Wapun Silliaamiainen Järvenpään Rantapuistossa 1.5.2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RB-440, 17.4.2009.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Taas on vuosi mennyt ja Wappu 2009 lähestyy!

    Overdrive:n Tapahtumasivulla onkin ilmoitus tämänvuotisesta LC-Järvenpää Jannet järjestämästä Wapun Silliaamiaisesta: http://www.overdrive.fi/tapahtumat/tapa ... ?id=111293

    Viime vuosina tämä koko perheen perinteinen hyväntekeväisyystapahtuma on onnistunut jopa yli odotusten, ja paikalle on tullut sekä jenkkiautoharrastajia että yleisöä jopa enemmän kuin on uskallettu odottaakaan. Kiitokset vielä kaikille osallistuneille!

    Nyt toivotaankin, että jenkkiautoharrastajat saapuisivat paikalle tänäkin vuonna, mieluusti toki aiempaakin suuremmalla innolla. Tilat, luvat ja muut tarpeelliset järjestelyt on tehty, mutta ilman harrastajia tämä tapahtuma ei tietenkään toimi. Siispä toiveena on, että mahdollisimman moni teistä harrastajista kiinnostuisi jälleen tästä vaihtoehtoisen Wapun viettotavasta!

    Kuten aiemminkin, paikalle on kutsuttu myös muiden alojen harrastajia, ainakin matkamoottoripyöräilijöitä ja tähtitieteen harrastajia. Lisäksi vappuun sopivaa naposteltavaa, kuten wapun silliaamiaispaketteja, makkaraa, limua ja kahvia ynnä munkkia on luonnollisesti taas saatavilla.

    Tänäkin vuonna järjestetään myös arvontoja, ja niissä on hyvät palkinnot. Kannattaa siis osallistua! Ja jos voitto ei osuisikaan omalle kohdalle, kaikki mahdolliset tuotot menevät hyvään tarkoitukseen, eli hyväntekeväisyyteen.

    Aiemmista vuosista poiketen tapahtuman yhteyteen on nyt suunniteltu myös rompetoria, jossa harrastajille on tarjolla myyntipaikkoja pientä kertamaksua vastaan. Myyntipöytiä ei valitettavasti ole tarjolla, vain paikka kentältä tapahtuma-alueella. Rompetorin osalta mahdolliset yhteistyökuviot ovat vielä hieman keskeneräisiä, mutta jos olet kiinnostunut tästä aiheesta, ota toki yhteyttä, tarkista tarvittavat detaljit ja varaa oma paikkasi hyvissä ajoin!

    Tarpeellista lisätietoa tapahtuman sijainnista, kellonajoista, arvonnoista yms. on tuossa linkitetyssä ilmoituksessa OD:n Tapahtumat-sivulla ja lisää voi toki kysellä, vaikka täältä YV:llä, maililla ja julkisesti tässä ketjussakin.

    Järjestävä osapuoli LC Järvenpää Jannet on ottanut oppia viime vuosien palautteesta ja nyt koitetaankin hoitaa kaikki tapahtuman järjestelyt aiempaa sutjakkaammin. Esimerkiksi opastuksen kehittäminen on parasta aikaa työn alla.

    Siis tervetuloa läheltä ja kaukaa Järvenpään vaihtoehtoiseen vapputapahtumaan! Ja tietoa tästä koko perheen hyväntekeväisyystapahtumasta saa mieluusti levittää itsekukin mielin määrin omalla tahollaan 8)
     
  2. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Hieno juttu että tänäkin vuonna päästään puistoon aamiaiselle! viime vuonna oli mukavan lämminhenkinen tapahtuma! :)
     
  3. allu

    allu 1st gear

    Meiltä tulee ainakin...

    -74 avo corvette

    -92 avo firebird

    -73 avo centurion
     
  4. RB-440

    RB-440 1st gear

    Hienoa, että kiinnostusta riittää, siis tervetuloa 8)

    Tapahtumasta on tosiaan jäänyt näin järjestäjillekin mukavan rennot fiilikset. Siitä kuuluu kiitos kaikille kävijöille! Näillä pohjilla onkin aina ollut mukavaa aloittaa uuden Wapun järjestelyt.

    Sääkin on perinteisesti suosinut Silliaamiaista, viime vuonnakin aurinkokin helotti ihan mukavasti, jopa yli 19 asteen lämpötiloissa :D
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kaipa sitä taas vois sinne rotilolla pyyhältää
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mahdollisen rompetorin osalta kuviot on nyt selvillä, elikkäs:

    Rompetorilla toivotaan myytävän lähinnä harrastukseen liittyvää tavaraa, kuten ajoneuvon osia, projektipelejä tai harrastuksen rekvisiittaa tms, mitä nyt sattuukin aiheen tiimoilta olemaan myytäväksi.

    Myyntipaikka kustantaa 10e. Tämän kertamaksun voi suorittaa vaikkapa käteisellä, kun saapuu tapahtumapaikalle. Näin kerätyt varat tilitetään hyväntekeväisyyteen tapahtuman hengen mukaisesti.

    Hintaan ei sisälly muuta kuin myyntipaikka tapahtuma-aikaan. Vaikka itse Wappu-tapahtuma varsinaisesti starttaa 10 maissa, rompetoripaikalle voi tulla hyvissä ajoin, esim. jo 9:30 tienoilla. Järjestäjän edustajia on joka tapauksessa paikalla jo klo 9:00 lähtien.

    Jos sattuu olemaan myynnissä kokonainen ajokuntoinen auto, sen voi ajaa suoraan näyttelyyn, eikä rompetoripaikkaa tarvitse sille hankkia. Puuhakilvilläkin voi osallistua hienoimman auton äänestykseen, mutta kannattaa odottaa palkintojenjakoa, koska jälkeenpäin tällaisen auton omistajan selvittäminen voi olla hankalaa. Äänestyksessähän käytetään totuttuun tapaan rekisterinumeroita.

    Siis: Kiinnostaako tänä Wappuna rompetori muun harrastuksen lomassa? Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä ja varaa paikkasi! Eli pistä vaikka YV allekirjoittaneelle, tai paiskaa maili ellet pirautata puhelua tapahtumatiedoissa olevan mainoksen yhteystietoihin 8)
     
  7. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wappu lähestyy! Päivitetäänpä siis näitä tietoja sen verran, että rompetorilla olisi edelleen kiinnostuneille tilaa. Lisäksi: Arvaa Järvenpään Rantapuiston lämpötila 1.5.2009 klo 14.00! arpojen myynti loppuu jo huomenna, eli 25.4.2009, eli vielä ehtii hakemaan omat arvat! Ja näitä arpojahan on saatavissa mm. Järvenpään TB:llä ja TR-Sähkössä!
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wappu sen kun lähestyy 8) Näitä ohjeita vastaavat opasteet ovat tekeillä, mutta tässä myös ajo-ohjeet tapahtumapaikalle Järvenpään Rantapuistoon:

    Pohjoisesta, Kellokosken ja Lahden suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään oikealle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Helsingin ja Tikkurilan suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Tuusulan ja Keravan suunnasta ajetaan ensin Järvenpääntietä, sitten Sibeliuksen väylää pitkin kaupunkiin ja väylän nimi muuttuu Helsingintieksi. Jatketaan tätä suoraan kunnes tullaan risteykseen, josta rautatiesilta näkyy edessä. Tästä käännetään ennen rautatiesiltaa vasemmalle Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Idästä, Sipoon suunnasta ajetaan ensin Sipoontietä Järvenpäähän. Tästä käännetään oikealle Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Lännestä, eli Jokelan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Nurmijärven jne. suunnasta ajetaan ensin Vanhankyläntietä pitkin kohti Järvenpäätä. Näin tullaan T-risteykseen, jonka yli näkyy S-Prisma. Käännetään risteyksestä oikealle Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Siispä tervetuloa läheltä ja kaukaa Wapun Silliaamiaiselle, koko perheen Wappu pick-nickille Järvenpäähän 8)
     
  9. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Eipä ainakaan voi syyttää huonoja ajo-ohjeita jos porukkaa ei saavu aamiaiselle! :)
    tänään pitää käydä täydentämässä omat eväät huomiseksi!
     
  10. RB-440

    RB-440 1st gear

    Jees, ajateltiin pyöräyttää ajo-ohjeet, kun tuo sisääntuloreitti tapahtumapaikalle on hiukan mutkikas ja sisäänajo onnistuu helpoiten tuosta opastuksen mukaisesta suunnasta.

    Toivottavasti kelit suosii ja sää säilyy tällaisena aurinkoisena, kun on ollut koko viikon. Perinteisestihän sää on tapahtumaa suosinut, auringonpaistetta ja lämmintä on piisannut 8)

    Eipä siis muuta kuin hyvää Wapun aattoa itsekullekin ja tapaamisiin huomenna Wapun päivänä Rantapuistossa hyvien harrastusten ja hyväntekeväisyyden merkeissä :D
     
  11. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Hieno ilma ulkona. :wink:
     
  12. Hoke

    Hoke 2nd gear

    Hieno ilma on juu.
    Tuli pyörähdettyä ilman ajo-ohjeita ja ettittyä vähän hitosti tota tapahtumaa. Nyt kun luki noi ohjeet niin olisin varmaan löytänytkin paikan,
    kylttiä en silti nähnyt kello 12 aikoihin missään vaikka ohi tuli ajeltua parikin kertaa (Puu silmä kai)
    No ehkä ens vuonna.
     
  13. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  14. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kiitoksia tapahtumasta, mukavasti oli porukkaa, täytyy mennä ensi vappuna uudestaan.
    Olin ensimmäistä kertaa uuden kameran kanssa ottamassa kuvia ja tulos olikin sitten sen mukaista. :wc: :poff: :rotfl:
     
  15. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Toista kertaa mukana ja upea oli tapahtuma tänäkin vuonna. Sää suosi ja ihmisiä piisasi... Kiitokset järjestäjille!

    Mopoilijan kuvat oli taas kerran upeita... mm. vahtikoira Russeli aitiopaikallaan :), mut kaikenmaailman nakkikattiloita säkin kerkeet kuvaamaan :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Kiitoksia kivasta seurasta myös Glock21 ja VSOP!! Oli kiva kun olitte mukana!
     
  16. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ihan kiva tapahtuma, oikein namuja oltiin pyyhkijöihin viritelty kun puksulle palailtiin. Sininen lavaletukka oli kyllä tosi hieno, ja nyt on hirveä lavaletukkafiiver päällä. 8)
     
  17. RB-440

    RB-440 1st gear

    Lämpimät kiitokset järjestäjän LC-Järvenpää Jannet Ry:n puolesta kaikille tapahtumaan osallistuneille! Hienoja harrasteautoja ja mukavia harrasteautoilijoita tuli jälleen paikalle todella runsaasti ja hyväntekeväisyytenkin saatiin kerättyä ihan kohtuullinen summa :D

    Kun sääkin vielä suosi tapahtumaa, niin mikäpä olisikaan ollut parempi tapa Wapun viettoon, kuin vanhojen tuttujen tapaaminen ja uusien tuttujen hankkiminen yhteisen harrastuksen parista 8)

    Kiitokset luonnollisesti Mopoilijalle jälleen kerran hienosta valokuvasarjasta, Mopolijan lähettämässä linkissä on tyylikästä katsottavaa! Runsaat kiitokset myös Örrille Wapun Silliaamiainen tarrojen ja tapahtuman opasteiden sponssaamisesta!

    Kaiken kaikkiaan, tältä pohjalta on taas hyvä jatkaa perinnettä taas ensi vuonna! Siitä kiitokset teille harrastajille 8)


    Tässä vielä Hienoin auto - äänestyksen tulokset:

    1. Ford A-model Coupe Roadster vm. 1930
    2. Cadillac Coupe Fastback vm. 1941
    2. Chevrolet Corvette vm. 1958
    2. Buick LeSabre Custom vm. 1984

    Ensimmäinen palkintohan oli TB-Järvenpään 100e lahjakortti. Kolmelle autokunnalle jaetun kakkostilan palkintoina olivat koko perheen kevyet viihdepaketit. Onnittelut vielä äänestyksen voittajille!

    Muiden arpajaisten voittajalistat ovat vielä puhtaaksikirjoittamatta, mutta ne saadaan valmiiksi alkuviikosta ja pistetään tänne näytille heti kun mahdollista.

    Mukavaa Wapun jatkoa 8)
     
  18. toini

    toini 1st gear

  19. kautsi

    kautsi 3rd gear

  20. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

Kerro tästä muillekin!