Wapun Silliaaminen 1.5.2011 Järvenpään Rantapuistossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RB-440, 5.4.2011.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Perinteinen Wapun Silliaaminen 1.5.2011

    LC-Järvenpää Jannet ry järjestää hyväntekeväisyyshenkisen Wapun Silliaamiaisen perinteiseen tapaan Vapunpäivänä 1.5.2011, klo 10 – 15 Järvenpään Rantapuistossa, Tuusulanjärven rannalla.

    Paikalle toivotaan tänäkin vuonna saapuvan mahdollisimman runsaasti jenkkiautoharrastajia, mielellään harrasteautoineen. Autoharrastajien lisäksi tapahtumaan on kutsuttu myös muita harrasteyhdistyksiä, kuten matkamotoristeja ja tähtitieteen harrastajia.

    Wapun Silliaamiainen on pick-nick henkinen koko perheen vaihtoehtoinen vapputapahtuma, johon voi varautua omin eväin, mutta paikalla on myös myyntikoju, josta saa pikkurahalla vapun aikaan sopivaa naposteltavaa, kuten Wapun Silliaamiaispaketin, grillimakkaraa, munkkeja, kahvia ja limua. Tilaisuuden tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen!

    Tilaisuuteen ei ole varsinaista pääsymaksua, vaan paikalle on vapaa pääsy. Kaikki paikallaolijat voivat kuitenkin osallistua tilaisuuden hienoimman auton, eli ”peoples choice:n” valintaan äänestyslipukkeilla, joita saa lunastaa paikan päältä. Äänestyksen voittava autokunta palkitaan klo 13 ja palkintona on perinteinen 100 euron arvoinen lahjakortti. Lisäksi kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

    Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös: Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2011 klo 14! - arvauskilpailun lämpötilamittaus, voittajien arvonta ja palkitseminen klo 14 alkaen. Pääpalkintona on 300 euron arvoinen lahjakortti ja lisäksi arvotaan useita 50 euron lahjakortteja! Koska arpoja on rajoitettu määrä ja myynti jatkuu vain 23.4.2011 saakka, voittomahdollisuudet ovat hyvät! Arpoja ja tarkempia tietoja on saatavilla ainakin Autohuolto-Hämäläiseltä, TR-Sähkö Oy:stä ja LC- Järvenpää Jannet ry:n jäseniltä.

    Tapahtuma on oivallinen tilaisuus kehittää autoharrastuksen positiivista julkisuuskuvaa ja erinomainen mahdollisuus tutustua paikallisiin yrittäjiin. Samalla pääsee tapaamaan vanhoja ja hankkimaan uusia tuttuja mielenkiintoisten harrastusten parista!

    Jos siis olet kiinnostunut hieman erilaisesta vapunvietosta pick-nick hengessä, hyväntekeväisyyden ja arpajaisten merkeissä, hyvää seuraa, hienoja autoja ja muita hyviä harrastuksia tietenkään unohtamatta, tervetuloa koko perheen Wapun Silliaamiaiselle Järvenpäähän!


    t: LC- Järvenpää Jannet ry

    Mukana menossa: Järvenpään Yrittäjät ry, Järvenpään Nuorkauppakamari, Sykettä ja Sinfoniaa ry, Viesmer Oy Pitomer, Autohuolto-Hämäläinen, TR-Sähkö Oy, Järvenpään Auto-Arita Oy, IF Vahinkovakuutusyhtiö, Chef Wotkins, Hanoor Oy,Honka Oyj, Team Soundpark
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Siis samalla teemalla kuin nyt muutama vappu on mennyt.
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Teema on tosiaan se perinteinen. Eli järjestäjien puolesta kasataan tilaisuudelle puitteet, mutta varsinaisen tapahtuman tästä tekevät kuitenkin autoharrastajat! Toivottavasti siis kiinnostuneita riittää taas tänäkin vuonna!

    Siis tervetuloa jälleen läheltä ja kaukaa! Ja ottakaa kaveritkin mukaan, tavataan hyvän harrastuksen ja hyväntekeväisyyden merkeissä 8)
     
  4. RB-440

    RB-440 1st gear

    Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2011 klo 14! - arvauskilpailuun voi tällä viikolla osallistua Järvenpään S-Prismakeskuksen aulassa, nk. "Marjanmyynti-alueella" seuraavasti:

    Viikko 14
    Pe 8.4. iltapäivällä / illalla
    La 9.4. päivällä

    Viikko 15
    Pe 15.4. iltapäivällä / illalla
    La 16.4. päivällä

    Viikko 16
    To 21.4. iltapäivällä / illalla
    La 23.4. päivällä

    Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2011 klo 14!- arvauskilpailun pääpalkintona on 300 euron arvoinen lahjakortti ja lisäksi arvotaan 4 kpl 50 euron lahjakortteja! Koska arpoja on rajoitettu määrä ja myynti jatkuu vain 23.4.2011 saakka, voittomahdollisuudet ovat hyvät! Viiden euron hintaisia arpoja ja tarkempia tietoja on saatavilla ainakin Autohuolto-Hämäläiseltä, TR-Sähkö Oy:stä ja LC- Järvenpää Jannet ry:n jäseniltä.

    Arvauskilpailun mahdollinen tuotto käytetään hyväntekeväisyystarkoituksiin.

    Edit 1&2: Täsmennetty sijaintia ja muokattu myyntiaikoja
     
  5. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Näinhän se menee! :)
     
  6. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tuonnehan tulee ehdottomasti lähdettyä, jos sää sen edes jotenkin sallii.
     
  7. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mukava kuulla, että kiinnostusta riittää, siis tervetuloa 8)

    Tapahtumaan kuuluu tänäkin vuonna Hienoin auto - äänestys. Äänestys alkaa tapahtuman alkaessa klo 10 ja palkintojen jako järjestetään klo 13 alkaen.

    Hienoin auto - äänestyksessä eniten ääniä saanut autokunta palkitaan perinteisellä 100 euron arvoisella lahjakortilla.

    Äänestyksessä toiseksi eniten ääniä saava autokunta palkitaan Racers Placen lahjoittamalla öljynvaihtopaketilla, joka sisältää Valvoline Turbo 10W40 öljykannun ja joko GM, Ford tai Mopar öljynsuodattimen. Kiitokset palkinnon lahjoittajalle!

    Kolmanneksi eniten ääniä kerännyt autokunta palkitaan keväisellä koko perheen autonkiillotuspaketilla.

    Lisää arpajaispalkintoja lahjoittivat myös Järvenpään Autovaraosa ja Konetarvike & Hydrauliikka Ky, mistä kiitokset lahjoittajalle!

    Hienoin auto - äänestyslipukkeita saa lunastaa tapahtumapaikalta tilaisuuden aikana. Perinteiseen tapaan kaikki äänestykseen osallistuneet äänestäjät osallistuvat äänestyslipullaan myös yllätyspalkintojen arvontaan 8)

    Edit: Tarkistettu arpajaispalkintojen lahjoittajalistaa
     
  8. RB-440

    RB-440 1st gear

    Vappu lähenee ja säät sen kun paranee, lumet sulavat ja sääennusteet lupaavat mukavaa kevätkeliä jo loppuviikosta. Toivottavasti keli suosii myös Wapun Silliaamiainen-tapahtumaa tänä vuonna!

    Tulevaan Vappupäivän säähän liittyen, Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2011 klo 14! – arvauskilpailun arpoja on saatavana vielä 23.4.2011 saakka, mm. Järvenpään S-Prismakeskuksesta tulevana Torstaina ja Lauantaina.

    Lisäksi pari muuta käytännön asiaa Wapun Silliaamiaisesta 2011:

    Rompetoria ei varsinaisesti ole valmisteltu täksi vuodeksi. Jos sinulla kuitenkin olisi rompetoritavaraa, kuten harrastukseen liittyviä osia ja tarvikkeita myytäväksi, ota yhteyttä järjestäjiin, joko täällä yv:llä tai vaikkapa vappuna paikan päällä, niin järjestetään sopiva myyntitila pientä korvausta vastaan, joka luonnollisesti menee hyväntekeväisyyteen, kuten tapahtuman muukin tuotto.

    Jos olet myymässä koko autoa, niin pistä vaan tarpeellinen ilmoitusteksti vaikka ikkunalle tms. sopivaan paikkaan ja aja auto muiden seuraksi parkkiin, sillä silloin tällöin auton myyminenkin kuuluu autoharrastukseen, eikä sitä pidetä tapahtumassa rompetoritoimintana.

    Mikäli haluaisit mainostaa omaa harrastetapahtumaasi Wapun Silliaamiaisen yhteydessä, tuo toki oma materiaalisi järjestäjille teltan luo, niin pannaan se näkyville, sillä yhteistyö kannattaa aina, varsinkin harrastepiireissä!

    Hienoin auto – äänestyksen ääntenlaskennassa käytetään jälleen ensisijaisesti rekisterinumeroa. Myös koe- ja siirtokilvet käyvät hyvin. Jos ajopelissäsi ei kuitenkaan satu olemaan mitään rekisterikilpeä tai -tunnusta, poikkea järjestäjien teltalla, niin tehdään sopiva äänestystunnus vaikkapa tuulilasille pantavaksi.

    Ajo-ohjeet ilmestyvät tänne OD:lle perinteiseen tapaan hyvissä ajoin ja opastuskilpiä asennetaan katujen varrelle ennen H-hetkeä, tällä kertaa mahdollisimman selkeästi.

    Eli tervetuloa taas Wapun Silliaamiaiselle Järvenpään Rantapuistoon hyväntekeväisyyden, hyvien kavereiden ja hyvän harrastuksen merkeissä 8)
     
  9. allu

    allu 1st gear

    Tullaan paikalle avolla!!
     
  10. Suski

    Suski 1st gear

    Jollei nyt kissoja ja koiria sada taivaalta, otetaan omat kissat ja koirat mukaan ja tullaan ehdottomasti paikalle isommalla porukallakin :)
     
  11. Fargo

    Fargo Gearhead

    Onkos se muuttunut edellisiin vappuihin verrattuna että nyt olis lintatkin tervetulleita?
     
  12. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wapun Silliaamiainen lähestyy!

    Totuttuun tapaan Team Soudparkin lahjoittamat ajo-opasteet järkätään katujen varteen Wappupäivän aamuksi. Lisäksi ohessa on ajo-ohjeet tapahtumapaikalle, elikkäs Järvenpään Rantapuistoon:

    Pohjoisesta, Kellokosken ja Lahden suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään oikealle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Helsingin ja Tikkurilan suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Tuusulan ja Keravan suunnasta ajetaan ensin Järvenpääntietä, sitten Sibeliuksen väylää pitkin kaupunkiin ja väylän nimi muuttuu Helsingintieksi. Jatketaan tätä suoraan kunnes tullaan risteykseen, josta rautatiesilta näkyy edessä. Tästä käännetään ennen rautatiesiltaa vasemmalle Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Idästä, Sipoon suunnasta ajetaan ensin Sipoontietä Järvenpäähän. Tästä käännetään oikealle Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Lännestä, eli Jokelan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Nurmijärven jne. suunnasta ajetaan ensin Vanhankyläntietä pitkin kohti Järvenpäätä. Näin tullaan T-risteykseen, jonka yli näkyy S-Prisma. Käännetään risteyksestä oikealle Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Siispä tervetuloa läheltä ja kaukaa Wapun Silliaamiaiselle, koko perheen Wappu pick-nickille Järvenpäähän 8)
     
  13. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Kahtotaa ny, ehkä tullaankii..
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän tuolla pitää käydä.
     
  15. lake ender

    lake ender Gearhead

    rodilla tullaan. Onko toi rantakadun sisäänkäynti ainoa, vai pääseekö myös edesmenneen kasinon puolelta ajamalla kentälle?
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Onhan sieltä väylä auki, mutta onko se lainmukaan sallittua, onkin eri juttu. Ei ole tullut käytyä merkkejä kattelemassa. :rotfl:
     
  17. RB-440

    RB-440 1st gear

    Valitettavasti Kasinon puolelta ei nytkään saa ajaa, asiasta oli kyllä keväällä puhetta, mutta tapahtumaan annetun luvan mukaan se Rantakadun sisäänkäynti on edelleen se ainut luvallinen reitti.

    Toivottavasti sää on suosiollinen, vähän on ollut epävakaata, mutta ei se heinää tee, joka piliviä kattelee tapasi vaari sanoa :wink:

    Siis Tervetuloa joka tapauksessa 8)
     
  18. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  19. Putte

    Putte 1st gear

    Oli kivasti autoja liikenteessä, päivän mittaan paikalla kävi noin 120 autoa, neljä prätkää ja neljä traktoria.

    Kiiton Mansen Jampalle takakonttikahveista, kyllä maistui lämmike viileässä tuulessa.

    Tossa vähän kuvia http://kuvablogi.com/blog/24993/13/

    Ja tässä yleisöäänestyksen voittaja.

    [​IMG]
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä yleisöäänestyksen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet autot.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!