West Bend?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Cilkkis, 15.11.2005.

  1. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Onkos ton merkkinen perämootori amerikkalainen (tyyppikilpee ei löytyny)?

    kaverin naapuri löyti kaatopaikalta..oisko 60-luvulta
    kopassa lukee Shark
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    West Bend on perinteikäs amerikkalainen firma, joka alkoi 1947 sivubisneksenä valmistamaan perämoottoreita, jotka myytiin Searsin tavaratalojen välityksellä. Moottoreiden tuotemerkkeinä olivat sekä West Bend että Shark. Chrysler Corporation osti West Bendin perämoottorituotannon 1965.
     
  3. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    Isukki osti just "Maailman parhaan perämoottorin", eli British Seagullin ja samalla kävi Alfamerilta hakemassa kirjan "Old outboard motor service manual volume 1", jossa käsitellään myös West Bendejä, mallit 2-3½Hp, 5½-9Hp ja 10-20Hp. ISBN 0-87288-186-5. Nyt on sitten taloudessa neljä wanhaa veneenmoottoria, Wikström w-2, 2 kappaletta 3Hp muna-evinrudeja 60-luvulta ja tuo 50-lukuinen seagull.
     
  4. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Toi oli jota 9 hepan tienoilla, potkurin sokka tais olla hävikissä ja jotai muuta..

    Nykyää sitä voi jo sanoo mehtälöydöks :lol:
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Mullapa on West Bendin laatalla Seagull Shrimp niminen 3,5 heppane ilmajäähdytteinen perämoottori. Oli testissä TM:ssa vuonna 1969.
     
  6. V.Kutvonen

    V.Kutvonen 1st gear

    West Bend

    Setällä on kaks noita 60-luvun Sharkkeja 12- ja 18-heppaset.Samanlaiset päällepäin mut eriväriset.Jäi ukilta perintönä.Joskus pikkupentuna ajelin itekin isäukon kanssa noilla.Aika paha äänisiä mutta voimaa niissä on ihan mukavasti.Aika pienessä veneessä oli sillon kiinni.Molemmat on muuten kunnossa mut käynnistysnarusysteemissä on toisessa vikaa,nekin käy keskenään.Ei kai noita rikki saa ku tahallaan särkemällä.
     

Kerro tästä muillekin!