wanted! mossen 1500 mottori tai tiivistesarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja CC, 18.4.2011.

  1. CC

    CC 1st gear

    Toimiva mossen 1500 kone pikaisessa etsinnässä.Myös etupuskuri ja maski romattuina hankintalistalla.Niin ja suorakaide umpiot tai pelkät heijastimet riittää.
    Myös vinkit vm 78 pick-up mossen osista ehdottoman tervetulleita.
    Tarkoitus museoida moinen kampe,vaihteen vuoksi ussr eikä aina vaan usa kotteroita.

    moderaattorille nöyrä anteeksipyyntö itsekkään aiheen luomisesta mutta neukkuauto foorumeilla ei natsannut niin josko täältä löytyis apuja.

    0400 736655
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Täällä OD:lla on osien osto ja myyntipalsta..

    Rymättylässä oli jokunen vuosi sitten yhdessä lasissa vaalean sininen pikkari, omistajalla oli muitakin kotteroita pohoja koristamassa. Voin yrittää kysellä omistajan yhteystietoja jos tarvitset. Silloin kun kävin katsomassa niitä olisi pitänyt kaikki autot viedä kerralla pois. 67 4D Dart, Austin A40, Kusiainen, pikappi Mosse... Noi ainakin oli silloin pihoja kaunistamassa vuonna 2003-2004.
     
  3. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Vähän heikosti Suomessa saa uusia osia oikeisiin autoihin. Tallinnan speed shopeista löytyy vielä jonkin verran Moskvitshiin kulutusosia. Tosin vähenemässä määrin sielläkin. Helpommin löytyy Pietarista, mutta sitten tarvii vähän kielitaitoa. Kysypä Lada kerhon foorumin kautta. Heillä on joitain yhteyshenkilöitä, joiden kautta saa Lada palikkaa suoraan Venäjältä. Olettaisi, että myös Moskvitshin osia löytyisi.
    Kokeile kysyä tiivistesarjaa paikallisesta Delta-Autosta. Konela-aikaisia osia oli vielä pari vuotta sitten tarjolla ja halvalla.
     
  4. CC

    CC 1st gear

    mikkis,tää mosse on just se rymättylän auto. hain sen tosta naapurin suulin päästä kotio ku rupes neukkurauta polttelemaan liikaa. Se dartti on myyty pari vuotta sitten.

    Tossa ku noita vanhempia fossilisteja jotka kulkee virossa on haastatellu niin korin osat irto osat tuppaa olemaan sielläkin kortilla.Kulutus/joitain pelti osia löytyy kyl vielä ok.

    Edelleenkin pahoitellen että viesti ei ole osto palstalla.
     
  5. estonian

    estonian 1st gear

  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!