Wanted: Chevrolet El Camino -69

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja COSSUHENKKA, 18.12.2006.

  1. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

    Missä mahtaa kulkea isävainaan -81 Turusta ostama Camino? Silloiset kilvet oli TAJ-2. Isäni myi sen pois ennen 80-luvun puoltaväliä. Olis kiva kuulla auton myöhemmistä vaiheista.
     
  2. PekkaP

    PekkaP 3rd gear

    Minulla oli parisen vuotta muistaakseni n. 1983-85 ( Turusssa) musta 1969 El Camino Custom - suomiauto - jälkikäteen varustettu SS-396 merkeillä, mutta ostohetkellä kevyesti viritetty 230 cid 6+ 3-lovinen ( oli alunperin siis 6-syl Custom sarjan yksilö). Seuraava omistaja taisi olla Helsingistä. Rek nro oli N?-921
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    eikös tuo sama miina ole jollai v8-lehden toimittajalla ollut. ainaki esiintyi juuri tuolla ss 396 maskillaan ja kutoskoneellaan joissain kuvissa. esim joku katsastun numero oli juuri jossa tämä vempain oli syynissä.
     
  4. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    köyhän miehen isolohko. :wink:
     
  5. 383

    383 Gearhead

    vai onko sama auto joka esiintyi v-8 jossain katsastus jutussa :odroll: :odroll: :odroll: :odroll:
     
  6. SG480

    SG480 1st gear

    Tuo NJ-921 oli myös minulla. Tuli Kouvolasta Tornioon josta ostin sen muistaakseni 1989. Vaihdoin autoon 327 koneen ja väriksi vaihtui turkoosi. Myin auton Suolahteen jossa se käsittääkseni vieläkin on - tosin ainakin osittain putkirunkoisena.

    Auto on sama joka esiintyy wanhassa V8-lehden katsastusjutussa. Silloin vielä mustana, Torniossa auto oli ensin oranssi ja sitten valkoinen. Rekvisiittina tosiaan SS396 merkit ja SS -vanteet jotka on vieläkin kaverin '64 2D suomi- Oldsin talvikiekkoina.


    Pitää katsoa jos sais scannattua vanhoja kuvia. Nimimerkillä Fireball tais olla yks kuva jossa auto on oranssina vuoden 1985 Kemin American Car Showssa.
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

    Oikein muistat veliseni, vaan ihmekös tuo kun ei siitä ole kuin 22 vuotta aikaa, niin tottamaar jokainen NORMIKANSALAINEN muistaa mitä autoja kaverit kuvasi :rotfl:

    Kaivan ja skannaan, on mulla siitä jotain projektikuvaakin, Vermo in my mind.
     
  8. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

    Onko tämä kyseinen auto sama yksilö, jota haen, vai miksi se kuuluu tähän keskusteluun? Onko kellään tiedossa tämän auton runkoa runkonumeroa, jotta voisin varmistua asiasta?
     
  9. SG480

    SG480 1st gear

    En tiedä kuuluuko vai ei. Kahden eka viestin perusteella arvelin että saattais olla sama auto ja siks jatkoin ketjua. Koneenvaihtolupa on kaverin tallin seinässä josta löytyis runkonumerokin.
     
  10. Jimi

    Jimi Gearhead

    Taitaa olla Ruovedellä, tai ainakin on ollut...

    -Jimi-
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    sopivasti käveli tämä katsastus juttu käteen tuossa kun sattumalta pinon välistä nappasin lukemista. on 3/84 V8:ssa.
     
  12. ftp

    ftp 2nd gear

    Törmäsin siihen Suolahden Caminoon muutama viikko sitten Vesannolla. Kori on tallessa putkikehikko sisällä.. hylsyks purettuna. :odroll:
    Terkkuja Makelle Jyskylään.
     
  13. HellCamino

    HellCamino 1st gear

    Ilmoittaudun syylliseksi kyseisen Caminon murhaan.. :cry:
    Ostin pirssin Kemistä (terveisiä vaan sinne pohjoiseen), ajelin muutaman vuoden tyytyväisenä, kunnes laitoin kiihdytyskärpäsen puraisemana laitteen työn alle: Koko lattia + lava leikattiin irti, koria pudotettiin rungolla 100mm, takarunko kavennettiin pro-kokoisille renkaille käypäiseksi. Väänsin korin sisälle turvakaaret ja lattiapellitystä varten kehikon huonekaluputkesta. Tekniikaksi oli tulossa turbotettu pikkulohko.

    Vasta tämän jälkeen luonnollisesti läksin selvittämään muutosten katsastusmahdolliksuuksia.. Prosentit olisivat vielä nippa nappa riittäneet ja muitakaan muutoksia ei suoralta kädeltä tyrmätty viranomaisten toimesta MUTTA autoa ei olisi pystynyt enää katsastamaan pakettiautoksi. Tulkinta oli sellainen että lavan pituutta pitää olla 180cm ja tässä tapauksessa leijonan osan siitä söivät takalasin lävitse coilovereiden kiinityspisteisiin tulevat turvakehikon putket. Samoin lavan leveys pyöränkoteloiden kohdalta ei kelvannut. Ainoa keino saada kärry leimattua olisi ollut muutoskatsastus henkilöautoksi = autovero. :mad:

    Aikalisän otettuani totesin tappioni valtiovaltaa vastaan ja pistin Caminon osissa myyntiin. Yhtä sun toista tuli tuosta hässäkästä opittua, muunmuassa se, missä järjestyksessä rakennetaan auto / otetaan pykälistä selvää..

    Senverran jäi kaivelemaan kesken jäänyt projekti, että muutama vuosi takaperin leimasin ´72 ElCaminon turbolla ja pikkulohkolla liikenteeseen :wink: ja tälläkertaa en tehnyt ensimmäistäkään korimuutosta!

    THE END
     
  14. patsuli reising

    patsuli reising 1st gear

    Oli jo pakko osallistua tähän viesti ketjuun kun tajusin että tää pirssihän on minun tallissa/pihassa, auto tulloo vielä liikenteesen velipojan toemesta, jos se joskus kerkii?? jos ei niin minä laitan..katotaan nyt kun suahaan nuo alotetut rojektit etes valamiiks..
    kaekella todennäkösyyellä sama peli jota alun perin on kyseltykkii,seleviää kun tarkistettaan runko numero.
    ps:Hellcaminolle:myö tullaan hakemaan ne paperit kun luvattiin on ollu vähän vaiheessa.. tää keskustelu muistutti asiasta.
     
  15. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

    Laitatko vaikka YV:llä se runkonumeron, kun saat selville?
     
  16. SG480

    SG480 1st gear

    Kuvahan olis tietty mukava nähdä. Tää oli mun eka jenkki eli liikutukselta ei voi välttyä....
     
  17. TAJ-2

    TAJ-2 1st gear

    No mutta nyt munkin on pakko osallistua tähän juttuun.
    Nimittäin, kun katson pajan ikkunasta pihalle, niin tossa nököttää -69 vuoden El Camino rekkariltaan TAJ-2. Paikka on edelleen Ruovesi. :)
     
  18. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    salapoliisityötä Main Street Cruiserssien albumista

    http://www.paalupaikka.com/kuvagalleria ... /elcam.jpg

    Pepen entinen Chevy El Camino. 327 Mickey Mouse & TH350.
    Mopar friikki on siis todistettavasti omistanut "nuoruudessaan"
    myös GM:n tuotteita! Myyty Suolahdelle.


    http://www.paalupaikka.com/kuvagalleria ... n/alb3.jpg

    Kemin 1. näyttely -84. Kuvassa Mika
    Junturan Chevy El Camino (Tornio).


    http://www.paalupaikka.com/kuvagalleria ... on/a35.jpg

    Pepen ex-Camino. Tuohon aikaan piti
    mukaan varata reilusti paperia, jos vaikka
    sais antaa kyytiä kauniimmalle sukupuolelle.
     
  19. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    heh eli juttu hairahti tuosta feikki ss396 maskisesta vähän liikaa :) hyvä että oikea yksilö löytyi. 8)
     
  20. COSSUHENKKA

    COSSUHENKKA 1st gear

    Kirjoitit, että paikka on edelleen Ruovesi, niin tarkoittaako se, että auto on ollut sulla 80-luvun alkupuolelta asti. Oisko sulla laittaa kuvaa autosta? Itse olin silloin niin pieni, että mitään muistikuvaa autosta ei jäänyt. Olisiko auto kenties kaupan? escortcosworth@luukku.com
     

Kerro tästä muillekin!