Webaston kello vilkkuu ja ajastus menee itsestään päälle.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 10.10.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Laitoin juuri autoon Webaston lisälämmittimen, käytetyn sellaisen. Käytin ensin vekotinta pelkällä kaukosäätimellä, kun ei tullut tutustuttua siihen kellolaitteistoon. Aikani kuluksi sitten ryhdyin painelemaan niitä kellon nappuloita ja sainkin kellon aikaan, 1- ja 2-esiajastuksetkin tein. Ykkösajastus tuli kokeiltua päälle, mutta pois päältä ottaessani se valo alkoi vilkkua ja jonkin ajan päästä taas paloi jatkuvasti. Kun sain sen vihdoin sammumaan jotenkin, niin puolen tunnin päästä auton ohi kulkiessani taas se 1-ajastus oli päällä..

  Onkohan jossakin huono kontakti vai voiko kello itsessään ryhtyä temppuilemaan? Kalliita osia? Tämä laite on vuodelta 1994, bensakäyttöinen malli.

  Onkohan tuon kaukosäädinkapulan tilalle saatavissa edullisesti pienempää mallia? Kännykkäohjaus olisi tosin varmaan järkevin..
   
 2. jani.tahvo

  jani.tahvo 1st gear

  kaukosäädin

  Itselläni on eberi ja kävin tänään kyselemässä kauko-ohjainta siihen niin myyjä sanoi että, jos laittaa kauko-ohjaimella niin pitää myös sammuttaa sillä. Ei voi kuulemma kellosta sammuttaa, voi kai sekoilla. En ole ihan varma. Olen muuten kiinnostunut jos jollain on myytävänä kauko-ohjainta niin olen kiinnostunut. T. Jani
   
 3. timuli

  timuli Gearhead

  tuolta käyttöohjeet www.kaha.fi helpottaa kummasti :D Ja kauko-ohjaukseen löytyy myös GSM versio iske kuukkeliin "eberi" tai "webasto" :eek:
   
 4. Tapi

  Tapi Gearhead

  Purin Webaston kellon ja sieltä löytyikin yksi juottamaton (!) karva piirilevyltä. Sen kun kolvasi ihan tinalla kiinni, niin nyt ei ajastus temppuile.

  Ostin yhteen autoon tuon kännykkäohjauksen Webastoon ja tähän toiseen en sitä aio tehdä, sen verran arvokas investointi se oli. Nyt kun saisi selville, mistä nastasta 3110 Nokian perseestä löytyy "mute", niin tekisin siitä ohjauksen tähän vehkeeseen.
   
 5. Rokrami

  Rokrami Gearhead

  Tohon 3110: an peräsimen sielunelämään saattais löytyä vastaus täältä: www.matkapuhelininfo.com Foorumilla tuntuu olevan jos jonkunlaista "kännynörttiä"...
   
 6. WSE

  WSE 1st gear

  Ja useimpien webastojen sielunelämään lötyy vastauksia eli korjaus/huolto/käyttö/asennusmanuaaleja osoitteesta http://www.techwebasto.com/
  ja sieltä general access->thermosystems->automotive. Myös muita webaston manuaaleja sivustolla.
  Defence products osiolta taas löytyy mm GM silverado ja GM 2500 ja hummerien webasto thermo 50 ohjeita.
   
 7. meelisroden

  meelisroden 1st gear

  Kysymys muille asianosaisille/uhreille Webastosta/Eberistä.
  Taisi jollain olla samankaltaista.Tässä on erillinen p.a.pumppu.
  Onko Dodge Ram 96vm pu 5.9td ssä laitettava webastoon lisävesipumppu vai vaatiiko jotain erityisjärjestelyjä vedenkierron kanssa?Diagnoosi kun herjasi et voisi vesikierto olla parempikin mutta pitäisi riittää.

  Lakkasi 99vm 5kw Z/C Thermotop toimimasta auton vaihdon (seisoi lämpöisessä puol vuotta)yhteydessä eikä tunnu vikaa löytyvän mistään,eikä tosin vanhan ajan ammattimiehiäkään noiden korjaamiseen.Olen käynyt jo pajoilla joissa vaihdetaan osia vaan vika on säilynyt.Seokset säädetty,liekkivahti ja palopesä uusittu.480 tuntia käytetty.

  Kylmänä,moottori pysähdyksissä laite lähtee olevinaan käyntiin,kuuluu että vauhti kiihtyy,bensapumppu nakuttaa ja sit yhtäkkiä toiminta loppuu.. Kylmänä näyttäisi lähtevän jos naputtelee vesipumppua joka on tässä ulkopuolella laitteen.
  Moottori käynnissä taas näyttäisi lähtevän aina.Kun taas auton sammuttaa saattaa sammua ennenaikojaan.
  Onko ollut samoja ongelmia?
  Onko tietoa missäpäin on ram cumminsiin menestyksekkästi asennettu webasto tai joku muu p.a.lisälämmitin?
  Löytyykö jostain oikeita alan ammattimiehiä jotka pystyvät myös korjaamaan näitä vehkeitä,eivät siis vaihtamaan uusia osia kunnes on tullut kalliimmaksi kuin uusi laite?
  Kiitosta vaan jo etukäteen kommenteista.
   

Kerro tästä muillekin!