Wappu tulee, tuletko sinäkin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja taikaviitta, 21.4.2009.

  1. taikaviitta

    taikaviitta 1st gear

    :rotfl: :rotfl: Siis jo perinteeksi muodostuneet Wappu bileet Chevy Ranchilla, Muuramen kupeessa, odottavat taas innokkaita kerholaisia saapuvan paikalle! Kinkerit alkavat torstaina 30.4. kello jotain..., ja päättyvät perjantaina kello 15.00 alkavaan Suomen suurimpaan Wappu Cruisinkiin Jyväskylässä.
    Grilli & sauna kuumenee jossain vaiheessa ja mukavaa jutustelua taas tiedossa kavereiden kanssa. Mikäli tämä herätti edes hieman mielenkiintoa kyseistä tapahtumaa kohtaan, luuri käteen ja soittoa Teemulle 040-7624857. Kaikki kerholaiset ovat lämpimästi tervetulleita!!! :rotfl: :rotfl:
     
  2. Jaakko Susimies

    Jaakko Susimies Gearhead

    Parahin hymiöiden mestari nyt ei pääse. On meno, mutta sutipäät voi tulla
    käymään ja asia laitteella. Syövät kuin heinäsirkka parvi, mut sulle tuovat
    Tabaskoa (just for you)

    T:Susimies
     

Kerro tästä muillekin!