja laitteita oli katseltavana ja reittikin oli kiva ajella, joten kannatti käydä. :odcool:

    Kuvia: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2021/Wanhat+Masiinat,+Nurmijärviajo+5.8.2021/

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!