Wapun Silliaaminen 1.5.2012 Järvenpään Rantapuistossa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RB-440, 13.4.2012.

  1. RB-440

    RB-440 1st gear

    Perinteinen Wapun Silliaaminen 1.5.2012

    LC-Järvenpää Jannet ry järjestää hyväntekeväisyyshenkisen Wapun Silliaamiaisen perinteiseen tapaan Vapunpäivänä 1.5.2012, klo 10 – 15 Järvenpään Rantapuistossa, Tuusulanjärven rannalla.

    Paikalle toivotaan tänäkin vuonna saapuvan mahdollisimman runsaasti jenkkiautoharrastajia, mielellään harrasteautoineen. Autoharrastajien lisäksi tapahtumaan on kutsuttu myös muita harrasteyhdistyksiä, kuten matkamotoristeja ja tähtitieteen harrastajia.

    Wapun Silliaamiainen on pick-nick henkinen koko perheen vaihtoehtoinen vapputapahtuma, johon voi varautua omin eväin, mutta paikalla on myös myyntikoju, josta saa pikkurahalla vapun aikaan sopivaa naposteltavaa, kuten Wapun Silliaamiaispaketin, grillimakkaraa, munkkeja, kahvia ja limua. Tilaisuuden tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen!

    Tilaisuuteen ei ole varsinaista pääsymaksua, vaan paikalle on vapaa pääsy. Kaikki paikallaolijat voivat kuitenkin osallistua tilaisuuden hienoimman auton, eli ”peoples choice:n” valintaan äänestyslipukkeilla, joita saa lunastaa paikan päältä. Äänestyksen voittava autokunta palkitaan klo 13 ja palkintona on perinteinen 100 euron arvoinen lahjakortti. Lisäksi kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

    Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös: Arvaa Rantapuiston lämpötila 1.5.2012 klo 14! - arvauskilpailun lämpötilamittaus, voittajien arvonta ja palkitseminen klo 14 alkaen. Pääpalkintona on 300 euron arvoinen lahjakortti ja lisäksi arvotaan useita 50 euron lahjakortteja! Koska arpoja on rajoitettu määrä, voittomahdollisuudet ovat hyvät! Arpoja ja tarkempia tietoja on saatavilla ainakin Autohuolto-Hämäläiseltä, TR-Sähkö Oy:stä ja LC- Järvenpää Jannet ry:n jäseniltä.

    Tapahtuma on oivallinen tilaisuus kehittää autoharrastuksen positiivista julkisuuskuvaa ja erinomainen mahdollisuus tutustua paikallisiin yrittäjiin. Samalla pääsee tapaamaan vanhoja ja hankkimaan uusia tuttuja mielenkiintoisten harrastusten parista!

    Jos siis olet kiinnostunut hieman erilaisesta vapunvietosta pick-nick hengessä, hyväntekeväisyyden ja arpajaisten merkeissä, hyvää seuraa, hienoja autoja ja muita hyviä harrastuksia tietenkään unohtamatta, tervetuloa koko perheen Wapun Silliaamiaiselle Järvenpäähän!


    t: LC- Järvenpää Jannet ry

    Lisätietoja:
    http://www.e-clubhouse.org/sites/jarvenpaaj/index.php


    Mukana menossa: Järvenpään Yrittäjät ry, Järvenpään Nuorkauppakamari, Sykettä ja Sinfoniaa ry, Viesmer Oy Pitomer, Autohuolto-Hämäläinen, Teboil Järvenpää, TR-Sähkö Oy, Järvenpään Auto-Arita Oy, IF Vahinkovakuutusyhtiö, Chef Wotkins, Halva, Hanoor Oy, Honka Oyj
     
  2. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Hieno homma, paikalle tullaan! auto on vaan vielä arvoitus mutta eiköhän se siitä selvinne.

    -Jamppa ps. Putte, tuuhan hörppimään ne viimekeväänä lupaamani kahveet! :)
     
  3. VSOP

    VSOP Gearhead

    Tämä kuuluu jo perinteisiin, jos edes jotenkuten kohtuullinen sää, niin tänne !
     
  4. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Silliä kullekin :lol:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    Pitäähän sitä toki tulla.
     
  6. juulos

    juulos 3rd gear

    Eiköhän kentälle tähdätä.
     
  7. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Jaahas en tiennytkään tämmöisestä, täytyypä koettaa päästä paikalle.. :D
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Oiskos toi tän vuotinen nyt neljäs kerta kun autot ovat mukana kuvioissa eli melko tuore tapahtuma autoharrastajille.
     
  9. RB-440

    RB-440 1st gear

    Eihän tämä mikään ikiaikainen tapahtuma vielä ole, mutta kyllä tämä jo kuudes kerta tässä muodossa tulee olemaan 8)

    Siis tervetuloa taas paikanpäälle, Wapun Silliaamiaiselle :D
     
  10. Gunskynttila

    Gunskynttila 3rd gear

    sillit

    Kun kerrankin näin lähellä jotain tapahtuu, niin pakkohan se on osallistua, satoi tai paistoi. 8)
     
  11. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Paikalle saavutaan..
     
  12. olle

    olle 3rd gear

    puik tulee myös,jos päätä särkee niin poika ajaa.....
     
  13. Luisu

    Luisu 2nd gear

    Tästä olisi tarkoitus kesä aloittaa. Vielä on vähän puuhastelua edessä, jotta saa pelin ajoon.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Katos vaan, noin sitä muistaa väärin.
     
  15. lake ender

    lake ender Gearhead

    Johan tää kuuluu perinteisiin, eli pitäähän sitä tulla kun omalla kylällä tapahtuu
     
  16. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wappu lähestyy ja samoin Wapun Silliaamiainen!

    Selvisi, että ajoreitti Rantapuistoon on tänäkin vuonna se perinteinen parkkipaikan kautta kulkeva, eli Kasinon edestä ja puiston halki ei ole annettu ajolupaa.

    Ajo-ohjeet järjestetään tänne Overdrivelle hyvissä ajoin, katsotaan vaan ensin, tarvitaanko niissä päivitystä.

    Mutta näillä mennään, siis Tervetuloa taas läheltä ja kaukaa hyväntekeväisyyshenkiselle Wapun Silliaamiaiselle Järvenpäähän! Ja ottakaa kaverit mukaan myös :wink:
     
  17. 1029jh

    1029jh 1st gear

    Kyllä Kyllä! Paikalle tullaan kon "kultainen keljutuskin" sopivasti tallista saatiin ulos..
     
  18. RB-440

    RB-440 1st gear

    Wapun Silliaamiainen lähestyy!

    Totuttuun tapaan Team Soudparkin lahjoittamat ajo-opasteet järkätään katujen varteen Wappupäivän aamuksi. Lisäksi ohessa on ajo-ohjeet tapahtumapaikalle, elikkäs Järvenpään Rantapuistoon:

    Pohjoisesta, Kellokosken ja Lahden suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään oikealle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Helsingin ja Tikkurilan suunnasta ajetaan ensin Järvenpään Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Etelästä, Tuusulan ja Keravan suunnasta ajetaan ensin Järvenpääntietä, sitten Sibeliuksen väylää pitkin kaupunkiin ja väylän nimi muuttuu Helsingintieksi. Jatketaan tätä suoraan kunnes tullaan risteykseen, josta rautatiesilta näkyy edessä. Tästä käännetään ennen rautatiesiltaa vasemmalle Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Idästä, Sipoon suunnasta ajetaan ensin Sipoontietä Järvenpäähän. Tästä käännetään oikealle Pohjoisväylälle. Pohjoisväylää pitkin ajetaan risteykseen, jonka eri puolilla näkyvät ABC, K-Market, TB-Express ja Tarjoustalo. Tästä risteyksestä käännetään vasemmalle Helsingintielle. Jatketaan suoraan rautatien ali, jonka jälkeen käännetään oikealle, Mannilantielle. Tätä ajetaan suoraan, kunnes Shellin huoltoaseman jälkeen käännetään vasemmalle Postikadulle. Jatketaan Postikatua suoraan S-Prisman ohi Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Lännestä, eli Jokelan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Nurmijärven jne. suunnasta ajetaan ensin Vanhankyläntietä pitkin kohti Järvenpäätä. Näin tullaan T-risteykseen, jonka yli näkyy S-Prisma. Käännetään risteyksestä oikealle Rantakadulle, josta tapahtuman kyltin kohdalta käännetään oikealle ja ajetaan pysäköintialueen läpi Rantapuistoon.

    Siispä tervetuloa läheltä ja kaukaa Wapun Silliaamiaiselle, hyväntekeväisyyshenkiselle koko perheen Wappu pick-nickille Järvenpäähän 8)
     
  19. Gamala72

    Gamala72 1st gear

    :D Eilen Maverick kaivettu navetasta ulos ja leimalle Ja taas saa ajaa puolivuotta. Eli Silliaamiaiselle tullaan. :rotfl:
     
  20. Rule34

    Rule34 1st gear

    Jep

    Mukana kuin peräpukama :eek:
     

Kerro tästä muillekin!