west coast street cup 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja JHa, 25.11.2006.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Toi pistejuttu on AKKn asettama ehto etta saatiin yleensakaan mahdolliseksi tutustumis(ex. kerta)lisenssien kaytto talle kaudelle kiihdytykseen. Alunperinhan AKK ilmoitti etta kiihdytys puolella ei saa enaa kayttaa kertalisensseja.
    Ehdot oli etta cuppi kisoissa ei jaeta pisteita ja kaudessa saa kayttaa vain 2 kertaa tutustumislisenssia/kausi.
    Mikali kuljettaja kuitenkin hommaa kauden kuluessa oikeen lisenssin niin silloin tulee pisteet aikasemmista ajetuista kisoista myos.
    Luonnollisesti lisenssi pitaa olla hommattuna ennen WCC finaalia, eika kisan jalkeen kun kuski hokaa etta ''perskules, tassahan paasee pokaaleille'' :rotfl:
     
  2. 4Wheeler

    4Wheeler 3rd gear

    Allrighty then, tuon perusteella systeemi kuullostaa järkevältä ja kannustavalta osallistua kisoihin kauden mittaan jos pelit kestää ja kiinnostus herää. Näin ei välttämättä olisi jos Cup-pisteet laskettaisiin vain siitä eteenpäin kun virallisen lisenssin omaa.
     
  3. hervoletti

    hervoletti 3rd gear

    Aika hiljasta olisi wccs:ssä ehkä ollut, jos kertalisenssiä ei olis ollut...?? onneksi on.
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä kattelen tota asiaa siltä kantilta, että onko ton lisenssin/kertalisenssin kanssa vetkuttelemiseen oikeesti mitään muuta syytä kun oma takaraivo? Ei se lisenssin hankkiminen oo mikään kauheen ylivoimanen suoritus, etenkin jos on kisahistoriaa aikasemmilta vuosilta, eikä muutenkaan. Tutkinto on voimassa viis ajamatonta vuotta, ja taitaa fyyrassa maksaa 100€; sitä en tiedä mitä WCC:ssä tutkinnon tekeminen maksaa. Kausilisenssi on sitten joku 70€ kansallisena? Alle satkun kuitenkin, eikä sit tarvi miettii voiko ajaa vai ei. Ite hommasin lisenssin heti, vaikken oo vielä toistaseks ajanut yhtään lähtöö tänä kesänä, ja viimevuonnakin jäi yhteen kyläkisaan. Jso muihin lajeihin vertaa, niin tässä lisenssi irtoo aika helpolla ja halvalla.
     
  5. atiko

    atiko 1st gear

    Vääntäkääs nyt mulle rautalangasta, miten pitää toimia jos haluan tuon lisenssin. Olen ajanut viime vuonna ja fhra:lta tuli tutkintokortti postissa joku aika sitten.
     
  6. Henski

    Henski 1st gear

    Selkeät ohjeet lisenssin ostoon netin kautta löytyy täältä:

    http://www.akk-motorsport.fi/lisenssit/default.html

    Jos ajat vain kotimaassa, tuo 3.kohdan peruslisenssi on riittävä. Lisenssi on voimassa välittömästi sen maksettuasi kuittia vastaan ja varsinaisen läpyskän AKK lähettää ilmoittamaasi kerhoon. Pitää siis olla jonkun AKK:n alaisen kerhon (kilpailija)jäsen, ainakin mun käsittääkseni. Kerhossa ne tarkistaa, että olet suorittanut kyseisen lajin "ratatutkinnon" ja sit sulle lähetetään tuo lisenssikortti himaan.

    Korjatkaa toki jos olen väärässä :oops:
     
  7. atiko

    atiko 1st gear

    Lisäisin senverran, että en kuulu FHRA:han, vaan paikalliseen UA:han. Pitääkö vielä liittyä FHRA:han vai minkätakia ne lähettelee mulle tutkintokorttejaan?!?
     
  8. Henski

    Henski 1st gear

    Sä oot ajanut FHRA:n luvalla järjestetyssä kisassa viimekaudella, joten sun ei tarvitse suorittaa maksullista ratatutkintoa vaan sait sen viimekauden ansioillasi. Nyt sulta siis puuttuu vain AKK:n lisenssi.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Streetman luokassa ei tarvita lisenssia. Siella voi kokeilla autoaan kerran tai useemmin. Riippuu varmaan siita etta paljonko on kuskeja varsinaisissa luokissa kuinka monta streetmannea otetaan mukaan.
    Kannattaa ilmottautua ajoissa tai vaikka ottaa ensin Kalajoen jarjestajiin yhteytta etta mika siella on tilanne.
     
  10. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Kalajoen kisaa koskien kyselyt p046-8864825 mielellään klo 17:00 jälkeen. Ennakkoilmoittautumiset tarkistetaan viimeisen kerran KE 8.8.2007 klo 18:00, sen jälkeen on jo myöhässä!
     
  11. jamota12

    jamota12 Gearhead

    onkohan niitä porin tuloksia jo jossain luettavissa?
     
  12. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    50e saa ajaa... erillistä streetman luokkaa ei kalajoella ole. eiköhän noista kuitenkin löydy jokaiselle sopiva... Kaavion teko taukoon mennessä niin monta lähtöä kuin ehtii, kaavioon ei ole pakko tulla mukaan!
     
  13. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Eipä näkynyt vielä Porin kisan jälkeistä pistetilannetta, kun jo tällä viikolla pitäis toi finaalikin ajaa...

    Onko vielä tietoa WCSC pisteistä Porin jälkeen Street Bracket luokasta?
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    Onkohan sun nummeros vaarin teen kerhosivuilla kun sita joku just kyseli ja ihmetteli?
     
  15. Hate

    Hate 3rd gear

    Kyllähän Porin jälkeinen pistetilanne on näkyvillä,ajat vaan puuttuu.
    http://www.sunrisecruisers.com/index/im ... sc2007.pdf
     
  16. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Onkohan sun nummeros vaarin teen kerhosivuilla kun sita joku just kyseli ja ihmetteli?[/quote]

    Pikkuvikoja... Väärää numeroa on ollut liikkeellä ja koitettu korjata sinne minne pystytty oikea on kuitenkin tää 046-8864825 ja tarkoitus on, että tää toimii jatkossa aina kisatiedustelunumerona Kalajoen kisoja koskien, joten laittakaahan talteen...
     
  17. pathe

    pathe Gearhead

    Onkos järjestäjillä kertalisenssillä ajaneitten pisteet aikaisemmista osakilpailuista valmiina kun tulee viimeiseen osakilpailuun lisenssin hommanneena.

     
  18. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kuusinieminen soitteli äsken, oli naputtelemassa osallistujia koneelle. Kyseli että enkö ookaan ilmottautunu ennakkoon, nimeä ei ollut missään listassa :eek:
    Jotain hämärää taitaa olla noissa systeemeissä... Kaverin ilmoitin Dee-ryhmään tästä samalta koneelta, se oli mennyt läpi oikein. Onko tämä jotain diisseleiden syrjintää :lol:
     
  19. JUX-26

    JUX-26 1st gear

     

Kerro tästä muillekin!