Weineck Cobra

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja FNB tuning, 28.3.2006.

  1. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

  2. janzamar

    janzamar 1st gear

    :eek: :eek: :eek: ..vääntöä näytti olevan vaikka maansiirtohommiin.
     
  3. FNB tuning

    FNB tuning 1st gear

    Each unit of the Weineck Cobra 780 cui Limited Edition is a unique masterpiece of German Engineering. Että sillee
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    En ole ikinä kuullutkaan sellaisesta Cobrasta missa virranjakaja on väärässä päässä moottoria. Todellakin Germaaninen taidonnäyte.
     
  5. HEMI

    HEMI 1st gear

    Joo tuli pällisteltyä just viimeviikolla mobile.de:ssä noita ja sitten firman kotisivulla. Sattaa olla aika hilpeä laitos....sikana tehoo ja lyhyt akseliväli...voi tuo suunta vaihtua nopeaan kun kaasulla kikkailee 8)

    Niin maailmannopeimmat autothan ovat työtötanko moottorisia :D

    EDIR: pistetääs se kotsivu http://www.weineck-power.de/
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    MEIN GOTT! Ompa äijä peli. Heh, britit ei ole koskaan tehneet mitään nopeita, ei edes mittareita. "The engine revs faster than the classic Smith instrumentation can follow"
    Voimansiirto on kovilla ja se kestää parin tonnin väännöt. Ja se tossa viehättää että se ei ole mikään tomatti eikä mikään 6 vaihteinen vaan 4 SPPED MANUAL!
     
  7. HEMI

    HEMI 1st gear

    Joo G-forcen kovia lootia.

    Hinnat on peleissä kohallaan :D ei vaan kyllä jos raha mies on niin ehdottomasti ostaa tollanen eikä mitään hikistä lamboo tai febua, niitä on joka rikkaalla pojalla. Työ voi pitää aika moiset jytinät noilla sivuputkilla :lol:

    Mobile.de:ssä yks 900hp:nen hintaan 255.000€
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Y-block? :D
     

Kerro tästä muillekin!